Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Skoki narciarskie!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Sport
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Karolka_
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 22:12
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zobaczymy, przecież to nie jest możliwe, że nagle jednego dnia stracił forme... przecież podczas piątkowych kwalifikacji oddał najdłuższy skok pośród czołowej "10" mimo, że miał migrene. Hmmm czyżby ta migrena tak na niego wpłynęła...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Wiciu
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 22:15
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

po prostu ja uważam że jego czas minął i że będzie skakał słabo...owszem będzie miał czasem jakieś przebłyski i nawet wskoczy do 1 trójki ale to będzie już rzadko i coraz rzadziej.. myślę że powinien powoli kończyć karierę bo chyba lepiej być zapamiętanym jako ktoś kto osiągał wielkie sukcesy niż jako ktoś kto nagle znów obstawiał końce klasyfikacji

nie pij tego powyżej!! lepiej pij np mleko!! ---> http://pl.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

Karolka_
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 22:26
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jeśli Adam nie będzie miał już motywacji do dalszego skakania, to rzeczywiście zakończy kariere... ale już przecież jeden kryzys przeszedł po ostatnich IO... i mówił wtedy, że brakuje mu motywacji... ale przyszedł Hannu i ją odzyskał.
Tak rzeczywiście, Adam chciałby zakończyć kariere gdy osiągnie sukces, tak jak jego idol Jens Weissflog... może to nawet przyjść w nieoczekiwanym momencie - wygra konkurs i powie dość.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Wiciu
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 22:34
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Karolka.....taki nick wiec jestes pewnie Kobietą:> a nie wiesz ze adam ma żonę?? ;p ..chyba za bardzo sie nim interesisz Very Happy czyżbyś chciała jej go odbić? buuhehehehe Twisted Evil

nie zwracaj uwagi na to co pisze bo jak już pewnie naczytalaś sie na forum to ze mnie jest pijak i jestem teraz w pół pijanym stanie Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

nie pij tego powyżej!! lepiej pij np mleko!! ---> http://pl.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA
Powrót do góry

Kali
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 22:52
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tak też mówiono rok temu, jak Małysz nic nie wygrywał i na koniec co?? Kryształowa Kula poszła w jego ręce. W tym roku może nie wygra, ale moim zdaniem ma szanse na podium w końcowej klasyfikacji. A w Zakopcu w jednym z dwóch konkursów będzie na pudle. Trzymam kciuki.

Karolka_
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 22:54
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tak jestem kobietą jak mówi mój nick Smile Akurat Adama to bym odbić nie chciała... wolałabym kogoś innego odbić Laughing A Adamem interesuje się tyle co każdy kibic.

Na Twój temat na forum nic nie czytałam... jakoś nie miałam dotychczasowo czasu aby przejrzeć posty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Wiciu
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Nie Sty 13, 2008 23:10
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

hehe to lepiej nie czytaj ;p

Powrót do góry

Karolka_
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 23:33
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zakopane, Zakopane i po ZAKOPANEM Laughing no cóż tutaj pisać... było jak było... Adam się nam odbudował Very Happy Kamil pokazał się z dobrej strony... a o Klimku lepiej nie wspominać.

Szkoda jest Janne Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Karolka_
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sro Mar 26, 2008 13:28
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Janne Ahonen w dniu dzisiejszym zakończył kariere Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Karolka_
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 21:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Chyba czas po mału na aktualizacje tego tematu Laughing Już niedługo kończą się zawody Letniego Grand Prix i zacznie się Puchar Świata Smile

Ale co najważniejsze w końcu otworzyłi skocznie Malinke w Wiśle - a pierwszy skok oddał Adam Małysz Exclamation

Tak o to wygląda skocznia:

[/img]
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Sport
Strona 18 z 18