| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4752 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 13:18 Temat postu: |
|
|
|
| Kali napisał: | boszzzzz moi podwładni są analfabetami  | Ktoś się chyba chce dziś doigrać i wyprowadzić innych z równowagi... Ale jeszcze postami mu daleko do mistrzuniów.  |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4752 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 13:22 Temat postu: |
|
|
|
| Kali napisał: | boszzzzz moi podwładni są analfabetami  |
jaki pan taki kram swoja droga ciekawe o kim mowa bo z tego co mi wiadomo to nikt sie nie poczuwa  _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 13:38 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | Ktoś się chyba chce dziś doigrać i wyprowadzić innych z równowagi... Ale jeszcze postami mu daleko do mistrzuniów.  |
E tam, Ty się przejmujesz? Wiesz jak ktoś zazdrości to tak to już jest, norma po prostu  _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 14:59 Temat postu: |
|
|
|
ja popieram ... w Łożu zawsze lepiej grupą ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

Wysłany: Czw Sie 23, 2007 15:03 Temat postu: |
|
|
|
 niezłe wnioski. Ale co jak co nigdy nie nabijałem postów, a na gwiazdki koloru lożowego  zasłużył najbardziej Seize i jeszcze się Sinar załapie.
A tak wogóle lubię w pewnym sensie samotność, wtedy zazwyczaj powstają najlepsze pomysły.
Miłego dnia lożercy. _________________ www.mikolaj-kalina.com
 |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 15:07 Temat postu: |
|
|
|
"jesteśmy żercy którzy robią <<LO>>" ...
- Python, Monty _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 17:07 Temat postu: |
|
|
|
| Paziu napisał: | | ja byłem z WSRu jeszcze na długo zanim sie dowiedziałem o jej istnieniu ... | Ano zdarza się zdarza, ja byłem np uczestnikiem Forum WSR zanim ono zaczęło wyglądać jak wygląda Zresztą jeśli pominąć AZ i AW to jestem najstarszą stażem(!) osobą działającą na tym forum, zwłaszcza w ujęciu 'do dziś dnia' Hail to the King robaczki  _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 13:33 Temat postu: |
|
|
|
Jak najbardziej masz rację i temu nie przeczę
Choć - między prawdą a Bogiem - to nie było to do końca zależne ode mnie. Gdy wróciłem na forum (już to w nowym kształcie) moje konto jakimś cudem wciąż na nim istniało, nie pamiętałem do niego hasła a system przypominający funkcjonował tak że np. wyświetlany token który trzeba było przyklepać miał więcej znaków niż przyjmowało pole w które należał go wpisać. Po takim kilkukrotnym wracaniu i sprawdzaniu czy może błąd już zniknął, wysłałem maila ze zwróceniem na to uwagi. W efekcie mój powrót opóźnił się o niemałą ilość czasu...
Tak więc z jednej strony mógłbym sparafrazować słynny dialog :
- Który masz numerek?
- 198.
- A ja 34 tylko w kiblu byłem.
 _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Wysłany: Wto Sie 28, 2007 9:38 Temat postu: Re: Nowe rangi na forum WSR |
|
|
|
| wojtkowski napisał: | | ??? 3500-9999 postów, gwiazdki żółtojasnozielone oczojebne (1-6) |
co ile dodaje sie nowa gwiazdka? jakie są "progi" ?  _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
|