Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

moze i glupie pytanie ...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Pon Mar 15, 2004 16:16
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Mniej ambitnie?? To chyba nie wrozy nic dobrego...ale widze ze chyba po czesci mam racje...coz kazdy musi kiedys trafic na swoja druga nei przymuszona polowe...Smile

Peace..

Jestem TU....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Mar 15, 2004 16:40
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Mniej ambitniej to nie znaczy gorzej, jednak z taka pewna wewnetrzna rezerwa... Bo coz zdecydowanie latwiej o 'podwinieta rzese' niz o ta polowke z ktora wszedlem w dystans przy uderzaniu o ziemie, i teraz staramy sie odnalezc... Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Pon Mar 15, 2004 16:53
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Troche zakrecone to co mowisz ale chyba Cie rozumiem....Smile

Peace...

Jestem TU....
Powrót do góry

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Mar 15, 2004 18:07
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

... skad ta pewna 'wewnetrzna rezerwa' ano dlatego zyby drugi raz nie przechodzic przez to, przez co sie przeszlo... Smile a dlaczego 'warto' dla mnie ja posiadac - bo latwiej natrafic na kogos kto okazuje sie byc tylko czasowo zainteresowany nasza postacia i pozostawia tylko wspomnienia niz ta polowke co z wlasnej woli nie traci takowych pozytytwnych mysli o naszej postaci itd Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

zyrafa
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Mar 15, 2004 22:56
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

wiecie co chlopaki ... kilka dni trwa juz ta dyskusja na forum i coraz bardziej sie przekonuje , ze podobnie mysle do was ... Strasznie wiechalam na luzne zwiazki, ale tak naprawde bardziej mi to pasuje . Niestety i mi zdazylo sie pare razy dostac po du.ie wlasnie w temacie - facet+kobitka ... Nieciekawe wspomnienia . Pewnie sie oszukuje , ze nadal poszukuj tej pieknej milosci i nie bede "brukac" jej jakimis bezuczuciowymi spotkaniami z kolegami Wink . Ja chyba chcialam sie jednak w moim poscie zapytac o ogolnie zdobycie mezczyzny .Nie wiedzialam w tedy o tym jeszcze , ze chodzi o poprostu poderwanie ... A moze znowu cos mieszam ...
Nie wiem. Boje sie wiazac na stale , ale bardzo bym chciala ...
Powrót do góry

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Wto Mar 16, 2004 0:42
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Wiekszosc chce i sie stara i wiekszosc sie obawia zarazem... Kazdy tak samo ma inna wizje takiego zwiazku, potrzeby i ograniczenia wynikajacego.. Sadze ze dopuki sie tego nie rozpozna w sobie nie powinno sie tego szukac na sile...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Wto Mar 16, 2004 9:34
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zyrafka wydaje mi sie ze wiazanie sie na stale wychodzi samo podczas bycia z kims...

Ja tez nei chce sie angazowac ani wiazac wlasnei przez to ze sie zrazilem.
Mam swoje lata i wiem ze kiedys pewnie bede "kwiczal" ze jestem sam ale narazie mi z tym dobrze...wiem tez ze pewnei w niedalekiej przyszlosci zdarzy sie lub przytrafi mi sie cos na co nei bede mial wplywu...

Czas jest nieublagany...

Peace...

Jestem TU....
Powrót do góry

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Wto Mar 16, 2004 11:39
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Czasem troche przerwy dobrze robi. Nie tyle w zwiazku co bez zwiazku. Wiem z wlasnego doswiadczenia. Po prostu mialem juz dosyc tych roznych gierek, podchodow. Bo albo ktos chce byc z toba albo nie. Teraz juz dosc dlugo jestem wolny i dobrze mi z tym. Mysle ze przyjdzie taki czas ze mi sie to znudzi albo znajde kogos kto mi to wybije z glowy. A na razie jest swietnie. I nie chodzi tu wcale o brak zobowiazan to po prostu jakby nie wiem otworzyla sie zupelnie nowa przestrzen. Po prostu milo jest czasem spotkac sie z kolezanka, znajoma czy nieznajoma tak bez zadnych podtekstow, planow czy zamiarow. Kiedys juz myslalem ze to niemozliwe.

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Wto Mar 16, 2004 12:47
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Agreed:)

Jestem TU....
Powrót do góry

zyrafa
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Mar 16, 2004 23:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Smile

ale nie myslcie sobie ze ja "na sile" szukam faceta !!!!
Boze , nie o to mi chodzilo . Ja bylam tylko ciekawa jak do was dotrzec, gdyz jak wiecie my i wy sie roznimy . Mamy inne podejscie do najrozniejszych i najdziwniejszych sparaw . Kobiety sa z Wenus , a mezczyzni z Marsa - dobrze napisalam ? Ja tak tylko zbieram opinie bo kto wie ... moze kiedys mi pomoga ...

Poki co , jak wczesniej juz napisalam - czekam , a co bedzie ... zobaczymy .

Fajnie ze jestescie i mozna z wami "popisac" . Dziekuje
Powrót do góry

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sro Mar 17, 2004 0:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No mam wrazenie iz pytanie bylo jasno postawione - ja akurat uznalem ze to tylko takie how-to a nie 'pomozcie, bom w potrzebie pilnej' Smile
Z tym Wenus i Marsem to sie zgadza:) Byla taka ksiazka - nawet nawet. Choc przyznam kiedys sie zastanawialem na ile te roznice sa biologiczne (w sensie z natury) a na ile nabyte - przez wychowanie, kulture itp. Bo o ile jakies tam kwestie radykalnie sie roznia to tak naprawde czy tego jest az tyle ... Smile
... a jestesmy, jestesmy... no i popisac zawsze mozna Smile nawet nie bede ukrywal ale w tematach takich damsko-meskich i na odwrot zawsze bede staral sie zabierac zdanie bo i sam zawsze cos z tego wyciagam, weryfikuje lub tez auto-doceniam Smile)))
Powrót do góry
Zobacz profil autora

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sro Mar 17, 2004 0:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

kiedys moj przyjaciel powiedzial, ze lubi jak kobieta jest jak cukier puder, lekka ale slodka, drobna, moze byc karmelem i slnic w blasku swiecy jak dekoracja. daje sie ukladac, ksztaltowac i sie ciagnie jak dusza zapragnie, ale zapomnial o jednym, ze moze stwardnieć i sie pokruszyc . i koniec karmelowej polewy, lukrowanej lakeczki . Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sro Mar 17, 2004 0:33
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

... coz marzen nie da sie pogodzic ze stanem faktycznym ...
a niestety owo skruszenie przychodzi w najmniej spodziewanym momencie i w najmniej odpowiedniej sytuacji choc z drugiej strony kiedy jest dobry czas i sytuacja na skruszenie ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

mi
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sro Mar 17, 2004 2:13
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

co do stwardnialej warstewki to zawsze mozna podgrzac i sie stopi, ale o tym malo kto glowkuje itd itd
jednak zawsze cos odkruszy sie i nigdy juz nie bedzie jak przed tym czy tym Crying or Very sad szkoda, ale nigdy nie mow nigdy . Wink jest nadzieja na doskonale - tego nigdy nie przestaniesz pragnac
Wink Wink Wink Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sro Mar 17, 2004 2:18
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

... no coz rozgrzac mozna, tylko wlasne czesto jest ta kwestia iz odgrzewane nie bedzie tak samo smakowac... bo to lukier nie tylko trzeba chciec podgrzac, ale i ow lukier musi chciec kooperowac Wink
na odpadanie mozna spojrzec tez i pozytywnie - jak odpadlo to zwolnilo sie miejsce na cos nowego ... kto wie moze i lepszego niz ta czesc co odpadla Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Strona 2 z 2