widzę że jest tu duzo informacji o rożnych imprezach robiących przez radia. w takim razie mam pytanko. czy ktoś wie coś na temat imprezy Radioshow w Szczecinie ktora odbedzie sie 5 sierpnia?:d za wszelkie info dziekuje _________________ Wenn dieser Tag der letzte ist, bitte sag es mir noch nicht!!!
Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 13:14 Temat postu: Koncert Amy Winehouse 21:30-22:00
Amy Winehouse zdobyła szturmem listy przebojów swoim Rehab. Zaraz potem spłynał na nią deszcz nagród łącznie z tytułem najlepszej brytyjskiej wokalistki na Brit Awards. Jednak sukcesy zawodowe odbiły się na zdrowiu piosenkarki. Wiele z koncertów z jej trasy promującej album Back to black zostało odwołanych. Tłumaczono to skrajnym wyczerpaniem Amy, jednak niektórzy uważają, że w rzeczywistości wokalistka musiała faktycznie udać się na odwyk. Dzięki szwedzkiemu radiu P3 możemy jednak usłyszeć Winehouse w najlepszej formie - na norweskim Hove Festival w czerwcu 2007.
Dziś na włoskim RadioUno koncert Nory Jones. Będzie to występ z ubiegłorocznego Lucca Summer Festival, w ramach trasy koncertowej, która promowała ostatni album piosenkarki - "Not too late". Oprócz nowych piosenek usłyszymy też pewnie największe przeboje Jones takie jak "Turn me on" czy "Don't know why".
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 14:52 Temat postu:
moje ulubione netowe radio to Radio Paradise + 2-3 hip-hopowe radyjka _________________
nie pij tego powyżej!! lepiej pij np mleko!! ---> http://pl.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA
Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 16:05 Temat postu:
W ostatnich latach to przede wszystkim sluchalem Radia PiN. Ale troche sie zkiepscilo. W kazdym razie na pewno muzycznie. Za bardzo mainstreamowe sie jak dla mnie zrobilo. A ja wlasnie za to je cenilem, ze moglem tam sluchac muzyki, ktorej nie slyszalem nigdzie indziej. Zreszta juz gdzies o tym pisalem to sie nie bede rozpisywal.
Na szczescie jest pelno stacji ktorych mozna posluchac w sieci ostatnio upodobalem sobie niemieckie HR1.
Jak dla mnie idealne do sluchania w pracy bo nastraja mnie optymistycznie do otoczenia Niby format ten sam co nasze Zlote Przeboje czy Radio Pogoda ale playlista znacznie bardziej urozmaicona. Po 2 dniach sluchania ZP znalem piosenki na pamiec. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 13:28 Temat postu:
a ja chciałbym przypomnieć że dziś jak i zawsze w radiu eska i w radiostacji największy syf na ziemi jeśli ktoś zainteresowany to niech se poszuka namiarów w necie bo mi się nie chce a poza tym nie będę reklamował aż tak bardzo tego ścierwa _________________
nie pij tego powyżej!! lepiej pij np mleko!! ---> http://pl.youtube.com/watch?v=dhcun1byFfA