| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dorothqbiNowy(a)
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 20:29 Temat postu: |
|
|
|
| ice napisał: | | A tak w ogóle to kiedy będzie wiadomo kto się dostał a kto nie? |
no ale jak? wszyscy sie dostaja... decyduje kolejność zgłoszeń , więc jak jest wpłacone i dok. doniesione to problemów żadnych nie będzie. czy się myle? |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
|
| Powrót do góry |
|
dorothqbiNowy(a)
|
|
| Powrót do góry |
|
AugustannaPoczątkujący(a)

|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Sro Maj 28, 2008 11:03 Temat postu: |
|
|
|
| Augustanna napisał: | Tylko, że ja boję się ludzi  | Spoko, ja też się boję ludzi. To jesteśmy już dwie!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
alusiowNowy(a)
|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
alusiowNowy(a)
|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
poduniaNowy(a)

|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 12:04 Temat postu: |
|
|
|
zapisany, w koncu sie udalo! pancia rozkojarzony, ze az dowodu zapomnial, ale dalismy rade. takze, do zobaczenia, yeah! _________________ IAMPILLOW.COM™ |
|
| Powrót do góry |
|
dorothqbiNowy(a)
|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 15:47 Temat postu: |
|
|
|
witamy witamy;) i o datę imprzy zapoznawczej pytamy;) |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:48 Temat postu: |
|
|
|
Czesc!dzis listonosz przyniósł mi informator WSR-u...no i sie poważnie zastanawiam nad grafiką dzienną u Was...tylko oczywiscie mam mnóstwo watpliwości-co w moim przypadku zrozumiałe  -już 2 razy zmieniałam studia,bo nie trafiłam w odpowiedni kierunek, na którym nie umierałabym z nudów...więc po 2 latach ,,przykrych" doświadczeń postanowiłam zainwestować w przyszłość i wybrać jakies studium,a nie uniwerek-szczerze-fajnie jest być studentem-ale tylko z pasją do tego co się studiuje:) zawsze lubiłam rysować,ale jestem amatorką,wygrywałam różne konkursy plastyczne od podstawówki do liceum,ale nie konczyłam zadnych kursów rysunku itp.więc mam pytanie-czy ktoś taki na grafikę się nadaje???mam dużo pomysłów,zawsze cos tam sobie ,,bazgrzę na serwetkach" , no ale jakimś super talenetem nie jestem-czy taki ktos ma rację bytu w WSR na grafice???dzięki za odp.zostało mi już mało czasu do zastanawiania nad dalszą drogą życia;-) |
|
| Powrót do góry |
|
po_prostu_AdamCzasami coś napisze

Dołączył: Oct 07, 2007 Posty: 127 Skąd: Warszawa, SGzI, a co :P nie no, teraz juz SGzII |
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 12:10 Temat postu: |
|
|
|
hahaha  spoko wodza  ja uwazalem, ze nie mam talentu do rysowania  zeby narysowac kota musialem go kiedys zlapac, przylozyc do papieru i odrysowac  ale na grafice wlasnie uplynal mi pierwszy rok i jestem zadowolony
oczywiscie zajecia z rysunku sa  ale jak sama nazwa glosi grafika jest komputerowa  pomysly sie przydaja, talent malarski rowniez. ja go nie mam, a jednak dalem sobie rade  lepiej czy gorzej, wszystko jedno  w kazdym razie z wyboru szkoly jestem zadowolony i serio nauczylem sie nawet troche rysowac  (dziekuje Pani Agnieszko!)
zatem od wrzesnia do szkoly prosze
no i trzeba bylo przyjsc na dni otwarte  choc pewnie jeszcze jakies beda.
pozdro _________________ shut up and drive...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Nie mam pewności co do Wszechświata" - A. Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 17:08 Temat postu: |
|