| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 16:45 Temat postu: |
|
|
|
| Wiciu napisał: | | właśnie wróciłem z roboty i mój sylwester się zaczyna.. siedzę sobie tak jak wcześniej zakładałem i chleje browca.. |
do mnie przychodzi przyjaciółka i będziemy pić prowarki, szmpana i abstnth będzie wesoło ;P dwie kobiety z alkoholem... brakuje tlyko faceta ;P chociaż 2 byłaby lepsza opcja  _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1089 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 17:01 Temat postu: |
|
|
|
Ja od wczoraj mam agresora i to ostrego
dzisiaj mój sąsiad sie o tym przekonał. Zapytał tylko co robię na Sylwestrraa aja mu tak odpowiedziałam, że aż mi głupio teraz... _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
MyshaEkspert

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 17:16 Temat postu: |
|
|
|
| Kali napisał: | Niemożliwe przecież twój luby to taki imprezowy chłopak  |
hehe ale niekoniecznie w sylwka  _________________ <:3 )~ Jestem sobie boska mysza hejjjaaaahooo! |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1089 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 17:36 Temat postu: |
|
|
|
idz  wypijesz troche i agresor minie (albo i nie)
Ale zawsze to lepiej z kimś na imprezie być niż siedzieć w domu tak jak ja _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11693 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 17:38 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 17:54 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | Bosh dzieci wy moje ale wy macie problemy, naprawdę ze szczerego serca Wam współczuję... Tak Marta najlepszym rozwiązaniem na pewno będzie zostanie samej w domu. Weź no Ty się zastanów dziewucho! Marsz mi się myć, ubierać, makijaż seksowny wrzucić i na imprezę! I już nie jęcz, nie marudź tak!!! Bo cały rok taka będziesz a wiele osób tego nie zniesie... Wszyscy w buty i na miasto, bawić się!  |
Kochanie moje, a Ty czemu się jeszcze nie wybierasz nigdzie?! _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 18:03 Temat postu: |
|
|
|
a ja w tym roku spędzam sylwestra z synem i sądze że będzie fajny chociaż skromny bo 3 osobowy.
ale nie zawsze można szaleć i w dodatku już nie ta lata  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11693 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 18:27 Temat postu: |
|
|
|
| Natalunia napisał: | | Kochanie moje, a Ty czemu się jeszcze nie wybierasz nigdzie?! | Do mnie mówisz bejbe? Bo jeśli tak to ja właśnie wychodzę. Wyglądam już jak choinka, makijaż ostry, drapieżny, sama Dalena by się go nie powstydziła i ruszam właśnie na prywatkę... Bo tak się to chyba nazywa! Bawcie się wszyscy wspaniale!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
MyshaEkspert

Wysłany: Pon Gru 31, 2007 19:08 Temat postu: |
|
|
|
hahaha
no ładnie wiciu polegnie przed 12 hahah
a ja jescze sie musze wymakijazowac i uczesac
sukienka juz dawno na mnie i szpilki^^ _________________ <:3 )~ Jestem sobie boska mysza hejjjaaaahooo! |
|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
|