| Poprzedni temat::Następny temat |
| Polska na Mistrzostwach Świata 2006: |
| faza grupowa i do domu |
|
35% |
[ 5 ] |
| najlepsza 16-tka |
|
50% |
[ 7 ] |
| ćwierćfinał |
|
0% |
[ 0 ] |
| znowu będzie medal |
|
0% |
[ 0 ] |
| mistrzostwo świata po prostu |
|
14% |
[ 2 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 14 |
|
| Autor |
Wiadomość |
KaliWSR Guru

Wysłany: Sro Cze 06, 2007 18:21 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 8:02 Temat postu: |
|
|
|
O wyniku szkoda gadac. Ja tam ostatnio osladzam sobie zywot kibica u bukmachera. Tak bylo przy okazji ostatniego meczu Legii z Leczna przy Lazienkowskiej. Kiedy w przerwie poczulem ze sie te nasze pilkarzyki wybieraja na urlop postawilem na awans Gornika a wtedy byl jeszcze remis i bardzo dobry kurs 5.5.
W meczu z Azerami bylem przygotowany na remis. Na to co bylo wczoraj juz nie. Uspil mnie troche ten mecz w sobote. Ale na szczescie dosc grubo zagralem ponizej 1.5 bramki. Troche ryzykownie bo 2.5 byloby bezpieczniejsze ale to bylo netto 3x mniej kasy. Na szczescie (moje nie repry) weszlo.
W ogole to wczoraj mialem dzien konia. Wszystko wchodzilo. Od handicapu na Liechtenstein przez rozne overy nawet po dokladny wynik Francji  Jedyne co nie weszlo to czerwona kartka w meczu Polski. Ale i tak jestem ladnie do przodu po tych eliminacjach. W przeciwienstwie do naszej kadry. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Cze 08, 2007 6:42 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | | . Ale i tak jestem ladnie do przodu po tych eliminacjach. W przeciwienstwie do naszej kadry. |
no to chociaż jedna osoba jest zadowolona z ostatniego wyniku polaków.
chociaz Boruc powiedział że nic się nie stało i że wszystkiego nie mozna wygrywać.
w sumie ma rację ale i tak szkoda tych 3 punktów.
nawet 1 dużo by dał. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Sro Sie 22, 2007 19:00 Temat postu: |
|
|
|
No dzisiaj 2. polowa byla calkiem dobra w przeciwienstwie do pierwszej
A tymczasem Portugalia zagrala dla nas a raczej Armenia. Ormianie uszczkneli nam 3 pkt a Portugalczykom 2. Dobre i to. Oby tak jescze dzisiaj Serbia potknela sie na Belgach... _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
CASEEkspert

Wysłany: Pon Sie 27, 2007 14:56 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Czw Sie 30, 2007 6:49 Temat postu: |
|
|
|
oby tak dalej teraz 2 zwycięstwa i gramy dalej.
lepszej sytuacji już może nie być więc szkoda było by ją zmarnować bo nie tylko my dobrze gramy to jeszcze przeciwnicy grają dla nas.  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
emproZaczyna działać

|
Wysłany: Czw Wrz 06, 2007 17:12 Temat postu: |
|
|
|
pomozcie !!
jestem wlasnie w paryzu i nie potrafie znalezc na jakich stacjach w tv bedzie transmisja meczu pl-portugalia i pl-finlandia, moze ktos poratuje
z gory wielkie dzieki _________________ www.empro.pl
 |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 18:32 Temat postu: |
|
|
|
No na pewno transmitowac bedzie mecz w portugalskiej tv panstwowej RTP International. Mozesz tez sprobowac obejrzec w necie
Dzisiaj sprobuj te 2 streamy:
mms://195.245.176.20/rtp (to wlasnie stream RTP)
rtsp://202.201.0.200/shyxty (tv chinska)
Z Chinczykami nigdy nic nie wiadomo. Teraz leci tam mecz Anglii z Izraelem. W RTP transmisja pewniejsza. Tyle ze nie wiadomo czy w necie nie zablokuja ip z zagranicy albo moga puscic jakis program zastepczy. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 21:11 Temat postu: |
|
|
|
A tymczasem Serbia remisuje z Finlandia 0:0. Czyli jakby nie patrzec bez wzgledu na dzisiejszy wynik bedziemy liderem grupy... co najmniej do srody
Update: Po pierwszej polowie jest po prostu pieknie!  I oby tak do konca
Ciekawsze wyniki z dzisiaj:
Gruzja 1 - 1 Ukraina
Wlochy 0 - 0 Francja
Malta 2 - 2 Turcja
A Hiszpania do przerwy przegrywa z Islandia 1:0  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 0:47 Temat postu: |
|
|
|
dla mnie dzisiejszy mecz i końcówka jego to cos pięknego co niestety nie wszyscy sąsiedzi mogli i nie mogą zrozumiec.
ogladałem dzisiejszy mecz wraz z kolegami na rzutniku u kolegi w salonie i czułem się prawie jak na meczu który jest rozgrywany na żywo.
sumując
w srodę zwycięstwo i jedziemy dalej bo już nikt nam w tym nie przeszkodzi
brawo Panowie Piłkarze i Ty Nasza Kochana Świnko  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 17:24 Temat postu: |
|
|
|
Ciezki mecz w srode. Troche dziwi mnie ten hurraoptymizm w okolo. Ze zaraz wygramy z Finlandia.
1) Finowie sa na 2. miejscu w grupie (fakt ze zagrali tak jak my 1 mecz wiecej od Serbow i Portugalczykow)
2) Graja u siebie. Portugalia tam z nimi tez nie wygrala.
3) Pierwszy mecz i to u siebie przegralismy. I nie przekonuja mnie argumenty ze to bylo na poczatku kadencji Beenhakkera. Armenia byla w srodku kadencji. Ciezko nam jest zagrac 2 dobre mecze w 5 dni.
Takze ja tam mysle ze remis bedzie. Przynajmniej zachowamy (na razie) prowadzenie w grupie. No coz moze jestem niewiernym Tomaszem ale w ten awans do Euro uwierze dopiero jak bedzie
To mowilem ja. Dyzurny pesymista (sportowy) _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 18:55 Temat postu: |
|
|
|
Dzisiaj istniało tylko jedno nazwisko: Jakub Błaszczykowski!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 19:08 Temat postu: |
|
|
|
dziś tylko 0:0 i wspaniały mecz Artura Boruca.
no coż tylko jeden punkt ale za to jaki ważny.
nadal pierwsze miejsce i o to chodzi.  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
|