| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SchumiNowy(a)

Wysłany: Sro Sty 21, 2004 0:49 Temat postu: Film i TV zaocznie |
|
|
|
Chciałbym dowiedzieć się jak wygląda u Was studiowanie na specjalności Realizacja filmowa i TV w trybie zaocznym. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Sro Sty 28, 2004 10:05 Temat postu: |
|
|
|
przyjeżdżasz, odlatujesz, odjeżdżasz |
|
| Powrót do góry |
|
reyestrBywalec

|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |
|
SchumiNowy(a)

Wysłany: Sro Sty 28, 2004 21:57 Temat postu: |
|
|
|
No dzięki serdeczne za odpowiedzi,ale wciąż niewiele mi to mówi. Chodzi mi o bardziej praktyczne informacje. Czy warto się za to w ogóle brać zaocznie i ile naprawdę wyniosę z takiego trybu wpad-wypad ??? Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Sro Sty 28, 2004 22:06 Temat postu: |
|
|
|
Bombeczki z choinki lub pania sekretarke:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Sro Sty 28, 2004 23:02 Temat postu: |
|
|
|
lepiej żebyś coś wniósł np. pomysł na scenariusz, dorobek w postaci nakręconego filmu, kreację aktorską w filmie kolegi, może robotę operatora
patrzcie Panowie - ten by tylko brał
PS
a co do zaocznych, to jak poczytasz dokładnie forum będziesz wiedział, jednym to pasuje innym nie - to głównie zależy od Ciebie - choć w przypadku rtv - zdarza się, że się spotykamy częściej - nie co 2 tygodnie a co tydzień, czasem w nocy - ale to juz tylko dla chętnych |
|
| Powrót do góry |
|
SchumiNowy(a)

Wysłany: Sro Sty 28, 2004 23:46 Temat postu: |
|
|
|
Hmm... Chyba troszkę źle zostałem zrozumany. Nie chcę "tylko brać"  , poprostu chodziło mi o to czy jest sens podejmować się takiego kierunku jak film i tv zaocznie. Bo jeśli chodzi o chęci to jak najbardziej są  Co do własnych "prac" to amatorskie filmiki mam już na koncie jako operator , reżyser, współautor scenariusza , no i aktorem też sie zdarzyło być  . Oczywiście to tylko taka zabawa w liceum, które zresztą najpierw muszę skończyć. Ale po maturce już się cieszę na naukę w WSR  Poza tym najchętniej wybrałbym studia dzienne,ale dlatego,że chciałbym jeszcze studiować w swoim mieście dziennikarstwo , no i dlatego że miszkam jakieś 160 km od W-wy... wyszło tak a nie inaczej...
Póki co, wielkie pozdro dla całej WSR !!
PS. Już nie mogę doczekać sie pierwszych zajęć...  |
|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Sro Sty 28, 2004 23:55 Temat postu: |
|
|
|
równoległa dziennikarka na dziennych to jest bardzo dobra koncepcja - tam pogrzejesz troszkę ławę a w soboty się pogimnastykujesz za kamerą i sprawdzisz co lepiej Ci wychodzi; POWODZENIA na maturze
Ostatnio zmieniony przez aw dnia Sro Lip 14, 2004 22:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
SchumiNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
awszkolareklamy.pl

Wysłany: Sro Lip 14, 2004 22:22 Temat postu: |
|
|
|
hmm... zadałeś teraz nam niezłego ćwieka
widzę dwa rozwiązania:
1. rozumiesz dobrze, że studiowanie, to samodzilne poszukiwanie odpowiedzi - wybierasz dzinnikarstwo, bo idealnie łączy się z koncepcją np. dziennikarstwa tv - na zajęciach wiesz więcej niż inni i to, że studia kiepskie Ci nie przeszkadza - jesteś liderem i znajdujesz podobnych sobie - to wy tak na prawdę ciągniecie ten wydział
2. dokonujesz świadomych i kosekwentnych wyborów - wybrałeś WSR a nie liczne kopie za 100zł ze względu na renomę - wybierasz stosunki międzynarodowe z tego samego powodu - w konsekwencji zostajesz np. ambasadorem Polski w ... potrafisz zachować się przed kamerą, świetnie promujesz Polskę w tym kraju
Wybór należy do ciebie  _________________ Jest wiele kopii i tylko jeden oryginał!
WARSZAWSKA SZKOŁA REKLAMY: bądź wyjątkowy, wyróżniaj się. |
|
| Powrót do góry |
|
SchumiNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
|