| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Artur0Zadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 9:30 Temat postu: |
|
|
|
Mam wrażenie, że mniej lub bardziej ale przedstawiasz pewną chęć głoszenia czy też propagowania jakiś idei czy też poglądów. Uważam to za fajne - bez względu czy ów idee popieram czy nie - jest tylko jedno ale...
Brakuje mi w tym wszystkim jakiegoś rozwinięcia i jasnego wytłuszczenia. Mam wrażenie, jesteś osobą która jest jakoś sprawą zainteresowana - choć mogę też się mylić i to propagacja bez większej głębi, ale mniejsza o to. Dlatego wydaje mi się, że fajnie by było też przedstawić sprawę, jeżeli faktycznie zależy ci na jakimś odezwie. Bo tak naprawdę przecież ile osób wie o co tak naprawdę się rozchodzi w tym całym traktacie i zamieszaniu z nim związanym? Dla jednych to tylko czepianie się, o to że wielka afera bo nie ma w niej nic o Bogu, dla innych to coś co ograniczy suwerenność a dla innych tylko zbędny biurokratyczny dokument, który i tak dla nich nie ma większego znaczenia.
Chcąc znajdywać poparcie dla jakichś idei, warto choć trochę je przedstawić (choćby w skrócie, dając odnośniki do treściwych szczegółów) i nie liczyć tylko na ludzką świadomość sprawy czy też bazować na samej nazwie ugrupowania, partii czy dajmy na to stowarzyszenia jako sygnatariusza, który przyciągnie zwolenników z różnych stron; zwłaszcza gdy z jednej strony mamy pluralizm a z drugiej (mniejszą lub większą) ignorancję polityczną w społeczeństwie. _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
Artur0Zadomowił(a) się

Wysłany: Wto Mar 11, 2008 12:55 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|