| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Sty 02, 2008 16:02 Temat postu: |
|
|
|
przestańmy krakać to były dopiero 8 lub 9 zawody na 28 wiec bedzie miał jeszcze czas aby nam sie przypomnieć z tej lepsze mistrzowskiej formy. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Nie Sty 06, 2008 19:06 Temat postu: |
|
|
|
brawo Janek.
szkoda że to Ty a nie Nasz Adaś ale coż tam , nie raz tak bywa.
na razie super forma i szansa na dalsze wygrane.
a u nas co w sumie Adaś co raz wyżej to cieszy Kamil też zawsze ostatnio w pierwszej 30
brakuje tylko tego blasku i dynamitu w nogach. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Wto Sty 08, 2008 7:24 Temat postu: |
|
|
|
Karolka czyżbyś sie obraziła na skoki narciarskie i na naszych orłów.
zawody jak zawody i w tym roku i tak jest juz pozamiatane ale Ty jako fanka tego zimowego sportu nie mów że juz Cię to nie interesuje  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
Karolka_Czasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Sty 09, 2008 15:33 Temat postu: |
|
|
|
no fajnie że dalej się interesujesz skokami.
ale tak na prawdę to chciałem Cię zaczepić bo widziałem że przez dłuższy czas miałaś Janka fotkę.
czytałem o nim wywiad i powiedział że nie wyobraża sobie skoków bez naszego Adasia ponieważ jest to dobry zawodnik jeden z lepszych i nieliczny który walczy do końca.
nie zły gość z niego i jak w dodatku dowiedziałem się jak spędza czas prywatny to sie troszkę zdziwiłem.
ale po co to ja pisze jak Ty to pewnie wszystko wiesz.  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Sro Sty 09, 2008 18:09 Temat postu: |
|
|
|
Tak miałam przez dłuższy okres fotke Janne, no ale teraz nadszedł czas zmian  niestety nie ma takiej możliwości aby te dwie osoby umieścić tam razem, gdyż za mało jest miejsca
Tak oczywiście wiem czy Janne zajmuje się poza skokami  za krawca m.in. robi  wszechstronny facet z niego  |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Sty 09, 2008 20:11 Temat postu: |
|
|
|
| Karolka_ napisał: |
: wszechstronny facet z niego  |
jakby się jeszcze więcej uśmiechał to był by jeszcze fajniejszy bo taki Simon lata lecą ale jak sie uśmiechnie to buzia dzieciaka. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Sty 11, 2008 7:22 Temat postu: |
|
|
|
no i mamy zmiany w kadrze na następne zawody, które się odbędą w tą sobotę i niedzielę w Val di Fiemme.
Pojawia się po raz pierwszy na takich zawodach 17 letni Krzysztof Miętus.
a 25 i 26 stycznia zadebiutuje jak oczywiście przejdzie kwalifikacje i nie będzie za bardzo wiało Klemens Murańka.  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Pią Sty 11, 2008 19:32 Temat postu: |
|
|
|
Z dobrej strony pokazali się dzisiaj wszyscy nasi Polacy podczas kwalifikacj w Val di Fiemme  Cała czwórka weszła do jutrzejszego konkursu  Adama niestety dopadła migrena i nie mógł wystartować w 2 seriach treningowych... pojawił się na kwalifikacjach gdzie oddał najdłuższy skok z czołowej 10. |
|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Sob Sty 12, 2008 18:39 Temat postu: |
|
|
|
To co się dzisiaj działo w Val di Fiemme nie można nazwać konkursem... okropne warunki były... non stop padał deszcz i zatrzymywał zawodników na progu... Adam nie wszedł do 2 seri... która została odwołana, po grożnym upadku Romorena  naszczęście nic poważnego mu się nie stało. Konkurs wygrał Tom Hilde, Kamil Stoch zajął 6 miejsce  brawo! |
|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Nie Sty 13, 2008 22:02 Temat postu: |
|
|
|
Jeszcze nic przesądzać nie można... powinien się odrodzić na PŚ w Zakopanem... a to przecież już tylko 2 tygodnie... |
|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
|