| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
TroyCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 10:31 Temat postu: |
|
|
|
Hajsiwo:
1) extra!
w drugiej, jakbys logo wstawil przed te biale szlaczki, czy co to tam jest  ? Tak tez mi sie podoba, bo w oczasz sie pierdzieli i trzeba sie przez moment wpatrzec co tam jest. _________________ Let Your Playing Be Your Passion - www.frostbite.com.pl
"To prawda o człowieku prawdziwej ludzkiej natury. To hańba wynosić się na podesty nie mając poparcia pieprząc bzdury, Teraz Nas czas nastał, nastał czas naszej tury..." - Chassis- Dzień nadejdzie |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 11:49 Temat postu: |
|
|
|
fajne
choć w to drugie rzeczywiście można walnąć jakieś cycki albo coś co przyciągnie uwagę  ... zmniejszyć troche "rastr" i będzie taka mozaika  prawie jak przekaz podprogowy
... za każdym razem potem jak ktoś cycki zobaczy - będzie mu sie WSR przypominał  _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
stokrotkaCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 13:36 Temat postu: |
|
|
|
Mnie się oba podobają.
Ale chyba bardziej to drugie, tylko logo jest ciut mało widoczne. |
|
| Powrót do góry |
|
HajsiwoNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
NataluniaEkspert

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 15:16 Temat postu: |
|
|
|
| Tekla napisał: | | http://img148.imageshack.us/img148/391/przypinkaev9.jpg |
SUPER     _________________ Beautiful things |
|
| Powrót do góry |
|
dsCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 16:56 Temat postu: |
|
|
|
Obejrzałem wszystkie. WG MNIE to jest najlepsze: http://www.tcpromo.pl/wsr_1.jpg
Uwaga: Za bardzo oczojebne.
MOIM ZDANIEM: Podrasować i zostawić. Zakończyć temat  Bo lepszego nie będzie.
Plus wykorzystać to jakoś.
P.S.
WG MNIE  |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 19:05 Temat postu: |
|
|
|
| ds napisał: | MOIM ZDANIEM: Podrasować i zostawić. Zakończyć temat  | Podrasowac jak najbardziej. Konczyc nie ma co jak na razie. Na pewno nie do tego 3 kwietnia. Nie kazdy zaglada co dzien na forum. A prac jest zaledwie pare.
Zreszta wg mnie to jak do tej pory sa bardziej artystyczne wizje (koncepty jak to napisal Paziu) niz gotowe projekty. I mowie z perspektywy juz ponad rocznej pracy z przypinkami takze przy ich produkcji. Zalozenia kreatywne to jedno, ale jest tez pare waznych kwestii technicznych, ktorych te prace jak dotad nie uwzgledniaja. A stoi to wyraznie napisane na 1 stronie tematu.
Jak dla mnie 2 najlepsze prace do tej pory to ta 1. mtede i kula Tekli. Motyw, ktory wykorzystal mtede jest dosyc znany ksiazkowy powiedzialbym ale mimo to wyroznia sie na tle innych. Bo w pozostalych mamy praktycznie gole logo i pare doslownie "oczojebnych" wariacji tla. Do tego jako jedyny mtede odwazyl sie dodac jakiekolwiek haslo. I nawet jest to dosc ciekawa wariacja na temat hasla AW: "Badz wyjatkowy. Wyroznij sie". Moze tylko dla lepszego balansu to haslo przeniesc na dol. Mtede jednak niestety przycial kawalek loga. To warto by poprawic w ostatecznym projekcie.
Tekla miala swietna idee jak zabawic sie i wykorzystac ksztalt i forma. Nie mam co prawda teraz pod reka Corela zeby sprawdzic jak jest tam z wymiarami ale prawdopodobnie od strony technicznej jest najbliżej tego jak projekt powinien wygladac pod katem poprawnosci. Hmm moze troche wiecej tla bo niewiem czy to logo sie tam miesci w obszarze widocznym przypinki. Ale to w sumie drobiazg. Pozostaje tylko pytanie co pool bilard ma wspolnego z WSR?  _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
Ka$kaCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 20:49 Temat postu: |
|
|
|
tekla baaaaaaardzo fajny pomysł, można zrobić jeszcze grógą wersje z napisem WSR.
ale ten pin także jest bardzo ciekawy http://www.tcpromo.pl/wsr_1.jpg _________________ nie cierpię reklam ( ) |
|
| Powrót do góry |
|
mtedeCzasami coś napisze

|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 20:56 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 21:27 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

|
| Powrót do góry |
|
TeklaCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 22:23 Temat postu: |
|
|
|
Wersja druga, poprawiona. Propozycja, żeby logo było całe ubrane na czarno. Poddaję pod dyskusję też kwestię "białego obszaru" na którym znajduje się logo WSRu- lepiej gdy jest mniejszy/większy? W tym miejscu? Ważne jest, że podczas ewentualnego druku parę milimetrów obrzeża zostałoby wykorzystane na zagięcie. Po różnych przymiarkach, obecne położenie wydaje mi się akurat, ale wszystkie komentarze i uwagi mile widziane:)
http://img220.imageshack.us/img220/5331/bilaedzn2.jpg _________________ To be or not to be? (Hamlet)
To be is to do. (Sartre)
Do-be-do-be-dooo... (Sinatra) |
|
| Powrót do góry |
|
mtedeCzasami coś napisze

|
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 23:13 Temat postu: |
|
|
|
masz dwie prace nr 3  ...
5 mi sie podoba  ... niby prosta ... i choć nie reklamuje "subtelnie" szkoły ... to ładna  _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
|