Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zaproszenie na warsztaty dla Mężczyzn ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Humor
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
a_anka
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 22:12
Temat postu: Zaproszenie na warsztaty dla Mężczyzn ;)
Odpowiedz z cytatem

ZAPROSZENIE NA WARSZTATY -> DLA MĘŻCZYZN

Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:
DZIEŃ PIERWSZY
1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.

2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja.

3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.

4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.

5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia.

6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.

7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIEŃ DRUGI

l. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne

2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA Prezentacja PowerPoint.

3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli.

4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI Gra na symulatorze.

5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.

6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.

7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE Dostępni indywidualni psychoterapeuci.

8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY - telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 15:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hehe znajoma niedawno podesłała mi podobnie seksistowski dowcip tyle że bardziej pikantny. Także proszę o czytanie po 23:00 Very Happy

20-letni mężczyzna to Kelner - rozleje zanim doniesie,
30-letni to Drwal - rąbie co popadnie,
40-letni to Wirtuoz - długo stroi, krotko gra,
50-letni to Meteorolog - z przodu opad, z tyłu wiatry,
60-letni to Młynarz - siedzi na workach i bawi sie sznurkiem

Wiciu
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 15:21
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

nie powiem że się nie uśmiechnąłem ale mimo wszystko denerwują mnie takie stereotypy Rolling Eyes

nie pij tego powyżej!! lepiej pij np mleko!! ---> http://pl.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

kiti
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 16:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

kiti
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 16:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ups.... chciałam tylko trzy takie buźki wstawić a zrobiło się tego tak duuuuuuużo Rolling Eyes

krzysiu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 18:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ee.. masakra Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora

kiti
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Nie Sty 06, 2008 18:25
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

krzysiu napisał:
ee.. masakra Confused

Krzyś... gdzie Twoje poczucie humoru (wrodzone jak mniemam Wink )

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Humor
Strona 1 z 1