| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arkadiusztylNowy(a)

|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 12:09 Temat postu: |
|
|
|
Milalbym jeszcze jedno pytanie.Mianowicie czy jak mam:
-4 zdjecia
-zaswiadczenie od lekarza ze moge sie uczyc
-ksero dowodu wplaty wpisowego
-ksero swiadectwa ukonczenia ogolniaka
-ksero dowodu osobistego
-ksero ksiazeczki wojskowej
To mam juz wszystkie dokumenty ktore powinienem wyslac:?:  |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11691 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 13:19 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
sami_gemminiNowy(a)
|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
sami_gemminiNowy(a)
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 17:30 Temat postu: |
|
|
|
Ej no kurka wodna szukałam, ale to forum jest tak wielkie, ze nie udało mi sie nic znaleźć.
A co do Pani z sekretariatu, serio nie powiedziała, jedynie to, ze będę miała to na rozpisce jak już sie zapisze i złożę dokumenty.
I dzięki za info! |
|
| Powrót do góry |
|
BernardzikNowy(a)

|
Wysłany: Sob Maj 17, 2008 22:46 Temat postu: |
|
|
|
Happy, w poniedzialek przyjde zlozyc papiery. Mimo ze mi zarezerwowalas, za co z gory dzieki, zapisalem sie tez przez internet i wplacilem kase juz na konto. Wiec reszte papierkow doniose pojutrze. |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
Gumis66Nowy(a)
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 18:49 Temat postu: |
|
|
|
była mowa o odsetkach za spóźnienia. ile wynoszą??
Nie to że mam zamiar się spóźniać w razie czego  |
|
| Powrót do góry |
|
BernardzikNowy(a)

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 22:39 Temat postu: |
|
|
|
Happy, czy doszło już do sekretariatu moje zaświadczenie od lekarza?
Na nazwisko Pop, fotografia dzienne? |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1036 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Wto Maj 27, 2008 7:03 Temat postu: |
|
|
|
| Bernardzik napisał: | Happy, czy doszło już do sekretariatu moje zaświadczenie od lekarza?
Na nazwisko Pop, fotografia dzienne? | Niestety jeszcze nie doszło, ale to pewnie dlatego że pocztowcy ostatnio nieco wolniej pracują... Jak dojdzie to napiszę!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Wto Maj 27, 2008 13:22 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
BernardzikNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
OjojNowy(a)

|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 19:35 Temat postu: |
|
|
|
1.Może mi ktoś przybliżyć indywidualny tryb nauki?
2. Na czym on polega? (wiem, komu przysługuje i akurat tu nie było by raczej problemu;)
3. Czesne wtedy jak za zaoczne czy jak za dzienne?
4. Da się zrobić całość w rok? (w obojętnie jakim trybie;) |
|
| Powrót do góry |
|
pescaZawsze coś napisze

Wysłany: Sob Cze 07, 2008 23:29 Temat postu: |
|
|
|
Ojoj, ojojojoj strasznie dużo pytań zadajesz  (ale jak to mówią - kto pyta nie błądzi
1. Mogę  Indywidualny tok nauki (ITN) musi być każdorazowo uzgodniony z Dyrektorem szkoły. Przeznaczony jest dla osób, które z różnych przyczyn nie mogą realizować pełnego toku nauki w trybie dziennym lub zaocznym.
2. Tu są dwie opcje:
Opcja nr 1 (lub bramka numer 2
Chcesz skończyć pełen tok nauki (czyli zrealizować pełne dwa lata nauki, ale nie możesz - z różnych powodów - zdecydować się na szkołę dzienną lub zaoczną). W takim wypadku (oczywiście po ustaleniach z Dyrektorem szkoły) wybierasz z planu szkoły dziennej i zaocznej zajęcia obowiązkowe i dodatkowe (jednocześnie decydując, który tryb nauki realizujesz - dzienny czy zaoczny, bo są różne 'minima' programowe). Czesne opłacasz w wysokości takiej w jakiej szkole, de facto bedziesz się uczył - czyli (i znowu te minima programowe) dzienne lub zaoczne
Opcja numer 2 (lub bramka numer 1
Interesują Cię tylko wybrane przedmioty z planu zajęć i nie chcesz ukończyć szkoły tytułem Technika organizacji reklamy. W takim wypadku (oczywiście po ustaleniach z Dyrektorem szkoły) wybierasz z planu szkoły dziennej i zaocznej zajęcia, które Cię interesują. Za każdy przedmiot płacisz osobno, w zależnosci w którym trybie go realizujesz - 45 złotych miesięcznie za jeden przedmiot w szkole zaocznej lub 60 złotych miesięcznie za jeden przedmiot w szkole dziennej (oczywiście możliwe jest łączenie trybów). Po ukończeniu semestru i zdaniu sesji egzaminacyjnej możesz wystąpić o wystawienie zaświadczenia (na papierze firmowym, a nie 'państwowym') o ukończeniu danych przedmiotów w takim a takim wymiarze godzin i 'zaliczeniu' ich na taką a taką ocenę.
3. Nie wiem jak to z formalego punktu widzenia (o to należałoby zapytać p. Dyrektor) ale teoretycznie rzecz ujmując możliwe jest ukończenie szkoły w rok (oczywiście po ustaleniach z Dyrektorem szkoły) ale wymagałoby to sporej ilości czasu wolnego oraz dużego samozaparcia. Musiałbyś realizować przedmioty zarówno w szkole dziennej i zaocznej i to też nie wiadomo czy udałoby się wszystko zrealizować. W całej mojej 'karierze pracowniczej' (a chwilkę już tutaj jestem) nie zdażyło się aby ktoś próbował w ten sposób ukończyć szkołę ale (podobno) do odważnych świat należy  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
|