| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
suziNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1087 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 16:17 Temat postu: |
|
|
|
jeśli chodzi o pierwszy miesiąc to zazwyczaj sekretariat zostawia jeszcze jakiś czas poślizgu <tym bardziej że zaoczni mają pierwszy zjazd 08.09.07r dopiero> ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
Smierc*Nowy(a)

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 22:01 Temat postu: |
|
|
|
można wpadać już do szkoly po zaświadczenia? jesli tak to kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 23:18 Temat postu: |
|
|
|
| Smierc* napisał: | | można wpadać już do szkoly po zaświadczenia? jesli tak to kiedy |
Zależy po jakie
do ZUSu, WKU jak najbardziej (w drugim przypadku potrzebna książeczka wojskowa i dowód osobisty).
Kiedy?? od pn - pt w godzinach 8:30 - 20:30 w soboty nie zjazdowe 08:30 - 15:30 w weekendy zjazdowe 08:30 - 19:30  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 23:22 Temat postu: |
|
|
|
| suzi napisał: | Mam jeszcze pytanko a propo pierwszej raty za miesiac nauki, przeczytalam gdzies ze nalezy je wplacac do 7 dnia kazdego miesiaca(czy jakos tak). Czy to oznacza ze jezeli startuje we wrzesniu to musze zaplacic do 7 wrzesnia?  |
Spokojnie
Primo - na początku roku (rozpoczęciu) otrzymasz umowę, w której określisz sposób płatności - i dopiero wtedy obowiązują Cię terminy płatności.
Secundo - jeżeli wybierasz system płatności miesięczny opłat należy dokonywać do 8 każdego miesiąca
Tercero - dla grup wrześniowych - wrzesień dla grup październikowych - październik są miesiącami specjalnymi. To oznacza, że możecie nieznacznie spóźnić się z pierwszą wpłatą (jednak oczywiście w granicach rozsądku ) i nie będzie z tego tytułu żadnych konsekwencji  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
OptimusPrimeNowy(a)
|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 12:14 Temat postu: |
|
|
|
Witam.
Mam pytanie, w zeszły wtorek zapisałem się przez internet na fotografie zaocznie (od pazdziernika) ale z braku wolnego czasu nie zdąrzyłem jeszcze załatwić wszystkich potrzebnych rzeczy żeby się zapisać.
Mam się ponownie zapisać jeśli nie dam rady się wyrobić w te 7 dni, czy jest może dużo wolnych miejsc i nie muszę się tym martwić?
Z góry dziękuje za pomoc. |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11694 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 509 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 14:27 Temat postu: |
|
|
|
| OptimusPrime napisał: | Witam.
Mam pytanie, w zeszły wtorek zapisałem się przez internet na fotografie zaocznie (od pazdziernika) ale z braku wolnego czasu nie zdąrzyłem jeszcze załatwić wszystkich potrzebnych rzeczy żeby się zapisać.
Mam się ponownie zapisać jeśli nie dam rady się wyrobić w te 7 dni, czy jest może dużo wolnych miejsc i nie muszę się tym martwić?
Z góry dziękuje za pomoc. |
o qrde!!! Optimus !!! szkoda, że to nie ten prawdziwy... ;/ hyhy _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
dorothqbiNowy(a)
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 18:31 Temat postu: |
|
|
|
mam pytanko: jak wpłaciłam wpisowe i wysłałam zgłoszenie z internetu to na 100 mam miejsce zarezerwowane? czy leciec ze świadectwem etc. bo właściwie nie wiem kiedy skompletuje wszystko. z góry dzieki |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
dorothqbiNowy(a)
|
|
| Powrót do góry |
|
arkadiusztylNowy(a)

|
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 20:53 Temat postu: |
|
|
|
Mialbym pytanie. Mianowicie czy jezeli wypelnialem formularz przez internet i teraz bede wysylal dokumenty poczta to musze do nich dolaczac moje CV???
Jezeli tak to co powinno sie w nim znajdowac?? |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
arkadiusztylNowy(a)

|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 11:07 Temat postu: |