| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
BreezerGirl21Początkujący(a)

Wysłany: Czw Lis 29, 2007 16:26 Temat postu: |
|
|
|
Mi w ogóle nie chodzi o picie alkoholu. Ja nie pije w szkole i nie moja brocha co robią inni. Każdy jest dorosły i wie co robi. A co do nietolerancji to chodzi mi o to jak niektórzy oceniają innych po pozorach. Zazwyczaj mylnie. A czemu? A no temu ze odnosze wrażenie ze wiele osób nie zna innych a dyskryminuje ich od samego początku, i nawet nie próbują poznać. Ale cóż i tak nie mamy na to wpływu. Happy być może nie wiesz kto jest nietolerancyjny ale zapewniam ze są takie osoby. Inaczej nie pisałabym o tym gdybym nie wiedziała. |
|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Czw Lis 29, 2007 16:27 Temat postu: |
|
|
|
| krzysiu napisał: | | nie lubie |
A czego lub kogo nie lubisz Krzysiu???  |
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 21:57 Temat postu: |
|
|
|
| BreezerGirl21 napisał: | | (...) A co do nietolerancji to chodzi mi o to jak niektórzy oceniają innych po pozorach. Zazwyczaj mylnie. A czemu? A no temu ze odnosze wrażenie ze wiele osób nie zna innych a dyskryminuje ich od samego początku, i nawet nie próbują poznać. Ale cóż i tak nie mamy na to wpływu. (...) |
To fakt, ale chyba nie dotyczy to jakoś wyłącznie specjalnie WSR a ogólnie społeczeństwa. Mi się czasem wydaje że to też trochę efekt naszych czasów gdzie dla ludzi w dużej mierze strasznie ważną rzeczą jest czas, a tym samym brak im chęci by się czemukolwiek poświecić; jeżeli coś nie przychodzi od razu lub też samo nie zaczyna dawać się poznawać [nawet i przez zbytnie eksponowanie własnego 'ja'] to już wydaje się niewarte zainteresowania. Ludzie do ludzi podchodzą trochę jak do wiadomości : strawniejszy wydaje się szybki news niż rzeczywista pełna treść wiadomości; przez to nieraz traci się ważne szczegóły czy też po prostu zatraca się radość ze zdobytej wiedzy bo już goni się za następnym prostym, krótkim newsem  |
|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 20:39 Temat postu: |
|
|
|
| BreezerGirl21 napisał: | A ja lubie bo rozwija kreatwność ale szczerze mówiąc to ostatnio sie rozleniwiłam :/, ale mam powody....  |
a co Cię tak w otchłań błogiego lenistwa zagnało? _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Nie Gru 02, 2007 20:54 Temat postu: |
|
|
|
A no mam dużo innych zajęć poza szkołą, nagrania w Vivie, koncerty, itp., a ostatnio to nic tylko nawijam o tańcu, od dzis nawet jak nauczyłam sie nowej choreografii to tylko ją ćwicze, a o szkole i o pracach różnych zapominam :/ Jakos bardziej wole robic wszystko inne tylko nie prace do szkoły. Bo nawet nie imprezy mnie tak rozleniwiły, bo już nie chodzę, nie spotkania ze znajomymi bo nie mam dla innych czasu, tylko właśnie moje różne sprawy......... :/ |
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Wto Gru 04, 2007 15:06 Temat postu: |
|
|
|
Nuda??? W miom słowniku to słowo w ogóle nie występuje  Ale może w święta wypocznę... Planuję nic nie robić i leżeć "martwym bykiem" na wyrze i gapić się w tv i już nie mogę sie doczekać świąt bo tak bardzo mi potrzebne te parę dni na relaks..... |
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Wto Gru 04, 2007 21:24 Temat postu: |
|
|
|
Nie ma to jak życie na wysokich obrotach... Tylko zdrowia i silnej psychiki trzeba, żeby to wszystko przeżyć... _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
kajsaBywalec

|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 10:00 Temat postu: |
|
|
|
Przyznam  wolę mieć zapchany dzień i spędzić go aktywnie, niż siedzieć, pierdzieć w stołek i zmarnować dzień.
A tak przynajmniej czuję, że żyję  _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
majagaBywalec

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 485 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
|
| Powrót do góry |
|
|