| Poprzedni temat::Następny temat |
| Czy używasz niniejszego rozszerzenia ? |
| Tak i uważam, że to fajna rzecz, którą powinno się rozwijać |
|
41% |
[ 5 ] |
| Tak i uważam, że to fajna rzecz ale już nie trzeba jej rozwijać |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nie, ale uważam, że to fajna rzecz |
|
33% |
[ 4 ] |
| Nie i uważam, że to zbędna rzecz |
|
25% |
[ 3 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 12 |
|
| Autor |
Wiadomość |
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
Kawka03Bywalec

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 0:47 Temat postu: |
|
|
|
Czasem zastanawiam się czy aby tą wersję RC w ogóle ruszać jeszcze ... _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 16:07 Temat postu: |
|
|
|
Dodatkowo dziś udostępniłem opcję [niezależną względem powyższego rozszerzenia] włączenia sobie w Firefox-ie bezpośredniego uproszczonego przeszukiwania Forum WSR korzystając z pola szybkiego wyszukiwania.
W IE7 nie jest możliwe dodanie takiej 'wyszukiwarki' z racji tego iż forum posługuje się metodą POST przy przesyłaniu danych a IE7 obsługuję metodę GET w przypadku takich dodatków.
Aby zainstalować sobie ową wyszukiwarkę pod własnym Firefox-em wystarczy np:
- wejść na stronę : http://www.seize.webpark.pl/wsr/
- rozwinąć listę wyszukiwarek w swojej przeglądarce i wybrać ' Dodaj WSR Forum'
- następnie można cieszyć się posiadaną 'wyszukiwarką'
 _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
maczetkaCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 19:24 Temat postu: |
|
|
|
No to musi być fajna rzecz, tyle że:
1) We Flocku nie mogę dodać w podany sposób wyszukiwarki.
2) W Firefoxie owszem mogę dodać. Jednak gdy zaczynam szukać za każdym razem wyświetla się jedynie moje konto (http://szkolareklamy.pl/account.html)
Nie wiem na ile to kwestia totalnego zakręcenia mojego kompa (częściowo nie działa mi np. WMP) czy też obiektywna rzeczywistość. Jednak ponieważ feedback i takie uwagi mogą być pomocne pomyślałem, że podzielę się swoimi uwagami  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 22:43 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | | 2) W Firefoxie owszem mogę dodać. Jednak gdy zaczynam szukać za każdym razem wyświetla się jedynie moje konto (http://szkolareklamy.pl/account.html) |
Domyślam się czemu ) Otóż z racji że 'szukaj' jest tylko dla zarejestrowanych a tym samym mających zapamiętane hasło etc. ale... jest ileś adresów a ten testowo poszedł na wsr.pl
Ps: co do Flock'a to przyznam, że nie testowałem ale jutro tego dokonam
A tak poza tym : szczerze dzięki za uwagi  _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 12:24 Temat postu: |
|
|
|
Troche pozmieniałem i takie tam, a zatem ...
1) We Flocku należy wejść na stronę http://www.seize.webpark.pl/wsr/ nacisnąć ikonkę po lewej stronie paska adresu i wybrać 'WSR Forum [używana domena]'
/ zauważyłem jednak iż jest problem w sytuacji gdy wpisze się szukany ciąg i wybierze że ma szukać na forum - jeśli wybierze się wyszukiwarkę forum jako domyślną ów problemu nie ma /
2) Obecnie jest możliwość wybrania jednej z "czterech" wyszukiwarek - czyli można wybrać tą domenę pod jaką mamy zapamiętany w przeglądarce login i hasło - ważne jest by mieć je zapamiętane na adres poprzedzony 'www.'
3) W Firefoxie oczywiście tak samo jak poprzednio opisałem można dodać jedną z tych czterech. _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
|
| Powrót do góry |
|
|