| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 19:13 Temat postu: |
|
|
|
| Paziu napisał: | | wielkie i czerwone - jak kandydaci ... | Dokladnie. Jedyna sluszna droga... Jedyna sluszna partia... Jak za PRLu. Takze w czerwonym im niewatpliwie do twarzy. Sluszny wybor Hapciu  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 13:00 Temat postu: |
|
|
|
| magdawwa napisał: | | Dżizys Happy czy to stwierdzenie w stopce musi być takie wielkie i czerwone.... | Tak musi. To odpowiedź na podpis Marthy.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 13:48 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | | magdawwa napisał: | | Dżizys Happy czy to stwierdzenie w stopce musi być takie wielkie i czerwone.... | Tak musi. To odpowiedź na podpis Marthy.  |
Mojego juz nie ma I nie bedzie  |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 13:52 Temat postu: |
|
|
|
| Martha napisał: | Mojego juz nie ma I nie bedzie  | To mój jeszcze sobie posiedzi a potem... się zmiejszy!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 13:55 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | | Martha napisał: | Mojego juz nie ma I nie bedzie  | To mój jeszcze sobie posiedzi a potem... się zmiejszy!  |
To ja na ten czas, gdy "jeszcze sobie posiedzi" bym go jeszcze troche powiekszyla. A co tam  |
|
| Powrót do góry |
|
|
|