Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:50 Temat postu:
coś na poprawienie humoru.
coś co nie powinno sie wydarzyć w piłce nożnej
zobaczcie
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4486090.html
obejrzyjcie tylko wszystkie filmiki bo warto. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy
zapomniałem napisać o niesamowitym zdarzeniu jakie miało miejsce podczas ME w siatkówce i koszykówce. W siatkówce odbywały się w Rosji i gospodarze awansowali do finału gdzie spotkali się z Hiszpanią wielgaśna niespodzianka, no i Ruscy przegrali jeszcze bardziej wielgaśna niespodzianka . Natomiast w koszykówce mistrzostwa odbywały się w Hiszpanii tu również gospodarze faworyt awansował do finału gdzie spotkał się z Rosją i tu można mówić o niespodziance, bo Rosjanie wygrali w półfinale z faworytami Litwą, a w finale wygrali z Hiszpanią kolejny suprise. Niesamowity zbieg okoliczności.
Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:11 Temat postu:
To gdzie sie odbywaly imprezy akurat mi umknelo To faktycznie straszny zbieg okolicznosci. Z tym ze o ile final koszykowki nie jest jakas specjalna sensancja to obecnosc Hiszpanii w finale siatki juz tak. Czasem troche ta Liga Swiatowa splaszcza oglad sytuacji. A trzeba przeciez pamietac ze o starcie tam nie decyduje jedynie czynniki sportowe
Btw podobalo mi sie jak ten Amerykanin co gra dla Rosji opisywal formalnosci paszportowe w Rosji: Wszystko trwalo 10 minut. Zrobili mi zdjecie. Przystawili stempelki i dali do podpisu. Ale fakt faktem musial najpierw pograc w Rosji 3 lata. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl
Sensacyjna wiadomość, ale i teraz inni trenerzy będą bać się o swoje posady, w tym i może Rijkaard, który ma za zadanie zdobyć komplet punktów w trzech meczach. Jeden już ma za sobą ale dwa kolejne przed nim w tym z Sevillą. Poczekamy zobaczymy
Reprezentacja piłkarzy ręcznych zrewanżowała się Niemcom za porażkę w Mistrzostwach Świata i awansowała do finału Pucharu Świata _________________ www.mikolaj-kalina.com
No i Polacy wygrali po przepięknej końcówce, 4 bramki z rzędu. Ostatnia dająca wygraną padła na 5sek. przed końcem spotkania _________________ www.mikolaj-kalina.com