| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KaliWSR Guru

Wysłany: Sro Lut 06, 2008 18:49 Temat postu: |
|
|
|
A ja 12%, 30% i -6%
Liberalizm Demokratyczny _________________ www.mikolaj-kalina.com
 |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 11:16 Temat postu: |
|
|
|
Ciekawe testy
u mnie idealne centrum z bardzo dużym odchyleniem "do góry"
41%, 35%, 20%
doktryna:
ordoliberalizm _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
wojtkowskiWSR Guru

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 11:34 Temat postu: Prawica! |
|
|
|
A ja?
Całkowicie, totalnie i bezkompromisowo: prawica!
!
(Na duży test na razie nie mam czasu.) _________________ Wszystko będzie dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
KrzykNowy(a)
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:34 Temat postu: |
|
|
|
hmm..
"Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej"
-6%,52%,-12% |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
MagdusiaLoża WSR

Dołączył: Feb 24, 2005 Posty: 4747 Skąd: --- Wrocław to stan świadomości --- ale teraz Mysiadło (w strefie biletowej! :P) |
|
| Powrót do góry |
|
engramNowy(a)

Wysłany: Wto Lut 12, 2008 13:31 Temat postu: |
|
|
|
tradycjonalizm: -10%
wolność gospodarcza: 20%
wolności obywatelskie 13%
socjal-liberalizm |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 8:23 Temat postu: Re: Prawica! |
|
|
|
| wojtkowski napisał: | A ja?
Całkowicie, totalnie i bezkompromisowo: prawica!
!
(Na duży test na razie nie mam czasu.) | No osobiście jestem bardzo ciekawy. Bo prawica prawicą ja niby w centrum a jestem w tym gronie jak do tej pory największym tradycjonalistą Magdusia właśnie mnie śmignęła w wolności gospodarczej. Swoją drogą zaskoczeniem dla mnie jest to 30% Kaliego. Nie spodziewałbym się takiego wyniku. Trochę za to smucą mnie te procenty w wolnościach obywatelskich. Niektóre wyniki nawet minusowe. Nie wiem czy to jeszcze spadek po PRL czy tak już po prostu u nas jest. No cóż ale oczywiście to tylko taki polityczny "psychotest". Prawdziwe badania i ewentualne zmartwienia zostawiam socjologom. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Pią Lut 15, 2008 10:18 Temat postu: |
|
|
|
Nie zdziwiły mnie po prostu, może trochę te wolności obywatelskie. Czytając posty posty na forum chyba spodziewałbym się trochę więcej po Tobie  Ale sam do końca nie wiem jak te procenty są wyliczane i za jakie odpowiedzi. Dlatego jestem ciekawy co np wyjdzie Sławkowi. Zwłaszcza jeśli chodzi o tradycjonalizm. Czy będzie to coś bliżej Kaliego czy mnie. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 10:33 Temat postu: |
|
|
|
| sinar napisał: | Nie zdziwiły mnie po prostu, może trochę te wolności obywatelskie. Czytając posty posty na forum chyba spodziewałbym się trochę więcej po Tobie (...) |
Więcej? To znaczy co, spodziewałeś się rzeczy bardziej w stronę np. eurokomunizmu a może jednak bardziej w tą drugą stronę ? Przyznam bowiem że ja sam do końca nie wiedziałem czego będę miał się spodziewać w wyniku; ba sądziłem nawet że może być tak iż żadnej doktrynie nie będę odpowiadał - bo czasem mam wrażenie że jestem taką dziką krzyżówką konserwatysty, socjalisty, liberała i czego tam jeszcze się da  |
|
| Powrót do góry |
|
HOLLYWOODCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
a_ankaBywalec

Wysłany: Nie Lut 17, 2008 14:13 Temat postu: |
|
|
|
Ciekawy test...z lekkim poślizgiem, ale moje wyniki to "-31%, 48% i 38%"
czyli wg autora test: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm) |
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 10:16 Temat postu: |
|
|
|
| HOLLYWOOD napisał: | Wszedzie panuje zamordyzm,i tyle nawet kochane i uwielbiane przez wielu Stany Zjednoczone trzymaja za morde swoich obywateli.O czywscie nie tak jawnie jak w Rosji ale to tez państwo totalitarne.  |
Masz racje, bo to często nie pomysły innego kraju jak właśnie Stanów przechodzą dużym echem - wystarczy bowiem popatrzeć na komentarze, pogłoski etc w kwestiach takich jak przykładowo Patriot Act czy tez nawet Echelon. Tak to zresztą już jest że w każdej opcji zawsze pojawi sie ktoś kto będzie chciał większością rządzić czy też ustalać im prawa i zakazy idąc wręcz nieraz w elementy totalitarne.
Patrząc chociażby na taki brytyjski pomysł, powstaje pytanie na ile to nie jest aby elementem z cyklu "totalitarnych metod" : "Każdy palacz powinien się starać o licencję" (onet.pl).
Sama sieć jest chociażby elementem, któremu od lat spece od socjologi czy dziedzin podobnych wieszczą przyszłość zdecydowanie odbiegającą od jej założeń pierwotnych. Nigdy bowiem w żadnym systemie nit nie dopuści do istnienia czegoś nad czym nie będzie mógł mieć jakiejś większej kontroli w chwili gdy np. jakieś medium zacznie być masowe, gdy stanie się platformą wolnej wymiany myśli. |
|
| Powrót do góry |
|
EllieZaczyna działać

|
|
| Powrót do góry |
|
|