| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1024 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 21:24 Temat postu: |
|
|
|
nareszcie Fidusiewicz odpadł!!! powinien w pierszym odcinku od razu odpaść! jest absolwentem tak jak ja, mojego liceum i woził się z tym i liceum się też tym wozi.. strasznie mnie to denerwuje, bo chłopak jest w żeczywistości pojebany.. :/ |
|
| Powrót do góry |
|
j_chNowy(a)
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 23:22 Temat postu: |
|
|
|
hmm
POJEBANY
to BARDZO MOCNE słowo
i szczerze mówiąc , ktoś ,kto takimi kategoriami wyraża się o ludziach
sam chyba ma problem ze swoimEGO
nie jestem bezstronna bo Adam jest moim kumplem i trochę się znamy.
to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć sie jak chce
chociaż z drugiej strony jest mi wstyd za to, w jaki sposób uchwyciłaś swoje myśli.
Nie wiem czy zauważyłaś ale WSR to szkoła tolerancyjna i sznująca ludzką indywidualność a Liceum o którym wspomniałaś to jej zupełne przeciwieństwo . Byłam zmuszona się tam przenieść w klasie maturalnej i nigdy , przenigdy nie spotkałam się z tyloma nietolerancyjnymi , wulgarnymi i ograniczonymi ludzmi. nie chodzisz w dresach , nie masz 5 cmtrowych różowych tipsów + torebki w tym samym deseniu + potrafisz poprawnie sklecić zdanie = wyróżniasz się = wozisz się.. jeśli dodatkowo robisz coś więcej oprócz przyklejania kozy o spód ławki no to juz jesteś przegrany..możesz oczywiście szybko zaskarbić sobie przychylność rzucając gumą w nauczyciela albo też napluć POJEBANEMU na plecy na korytarzu.. sposobów było wiele w przeciwieństwie do ludzi , którzy się temu przeciwstawiali. na szczęście szkołę odwiedzałam rzadko , jednocześnie pracując w teatrze co moja nowa klasa uznała za obciach i WOGLE MASAKRA. może tak mnie ruszył ten Twój post bo wynika z tego , że i ja się tam woziłam i według Twojego przelicznika jestem POJEBANA..
ale niech tak zostanie bo pewnie masz racje
ojej. rozpisałam się
puenta:
taniec z gwiazdami to fajny program rozrywkowy
uczy bawi oraz cieszy. |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1024 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 8:25 Temat postu: |
|
|
|
napisałam tak, bo poprostu kolesia bardzo nie trawie.. denerwuje mnie jego sposób bycia itd. no każdy lubi co innego niestety.. może i masz racje, że chyba za mocnego słowa użyłam, więc przepraszam.. wywodze się z tych ludzi, którzy są normalni (czyli, że nie jestem różową anorektyczną albo dresiarą) jestem normalna i mam swoje zdanie na ten temat i jak narazie go nie zmienie..
a co do byłego liceum.. szkoda gadać jednym słowem.. choć pare osób z mojego rocznika naprawdę lubiłam (bo teraz nawet konkat straciliśmy) |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
Monika RakZaczyna działać

Dołączył: Jul 10, 2007 Posty: 279 Skąd: TVZ 1 z Wawy wieś Tarchomin |
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 8:48 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11691 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 21:41 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
Monika RakZaczyna działać

Dołączył: Jul 10, 2007 Posty: 279 Skąd: TVZ 1 z Wawy wieś Tarchomin |
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 8:59 Temat postu: |
|
|
|
chciałabym w wieku Helenki wygladać jak Helenka
a ja kurczaki tylko we wczesnym wieku szkolnym byłam taka chuda
tyle pracy jaki włożyła ta kobieta w siebie
przypominam że jest mniej więcej w wieku Maryli Rodowicz  _________________ http://zartan.digart.pl/digarty/ |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11691 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 9:28 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
EllieBywalec

|
Wysłany: Nie Paź 14, 2007 22:58 Temat postu: |
|
|
|
ja tam juz tego nawet nie oglądam...
a mają jeszcze robić kolejną edycję...
i po co...? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
MarthaEkspert

|
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 9:43 Temat postu: |
|
|
|
| Kali napisał: | | Wygra Damiencki. |
Nie ma szans. Po pierwsze tanczy z Szabatin, ktora nie czieszy sie sympatia, a po drugie Damiecki wcale dobrze nie tanczy...  |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

Wysłany: Pon Paź 15, 2007 13:08 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|