| Poprzedni temat::Następny temat |
| Najlepsza reklama czerwca to: |
| Magnum 7 grzechów |
|
7% |
[ 1 ] |
| Okocim - Prawda (Kowboju ...) |
|
7% |
[ 1 ] |
| Żubr - Na szczeście za za rogiem jest Ż. |
|
7% |
[ 1 ] |
| Harnaś - Trza go w morde loć |
|
0% |
[ 0 ] |
| Warka Strong - Wielki mecz Szwecja-Anglia |
|
0% |
[ 0 ] |
| Dembowe - Mocne długo ważone |
|
0% |
[ 0 ] |
| Sprite - Wygląd się zmienia.... i co z tego |
|
53% |
[ 7 ] |
| Toyota - Pułapka |
|
7% |
[ 1 ] |
| Żywiec - Polakom gratulujemy Ż. |
|
0% |
[ 0 ] |
| Heineken - To musi byc H. |
|
15% |
[ 2 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 13 |
|
| Autor |
Wiadomość |
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Sro Cze 23, 2004 13:04 Temat postu: Reklama miesiaca - Czerwiec - glosowanie |
|
|
|
Po krotkiej przerwie sprobujemy na nowo rozkrecic zabawe. Licze na wsparcie Mi i Ato ale nie tylko.
Zrobilo sie cieplo i jest jak widac po postach sezon na piwo (kiedy go nie ma). To ja w takim razie od razu 3 podaje. A co zawsze mozna pic z mieta  Prawda mi
Okocim - Prawda. Bardziej znane jako "Kowboju mam na sobie tylko majteczki"
Zubr - wiadomo jest za rogiem
(Nowy) Harnas - trza go w morde loc
Czekam na Wasze typy. Nie musza byc koniecznie takie skautowskie znaczy sie piwne  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl
Ostatnio zmieniony przez sinar dnia Pią Lip 02, 2004 12:38, w całości zmieniany 3 razy |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Sro Cze 23, 2004 19:25 Temat postu: |
|
|
|
"Pstrong" - mecz szwecja anglia kto wygra??
"Dembowe" - mocniutkie dluuuugo wazonchiew
"Janosicku" - piwo po zbójeckiemu lub jak kto woli :
POOBBUUDKAAA!! _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Czw Cze 24, 2004 19:58 Temat postu: |
|
|
|
Czyzby zostal juz tylko Frater? Co o nim sadzicie. Majkel jako koneser wspomial juz cos o nim. I wyglada ze nie jest to raj dla jego kubkow smakowych. No ale przypominam ze my tu spoty oceniamy a nie samo piwo znaczy sie product. Takze moze jakies slowa otuchy dla Braciszka
PS. Podobno w Okocimiu jest kowboju nie tygrysku. A niech bedzie _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Wto Cze 29, 2004 14:57 Temat postu: |
|
|
|
Jest jeszcze Tyskie ale ostatnio cos jakby spuscili z tonu.
A co powiecie o TP. Zmienili identyfikacje i sa teraz 'blizej'. Co by nie powiedziec to niektore spoty sa b. ciekawe. Szczegolnie te 'internetowe'. Skubancy niezle sobie to wykombinowali. Za pierwszym razem jak ogladalem (ten z tym gosciem co niby esa z robota dostaje) to myslalem ze jakis film leci. A nawet te urodziny tego dziadka. Nie wiem o co chodzi czy o muzyke czy o zdjecia ale wyrozniaja sie z tej calej sieczki reklamowej. Za to przynajmniej TP chwala  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Wto Cze 29, 2004 15:23 Temat postu: |
|
|
|
Dla mnie to nadal Telekompromitacja i nie zmienia tutaj zadne reklamy ich wizerunku...
Freak'erzy wszystkich krajów łaczcie sie!!  _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Wto Cze 29, 2004 15:41 Temat postu: |
|
|
|
Keso galezi nie podcinaj  Dla kogo Ty pracujesz?
Inna sprawa ze jak sie zna to od srodka to dopiero. Kilka osob z rodziny tam pracuje to cos wiem na ten temat _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Wto Cze 29, 2004 19:26 Temat postu: |
|
|
|
Taak kochana TP... zawsze wszystko tlumacza po swojemu choc nie zawsze jest tak jak mowia ... 'zmienilismy logo bo to jest ladniejsze...' - czy jakos tak mowi pani w szanownym telewizorku tia ... wszystlo ladnie pieknie tylko czemu nic o tym iz udzialowiec (FT) ma takie ladne & w swoim logo :> to tak jak niczym awarie w Neostradzie co to ich nigdy praktycznie nie ma  ) I tez mam wrazenie ze samymi ladnymi obrazkami wszystkiego sie nie zmieni - co z tego ze np. taka konsultantka prezentuje sie prawie niczym stewardessa (np.: AF:> ) - skoro i tak klient czesto po takiej rozmowie wychodzi jeszcze glupszy niz przyszedl 9albo odklada sluchawke bo brak mu juz sil  )
/tekst ten oczywiscie zawiera subiektywne odczucia i przemyslenia  / |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Sro Cze 30, 2004 8:11 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | Keso galezi nie podcinaj Dla kogo Ty pracujesz?
Inna sprawa ze jak sie zna to od srodka to dopiero. Kilka osob z rodziny tam pracuje to cos wiem na ten temat |
ZNajomy czekal 3 miechy zeby zalozyli mu neo(mimo ze spelnial warunki)nie znalazl sie zaden chetny z tpsy zeby skrosowac mu linie(brak ludzi do pracy) wiec zalozyl sobie wkoncu 2Mb radiowka za 1000 miesiecznie stwierdzil ze ma to gdzies....
Z podcinaniem galezi to jakos leci i czesto sie im podcina a budki z roku na rok telefoniczne glupiej skonstruowane:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
AtoZawsze coś napisze

Wysłany: Sro Cze 30, 2004 16:42 Temat postu: |
|
|
|
sorry ze wam przerwe off-topic ale moja pierwsza propozycja: reklama sprite "wyglad sie zmienia, i co z tego..", czaderska reklama,
a najwiekszy gniot to reklama plynu do prania (nie pamietam nazwy), w ktorym koles stojac obok polki z plynami mowi "nie przelaczajcie odbiornikow..", nigdy nie dotrwalem do konca tej reklamy palec sam na pilota sie nastawial  _________________ ten kierowca pije od rana - dlatego jest uprzejmy |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Sro Cze 30, 2004 20:00 Temat postu: |
|
|
|
No wlasnie w takim fachu powinni miec elementarna wiedze jak funkcjonuje ludzki umysl. Rownie dobrze mozna komus mowic: nie denerwuj sie. Powinni raczej mowic: nie ogladaj tego!
To narazie mamy tak
Koalicija piwna czyli:
Okocim - Prawda/Kowboju ...
Zubr - wiadomo jest za rogiem
Harnas - trza go w morde loc
Warka Strong - Wielki mecz Szwecja-Anglia
Dembowe - mocne dlugo wazone
oraz
TP - Praca (Dostalem maila musze leciec)
Sprite - Wyglad sie zmienia.... i co z tego
Kto da wiecej? _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
MikaZadomowił(a) się

Wysłany: Sro Cze 30, 2004 22:12 Temat postu: |
|
|
|
Nie wiem co tu się działo i jakie są teraz zasady w ocenianiu, bo mnie tu długo nie było. Wybaczcie, ale pomine reszte komentarzy i napisze: 'Sprite - Wyglad sie zmienia.... i co z tego' - jak dla mnie najlepsza reklama. Zostaje na językach, charakterystyczny śmiech można usłyszeć na ulicach, u dzieciaków, a to chyba dobrze świadczy o reklamie. Pozdrawiam! _________________ Zanim obiecasz, pomyśl najpierw czy możesz to dać... |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Czw Lip 01, 2004 7:54 Temat postu: |
|
|
|
Plus:
Toyota nigdy sie nie psuje i gosc sciaga maske z maski:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Czw Lip 01, 2004 8:34 Temat postu: |
|
|
|
Ok dopisuje Toyota - Pulapka. Byla juz w ktoryms glosowaniu i nawet wtedy bezapelacyjnie wygrala ale przeciez nikt nie mowi ze Reklama Miesiaca musi byc nowiutka. Wazne zeby byla popularna
Mika zasady sa dosc proste. Najpierw przez jakis czas (ok. 7-14 dni) szukamy ciekawych reklam z ostatnich dni. A jak juz zbierzemy troche zmieniamy temat z nominacji na glosowanie i dodajemy ankiete. Zwykle po kolejnych 2 tygodniach mamy zwyciezce. No takze zajrzyj tu za jakis czas zeby zaglosowac na tego Spritea. Moze wygrac bo jak narazie z deklaracji widze ze prowadzi  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
majkel84Czasami coś napisze

Wysłany: Czw Lip 01, 2004 9:51 Temat postu: |
|
|
|
Co do reklam piwa to
Zywiec /gratulujemy.../
Zubr /wiadomo jest za rogiem/
i Okocim /Prawda/Kowboju.../ sa faje ale dla mnie najlepsze spoty ma jednak Heineken /to musi byc heineken/ [czy cos w tym stylu  ]
poz. _________________ chill ..... |
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Czw Lip 01, 2004 22:02 Temat postu: |
|
|
|
Ja w zasadzie ( niestety ) mało spotów reklamowych pamiętam, ale Sprite bardzo mi sie podoba- nawet sam sie czasem dla jaj zaśmieje - he he , albo do kumpla z jajcem powiem - "misiek ... he he " . ogólie to nie lubie czegoś takiego, ale pomysł i humor są naprawde na dobrytm poziomie. Jesli jeszcze cos mi sie przypomni to wezme i tu napisze. Puki co - sprite is the best .
PS.reklamy Heinakena tez mi sie podobaja
Ostatnio zmieniony przez zyrafa dnia Czw Lip 01, 2004 22:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
|