| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 2:12 Temat postu: |
|
|
|
no więc tak ...
urodzystości oficjalne za długie O_o ... mocno się juz przynudziało ...
<Piotruś ... mega gratulacja nowego mistera :DDD>
wyobraźcie sobie plażę ...
didżej dość dziwny ... potrafił dwa razy pod rząd walnąć ten sam kawałek ...
mało latino, choć muzyka ogólnie była ok.
słyszałem głosy <z kierunku zaocznych> że była to najgorsza impreza WSR od dwóch lat ... - JA osobiście uważam że była zdecydowanie w czołówce najfajniejszych ... jako że mam znajomych u zaoczniaków i dziennych sie trochę pojawiło - miałem z kim sie bawić itp.
+ Patisonowe lowe ... i fajnie
dziękować ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
mtedeCzasami coś napisze

|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 5:35 Temat postu: |
|
|
|
rzeczywiście cześć oficjalna przy długa ... chodź śmieszna .
Generalnie szkoda ze Happy Hauer zaczęła/znaczą sie w trakcie cz. oficjalnej .
To prawda DJ kiepawe kawałki puszczał chodź 2 płyty ( lub więcej ) zostały dostarczone właścicielowi klubu ...
jeśli mam sie czepiać szczegółów przy imprezie zamkniętej mogli by zdjąć opłatę za szatnie ...
integracja dzienni/zaoczni w porządku ...
I chciał bym jednak podziękować i osobie która włożyła najwięcej wysiłku w organizacje kilku podpunktów imprezy , i jestem pełen podziwu w twoje zaangażowanie ... (ta os. pewnie wie o kogo mi chodzi , jesli czyta to forum )
i generalnie ide spac zaraz i zyczę wszystkim DzieŃ DobrY _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
PiochoNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Wysłany: Nie Maj 18, 2008 12:09 Temat postu: |
|
|
|
nie ma to jak zabić ludziom inicjatywę informacji i zgasić każdy punkt widzenia  ...
nie było nic co Ci sie podobało ? _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1191 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 12:12 Temat postu: |
|
|
|
no ja dopiero wstałam..
co do imprezy..
zawiedziona byłam, że tak mało z dziennych osób było.. choć pare osobowości moich ulubionych było
no muzyka to to latino nie bardzo była.. pare kawałków słyszałam..ale to dosłownie parę.. od godziny drugiej były jakieś beznadziejne mózgojeby z jego co słyszałam jak byłam na zewnątrz..
w ogóle lipa, że wszyscy się tak szybko zwinęli, bo przed 2 te osoby, które jeszcze zostały (szczątkowe) to wyszły i spotkałam ich w metrze, więc w klubie chyba od godz. 2 WSR'u już nie było..
część oficjalna, tak zdecydowanie za długa, choć śmiesznie było.. no, z Happy Hauer to też lipka była, choć ja tam się ogarnęłam kiedy i co
hehe.. śmiesznie, bo miały to być wybory Miss i Mistera grup zaocznych, a połowa ludzi to z dziennych była
no Happy ma szczęście, że była choć dała z drugiej strony plamę, że nie tańcowała (przynajmniej ze mną!  )
Ogólne podsumowanie w paru słowach?
Poprzednia impreza zdecydowanie lepsza
dziękuję za uwagę  _________________
przewodnicząca FoTo II
"Nigdy nie wiadomo co zrobi zwierzę.. I to jest fascynujące.." Tim Flach |
|
| Powrót do góry |
|
MalwinaNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
j_chNowy(a)
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 12:52 Temat postu: |
|
|
|
nie moglam sie powstrzymac..
zrzedzicie jak stare babuchy.
po pierwsze to wielkie uklony w strone slawka ,artura ,pazinka i ani za to, ze maja jeszcze ochote bawic sie w organizowanie nam czasu poza. kwestie narzekania na muzyke pozostawie bez komentarza.albo i nie. czasem wystarczy podejsc i powiedziec djowi co sie nie podoba.z reszta , jak ktos chce sie bawic to bedzie sie swietnie bawil przy kazdej muzyce (polecam imprezy w remizach).ilosc ludzi byla akurat co by kazdy mogl usiasc , nie czekac zbyt dlugo na piwo.wiadomo , ze byloby super , gdyby wszyscy sie zjawili ale to juz chyba nie w tym klubie.co do happy hour to kolejny uklon w strone organizatorow.5 zl za wejscie to tyle co nic w porownaniu do cen za wynajecie jakiegokolwiek lokalu.hmm. dzieki za przypinke i foty z pleneru ,az sie lezka zakrecila.dobra, koniec tych ckliwosci.
to chyba tyle.
dla mnie bylo przednio.
dzastin |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Wysłany: Nie Maj 18, 2008 13:20 Temat postu: |
|
|
|
dostałem rykoszetem komplementu  ... ja tylko przyniosłem zdjęcia
ale popieram - było naprawdę git ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
KaliWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Wysłany: Nie Maj 18, 2008 14:06 Temat postu: |
|
|
|
swoją drogą ... bilans dla mnie = -150 zeta ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1191 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 14:18 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Wysłany: Nie Maj 18, 2008 15:22 Temat postu: |
|
|
|
wsadzcie zdjecia na rapidshare albo gdzies btw ... bo widzialem ze tam flesz pare razy blysnal ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
czaryMaryNowy(a)
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 11:06 Temat postu: Haslo na dzis - nie harbatnikom:) |
|
|
|
Witam:)
Do osob wypowiadających sie sceptycznie na temat imprezy - gdzie Wasze mózgi?
Jesli było tak kijowo, to należało wyjsć, nieprawdaż?
Żenada, ludzie, którzy nic nie organizując jedynie narzekaja na to , co zostanie im podstawione po nos, sa ponizej krytyki.
Polecam refleksje nad samym soba, jesli oczywiście znajdziecie na to odpowiednie pokłady zwojów w mozgu:)
powodzenia!
Byc moze pozukiwania okaza sie bezowocne, ale kto wie, moze maly zamaskowany neuron na chwile sie uaktuwni. Trzymam kciuki!
Jesli ktos pomimo wysilkow innych nie potrafi sie bawic - to polecam cichy relaks przy herbacie i herbatniku ( z ktorym nota bene na zasadzie podobienstwa poczujecie nic sympatii).
Impreza bomba,
wielkie dzieki za organizacje i poswiecony czas,
Marysia Haensel:D |
|
| Powrót do góry |
|
|
|