| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11691 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
|
| Powrót do góry |
|
marcin1978wawaBywalec

|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 14:55 Temat postu: |
|
|
|
To ja pierwszy
Mam dylemat lekki , czy na grafice powinienem sie znać na rysunku ?? _________________ Może właśnie dziś patrzy w mroczną mgłę
I modlitwą prosi Boga, by zachował cię.
Deszcz, jesienny deszcz, bębni w hełmu stal,
idziesz młody żołnierzyku, gdzieś w nieznaną dal. |
|
| Powrót do góry |
|
NeemaZadomowił(a) się

Dołączył: Sep 09, 2004 Posty: 526 Skąd: Wszechświat--> Ziemia--> Europa--> Polska--> Warszawa--> Ursynów |
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 15:08 Temat postu: |
|
|
|
No to ja mam pytanie, choć nie wiem czy mi wolno, bo słuchaczką juz nie jestem.
Kiedy będzie jakaś, imprezka integracyjna?
W sobotę byłam na imprezie firmowej and friends i tak się rozkręciłam że chętnie pobaluję znowu  .
Pozdrowionka dla Happcci i jej małego zespoliku  _________________ Miłość jest trudna, bo chcemy tylko brać
Więc nie opieraj się gdy będziesz czuł
Że możesz dać |
|
| Powrót do góry |
|
usitiBywalec

|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 16:09 Temat postu: |
|
|
|
oj ups, niestety założyłam już wątek  ale się powtórzę: kiedy zaczyna sie rok szkolny w szkole wizażu?? |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 16:36 Temat postu: |
|
|
|
| marcin1978wawa napisał: | To ja pierwszy
Mam dylemat lekki , czy na grafice powinienem sie znać na rysunku ?? | Ty to zawsze musisz od jakiegoś grubego kalibru zacząć. Moja odpowiedź brzmi następująco: Generalnie nie, ale jest to niezwykle przydatne żeby mieć jakieś małe choć zdolności. Znać się jeszcze nie trzeba, szkoła jest po to żeby się nauczyć
* Neema: Dowiesz się o tym druga, zaraz po mnie. Na razie nie wiadomo a na pewno dopiero jak dojdą grupy październikowe będzie można zacząć o tym rozmawiać.
* usiti: Jeszcze nie mamy podanej dokładnej daty, jak tylko będzie znana napiszę tutaj a poza tym ktoś będzie do Was dzwonił w tej sprawie. Na pewno z początkiem października będzie to miało miejsce. Wrzesień: wakacje.
Reszta odpowiedzi już od jutra, teraz mam tzw: czas wolny, życzę miłego wieczoru. A z niektórymi do zobaczenia jutro na rozmowach!  |
|
| Powrót do góry |
|
marcin1978wawaBywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
marcin1978wawaBywalec

|
Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 19:00 Temat postu: |
|
|
|
ale kicha :/ , mogłem poszukać , ajjj lenistwo Marcinie lenistwo .... ehhh , tyle lat bez szkoły robi swoje , przepraszam Happy żeś musiała sie fatygować :/ , no cóż będę się musiał jakoś odwdzięczyć , kupie kawkę czy wręczę jakąś łapóweczkę , znaczy laureczkę z Na Pisem NIE DAJE NIE BIORĘ _________________ Może właśnie dziś patrzy w mroczną mgłę
I modlitwą prosi Boga, by zachował cię.
Deszcz, jesienny deszcz, bębni w hełmu stal,
idziesz młody żołnierzyku, gdzieś w nieznaną dal. |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Wrz 03, 2007 19:56 Temat postu: |
|
|
|
| marcin1978wawa napisał: | | ale kicha :/ , mogłem poszukać , ajjj lenistwo Marcinie lenistwo .... ehhh , tyle lat bez szkoły robi swoje , przepraszam Happy żeś musiała sie fatygować :/ , no cóż będę się musiał jakoś odwdzięczyć , kupie kawkę czy wręczę jakąś łapóweczkę , znaczy laureczkę z Na Pisem NIE DAJE NIE BIORĘ | Korzyści majątkowych nie przyjmuję. Laureczkę możesz wystawić, bardzo lubię. A generalnie chodzi mi przede wszystkim o to, żeby Was uczyć radzić sobie w życiu a nie iść na łatwiznę. Następnym razem dasz radę sam. Wierzę w Ciebie. A przepraszać naprawdę nie musisz, ja lubię pomagać ludziom. |
|
| Powrót do góry |
|
marcin1978wawaBywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
marcin1978wawaBywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
marcin1978wawaBywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Wto Wrz 04, 2007 7:15 Temat postu: |
|
|
|
Uwaga! Uwaga!
Dostaliśmy właśnie nowe przepisy od prawnika!
Od tego roku szkolnego została zniesiona bariera wiekowaw sprawie odroczenia służby wojskowej! Także można się u nas uczyć nawet po 23 roku życia!  |
|
| Powrót do góry |
|
majagaBywalec

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 482 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
|
| Powrót do góry |
|
Monika RakZaczyna działać

Dołączył: Jul 10, 2007 Posty: 279 Skąd: TVZ 1 z Wawy wieś Tarchomin |
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 7:58 Temat postu: |
|
|
|
dobry hihihihiiihihi |
|
| Powrót do góry |