| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4752 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
OlloZaczyna działać

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:06 Temat postu: |
|
|
|
świetnie...to ja będę w Paryżu....
mogę odebrać dyplom wcześniej? _________________ "(...)Ona prosi-schowaj mnie w oku, w dłoni, w ramionach(...)" |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:09 Temat postu: |
|
|
|
| Magdusia napisał: | a strateg tez moze prace graficzne?  | Może, choć wskazane jest jednak też coś bardziej strategicznego na osobistą prośbę SW.
I ta prośba jest skierowana głównie do Ciebie Gdyniu jako Przewodniczącej grupy!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:10 Temat postu: |
|
|
|
| Ollo napisał: | świetnie...to ja będę w Paryżu....
mogę odebrać dyplom wcześniej? | Wcześniej nie, najwyżej później. Czekamy na suplementy i na to jak OKE sobie życzy, żeby owe dyplomy wydawać.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4752 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:14 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | | Magdusia napisał: | a strateg tez moze prace graficzne?  | Może, choć wskazane jest jednak też coś bardziej strategicznego na osobistą prośbę SW.
I ta prośba jest skierowana głównie do Ciebie Gdyniu jako Przewodniczącej grupy!  |
ale... co? _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:16 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
OlloZaczyna działać

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:17 Temat postu: |
|
|
|
spoko..to sie przygotujcie, że ja papiery wszystki odbiore dopiero w październiku jak sobie wróce.
Bawcie się dobrze a ja sobie pozwiedzam Paryż  _________________ "(...)Ona prosi-schowaj mnie w oku, w dłoni, w ramionach(...)" |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 14:54 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | No co to właśnie Wy mega-strategiczne-mózgi macie wymyśleć!  |
bez kitoszy. mam przyniesc portfolio z kilogramami makulatury?!  _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
youminuCzasami coś napisze

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 18:50 Temat postu: |
|
|
|
ja na bank nie będę bo żyje już w innym kraju... mam nadzieję, że nic się nie zmieniło w sposobie "niebezpośredniego" odbierania dyplomów i reszty dokumentów, to jest poprzez wydrukowane upoważnienie ze swoim "żywym" podpisem (?) _________________ "Yoi mono-ni yasui mono nashi." |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
wojtkowskiWSR Guru

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 22:17 Temat postu: Konstruktywna sugestia ze strony |
|
|
|
| Magdusia napisał: | | moze jakas sugestia mozliwie konstruktywna ze strony opiekuna grupy SR ? | Chciałbym pokazać, chociaż zasygnalizować dorobek SR na... wielkiej powierzchni. Może powinny to być raporty z badań, może jakieś analizy, którym towarzyszą elementy graficzne, może jakieś briefy, może dokumentacja fotograficzna z prac strategicznych... To powinno być coś, co ma wartość nie tylko intelektualną, ale również wizualną (estetyczną). Wiadomo, że zawsze mamy z tym kłopot, ale jednocześnie też wiadomo, że sobie z nim poradzimy. _________________ Wszystko będzie dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 12:29 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |