| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KesonexWSR Guru

Wysłany: Pon Mar 15, 2004 16:16 Temat postu: |
|
|
|
Mniej ambitnie?? To chyba nie wrozy nic dobrego...ale widze ze chyba po czesci mam racje...coz kazdy musi kiedys trafic na swoja druga nei przymuszona polowe...
Peace.. _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Pon Mar 15, 2004 16:53 Temat postu: |
|
|
|
Troche zakrecone to co mowisz ale chyba Cie rozumiem....
Peace... _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Pon Mar 15, 2004 22:56 Temat postu: |
|
|
|
wiecie co chlopaki ... kilka dni trwa juz ta dyskusja na forum i coraz bardziej sie przekonuje , ze podobnie mysle do was ... Strasznie wiechalam na luzne zwiazki, ale tak naprawde bardziej mi to pasuje . Niestety i mi zdazylo sie pare razy dostac po du.ie wlasnie w temacie - facet+kobitka ... Nieciekawe wspomnienia . Pewnie sie oszukuje , ze nadal poszukuj tej pieknej milosci i nie bede "brukac" jej jakimis bezuczuciowymi spotkaniami z kolegami  . Ja chyba chcialam sie jednak w moim poscie zapytac o ogolnie zdobycie mezczyzny .Nie wiedzialam w tedy o tym jeszcze , ze chodzi o poprostu poderwanie ... A moze znowu cos mieszam ...
Nie wiem. Boje sie wiazac na stale , ale bardzo bym chciala ... |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Wto Mar 16, 2004 0:42 Temat postu: |
|
|
|
Wiekszosc chce i sie stara i wiekszosc sie obawia zarazem... Kazdy tak samo ma inna wizje takiego zwiazku, potrzeby i ograniczenia wynikajacego.. Sadze ze dopuki sie tego nie rozpozna w sobie nie powinno sie tego szukac na sile... |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Wto Mar 16, 2004 9:34 Temat postu: |
|
|
|
Zyrafka wydaje mi sie ze wiazanie sie na stale wychodzi samo podczas bycia z kims...
Ja tez nei chce sie angazowac ani wiazac wlasnei przez to ze sie zrazilem.
Mam swoje lata i wiem ze kiedys pewnie bede "kwiczal" ze jestem sam ale narazie mi z tym dobrze...wiem tez ze pewnei w niedalekiej przyszlosci zdarzy sie lub przytrafi mi sie cos na co nei bede mial wplywu...
Czas jest nieublagany...
Peace... _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Wto Mar 16, 2004 11:39 Temat postu: |
|
|
|
Czasem troche przerwy dobrze robi. Nie tyle w zwiazku co bez zwiazku. Wiem z wlasnego doswiadczenia. Po prostu mialem juz dosyc tych roznych gierek, podchodow. Bo albo ktos chce byc z toba albo nie. Teraz juz dosc dlugo jestem wolny i dobrze mi z tym. Mysle ze przyjdzie taki czas ze mi sie to znudzi albo znajde kogos kto mi to wybije z glowy. A na razie jest swietnie. I nie chodzi tu wcale o brak zobowiazan to po prostu jakby nie wiem otworzyla sie zupelnie nowa przestrzen. Po prostu milo jest czasem spotkac sie z kolezanka, znajoma czy nieznajoma tak bez zadnych podtekstow, planow czy zamiarow. Kiedys juz myslalem ze to niemozliwe. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Wto Mar 16, 2004 12:47 Temat postu: |
|
|
|
Agreed:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Wto Mar 16, 2004 23:05 Temat postu: |
|
|
|
ale nie myslcie sobie ze ja "na sile" szukam faceta !!!!
Boze , nie o to mi chodzilo . Ja bylam tylko ciekawa jak do was dotrzec, gdyz jak wiecie my i wy sie roznimy . Mamy inne podejscie do najrozniejszych i najdziwniejszych sparaw . Kobiety sa z Wenus , a mezczyzni z Marsa - dobrze napisalam ? Ja tak tylko zbieram opinie bo kto wie ... moze kiedys mi pomoga ...
Poki co , jak wczesniej juz napisalam - czekam , a co bedzie ... zobaczymy .
Fajnie ze jestescie i mozna z wami "popisac" . Dziekuje |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2004 0:02 Temat postu: |
|
|
|
No mam wrazenie iz pytanie bylo jasno postawione - ja akurat uznalem ze to tylko takie how-to a nie 'pomozcie, bom w potrzebie pilnej'
Z tym Wenus i Marsem to sie zgadza:) Byla taka ksiazka - nawet nawet. Choc przyznam kiedys sie zastanawialem na ile te roznice sa biologiczne (w sensie z natury) a na ile nabyte - przez wychowanie, kulture itp. Bo o ile jakies tam kwestie radykalnie sie roznia to tak naprawde czy tego jest az tyle ...
... a jestesmy, jestesmy... no i popisac zawsze mozna  nawet nie bede ukrywal ale w tematach takich damsko-meskich i na odwrot zawsze bede staral sie zabierac zdanie bo i sam zawsze cos z tego wyciagam, weryfikuje lub tez auto-doceniam  ))) |
|
| Powrót do góry |
|
miCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sro Mar 17, 2004 0:33 Temat postu: |
|
|
|
... coz marzen nie da sie pogodzic ze stanem faktycznym ...
a niestety owo skruszenie przychodzi w najmniej spodziewanym momencie i w najmniej odpowiedniej sytuacji choc z drugiej strony kiedy jest dobry czas i sytuacja na skruszenie ... |
|
| Powrót do góry |
|
miCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|