| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4751 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4751 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 9:10 Temat postu: nie sprawdzałam :( |
|
|
|
| seize napisał: | oh a szukał ktoś pod poduszką ...  |
nie wierzę w mikołaja, tzn przestałam wierzyc :] _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 9:55 Temat postu: |
|
|
|
ja chce koszulkę na mikołajki... taka fajna... wsrowa .... _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 10:28 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | Trzeba wierzyć w Świętego Mikołaja! No jak można nie wierzyć? Wtedy człowiek staje się nudnym dorosłym człowiekiem jak przestaje wierzyć...  |
wierzyłam, ale dalej chce wierzyc, choć nie jakostam ten tego... _________________
Prowadzi mnie od lat niewidzialna siła, która nadaje sens i każe trwać... |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 11:16 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | Trzeba wierzyć w Świętego Mikołaja! No jak można nie wierzyć? Wtedy człowiek staje się nudnym dorosłym człowiekiem jak przestaje wierzyć...  |
No pomijając już fakt czy to w Świętego Mikołaja czy w inne rzeczy/elementy/etc to ... jak nigdy się z Tobą w pełni zgodzę Happciu... bez wiary w różne takie, znika gdzieś ta cała taka radość wewnętrzna, pozytywne ciepło... _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 12:11 Temat postu: |
|
|
|
| seize napisał: | | ... jak nigdy się z Tobą w pełni zgodzę Happciu... bez wiary w różne takie, znika gdzieś ta cała taka radość wewnętrzna, pozytywne ciepło... | Jak to pieknie brzmi, chociaż raz w życiu się ze mną zgodzisz. Co te święta robią z ludźmi.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 12:27 Temat postu: |
|
|
|
| Natalunia napisał: | | ja chce koszulkę na mikołajki... taka fajna... wsrowa .... | A po co koszulki. Proponuje moje specialite de la maison czyli przypinki (w konkurencyjnych cenach).
Koszulki to beda tylko dla wybranych. A przypinek starczy dla wszystkich: sluchaczy, absolwentow, kandydatow i sympatykow. Nie mowiac juz o tym ze koszulki trzeba prac, prasowac, przecieraja sie... A przypinke mozna przypiac do plecaka, do koszulki, kurtki itd.
Sam sobie zrobilem jedno ale to tak tylko testowo przy okazji jak Domi robilem ta Krolewne  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 12:42 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | Jak to pieknie brzmi, chociaż raz w życiu się ze mną zgodzisz. Co te święta robią z ludźmi.  |
Primo : to nie pierwszy raz przyznaje Ci rację - czy to na forum czy też w realu - ale wiem że zawsze pamięta się tylko to ostatnie jako jedyne
Secundo : to nie czas a treść decyduje o tym w jak wielkim stopniu wyrażam własne poparcie dla zdania  _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 12:57 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 13:29 Temat postu: |
|
|
|
| Wiciu napisał: | ja mogę komuś oddać nowy t-shirt WSR z napisem wiciu na mnie niestety duuuuuuuuuuuuużo za mały  | Wiciu a Ty miałeś T-shirta? Bo nie pamiętam... Dostałeś go wtedy? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
|