| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
CzupirNowy(a)

Wysłany: Wto Maj 25, 2004 21:51 Temat postu: Wydanie książki lub sam wydruk |
|
|
|
Szukam kogoś kto byłby w stanie pomóc w wydaniu mojej pierwszej książki fakt, że skończyłem już następną ale chcę na razie wydać pierwszą albo chociaż ją wydrukować, ale na to niema sianka bo jestem zbyt młody ( strona o książce http://smoczapiesc.w.interia.pl ) |
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Nie Cze 06, 2004 23:36 Temat postu: |
|
|
|
pomoc moge ale zastanow sie nad wydaniem e-book taniej i lepiej z dodtarciem do czytelnika przeciez kazdy mlody czlowiek korzysta z sieci i nie musiasz marnowac czasu na koleportarz i dystrybucje (za to tez trzeba zaplacic) _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
azszkolareklamy.pl

|
|
| Powrót do góry |
|
CzupirNowy(a)

Wysłany: Pon Cze 07, 2004 13:02 Temat postu: :) |
|
|
|
| crypter napisał: | | pomoc moge ale zastanow sie nad wydaniem e-book taniej i lepiej z dodtarciem do czytelnika przeciez kazdy mlody czlowiek korzysta z sieci i nie musiasz marnowac czasu na koleportarz i dystrybucje (za to tez trzeba zaplacic) | <BR>
to znaczy w jakim sensie mozesz pomoc znasz gogos lub jaka instytucje godna pomocy??  |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2004 13:21 Temat postu: |
|
|
|
| crypter napisał: | | pomoc moge ale zastanow sie nad wydaniem e-book taniej i lepiej z dodtarciem do czytelnika przeciez kazdy mlody czlowiek korzysta z sieci i nie musiasz marnowac czasu na koleportarz i dystrybucje (za to tez trzeba zaplacic) |
... coz ja powiem od siebie tak:
- po pierwsze tez sobie cos tam pisze jak dalo sie zauwazyc wczesniej i mnie osobiscie taki e-book az tak bardzo by nie satysfakcjonowal, mozliwe ze jednak jestem bardziej 'tradycjonalista'
- po drugie jako czytelnik znacznie bardziej wole zaczytywac sie w materialnym wydaniu niz latajacych po ekranie znaczkach - to jednak nie jest to samo ...
Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
CzupirNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Pon Cze 07, 2004 13:45 Temat postu: Re: :) |
|
|
|
moge pomoc w DTP jaki i w szukaniu drukarnii, najlepij odezwij sie domnie na gg albo na mail to pogadamy o szczegolach. _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Pon Cze 07, 2004 13:49 Temat postu: Re: :) |
|
|
|
| Czupir napisał: | ja tez wlasnie lubie sobie usiasc wygodnie i poczytac jakas ksiazke, juz bym wolal tradycyje wydawnictwo albo sam wydruk wlasnej ksiazki.  |
no tak jak juz pisalem wszystko sie rozchodzi o kase jak to w tych czasach ehhh _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
CzupirNowy(a)

Wysłany: Pon Cze 07, 2004 16:00 Temat postu: niom |
|
|
|
no masz wlasnie racje, ale mysle ze mlodym powinno sie pomagac |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2004 16:14 Temat postu: |
|
|
|
Wersje elektroniczne mozna spokojnie wlasnymi kanalami udostepniac itd ale nie da sie ukryc ze zawsze czym innym bedzie dla autora 'tradycyjne wydanie'.
Osobiscie np to swoje w wersji elektroniczej i roboczej poprzekazywalem kilku znajomym do zapoznania i przyznam ze ten komu sie podobalo rzucal zawsze [niezaleznie od siebie nawzajem] ze jak to wydam to chca miec 'prawdziwa ksiazke' z autografem  )) a czesc ze im sie zle czyta ksiazki na komputerze...
NIe da sie ukryc iz zreszta od samego poczatku osbiscie nie widze zbyt duzej przyszlosci dla takich e-book'ow... Audio-book'i natomiast sadze przezyja jeszcze druga mlodosc  |
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Pon Cze 07, 2004 18:17 Temat postu: Re: niom |
|
|
|
| Czupir napisał: | | no masz wlasnie racje, ale mysle ze mlodym powinno sie pomagac |
no tak pomagac oczywiscie ale nikt nie bedzie twoim sponsorem i za darmoche nie kupi paieru i farby i nie wlorzy pracy w wyprodukowanie ksiazki chodz szkoda ze tak nie jest bedzie wola rzucic na maszyne robote za kase a nie towja ksiazke, chocicz zalezy jaki format bys chcial tego zawsze mozan cos wymyslic no i jaki naklad , jak mowielm odezwij sie na maila albo gg to pogadamy o szczegolach  _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
crypterZadomowił(a) się

Wysłany: Pon Cze 07, 2004 18:18 Temat postu: |
|
|
|
| seize napisał: | Wersje elektroniczne mozna spokojnie wlasnymi kanalami udostepniac itd ale nie da sie ukryc ze zawsze czym innym bedzie dla autora 'tradycyjne wydanie'.
Osobiscie np to swoje w wersji elektroniczej i roboczej poprzekazywalem kilku znajomym do zapoznania i przyznam ze ten komu sie podobalo rzucal zawsze [niezaleznie od siebie nawzajem] ze jak to wydam to chca miec 'prawdziwa ksiazke' z autografem )) a czesc ze im sie zle czyta ksiazki na komputerze...
NIe da sie ukryc iz zreszta od samego poczatku osbiscie nie widze zbyt duzej przyszlosci dla takich e-book'ow... Audio-book'i natomiast sadze przezyja jeszcze druga mlodosc  |
hihihi audio-book-i no napewno szczegolnie dla takich leni jak ja co czytac im sie niechce  _________________ Pozdr.
crypter [M.S.]
WSSiP = Łódź |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Cze 07, 2004 18:44 Temat postu: |
|
|
|
| crypter napisał: | hihihi audio-book-i no napewno szczegolnie dla takich leni jak ja co czytac im sie niechce  |
Tu nie tylko chodzi o lenistwo ale takze o pewna magie, jaka posiadaly np sluchowiska ktore to kiedys bardzo czesto byly prezentowane w radiu... |
|
| Powrót do góry |
|
CzupirNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
|