| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
OjojNowy(a)

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 14:14 Temat postu: |
|
|
|
 Zeby nie było ja mam jeszcze dużo pytań  Kolejna seria:
Kiedy będzie jakiś dzień otwarty?
Czy istnieje możliwość obejrzenia gdzieś programu zajęć obligatoryjnych dla grafiki a także tych sobotnich? Chodzi mi m.in. o siatkę godzin (wiem, że godziny same w sobie się zmienią, ale takie plany bardziej do mnie przemawiają  |
|
| Powrót do góry |
|
OjojNowy(a)

|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 17:57 Temat postu: |
|
|
|
No dobra na pytanie o plan już sobie odpowiedziałam sama
To pozostało tylko pytanie o dzień otwarty:) |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 23:22 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 14:38 Temat postu: |
|
|
|
hej!mam pytanko, jutro wpłacam wpisowe, czy to juz daje mi miejsce na uczelni???zamierzam składac papiery jeszcze na inne studia,ale dokumenty będę musiala dostarczyc o ile się dostanę ( w co wątpię) do 30 lipca...czy w związku z tym mogę zaczekać ze skladaniem papierów do początku sierpnia,zaznaczam ,że wybieram się na dzienną grafikę od września-więc na razie chcę zaczekać z wysyłaniem papierów, bo może się dostanę gdzie indziej i tez potrzebne mi będą zdjęcia, swiadectwa, zaswiadczenie itp. Mam nadzieję, że nie bardzo to skomplikowałam:) proszę o odp.dzięki wielkie:) |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 14:54 Temat postu: |
|
|
|
Jeżeli zapłacisz to na pewno masz już miejsce zarezerwowane dla siebie, jeżeli coś się wydarzy możesz zawsze złożyć podanie o przerwanie nauki i wznowić ją kiedy już będziesz mogła. Możesz oczywiście czekać na złożenie dokumentów do sierpnia, ale pamiętaj, że u nas decyduje kolejność zgłoszeń i może się zdarzyć tak, że już skończą się miejsca...
Wszystko jasne? Termin niemiecko-języczny "Alles klar"? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Pon Cze 09, 2008 18:49 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Wto Cze 10, 2008 22:18 Temat postu: |
|
|
|
| tiptop napisał: | Happy, jesteś chyba specjalistką od autoreklamy: WSR-u)! aż z niecierpliwością czekam tego września, kiedy tą fajność poczuję na własnej skórze  | Szkoda, że nie wszyscy to doceniają, ale dzięki (bo odbieram to za komplement). Jak będziesz na dziennych to się spotkamy. A jak na zaocznych to spotkamy się na szkolnych imprezach, które tez są bardzo fajne! Nooo to czekamy!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
brodaNowy(a)

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 9:14 Temat postu: |
|
|
|
Ja mam jedno pytanko, dotyczące zaświadczenia lekarskiego.
Czy można się z nim troszkę spóźnić, w sensie dostarczyć w terminie późniejszym niż połowa czerwca ?
Niestety zastała mnie beznadziejna sytuacja, pani doktor, stwierdziła że nie jest upoważniona do wystawiania zaświadczeń i wysłała mnie na badania które troszkę potrwają, przez co nie ma szans żebym wyrobił się do 15.06 (a taki termin podałem w oświadczeniu podczas składania papierów). _________________ Jabłko zamiast mózgu. |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 11:28 Temat postu: |
|
|
|
to na dziennych się spotkamy Happy :O)
juz opłata poszła w obrót, foto też już mam , jesczze tylko lekarz i ślę dokumenty na dniach  ) o ile mi ktoś przez ten czas nie zajmnie ostatniej wolnej miejscówki na liście  .... |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 12:30 Temat postu: |
|
|
|
wysyłaj czekamy na Ciebie
a w dziennych grupach na pewno spotkasz chcąc nie chcąc Happy
to dobra duszyczka która bierze pod swoje skrzydła zagubione duszyczki  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Wysłany: Sro Cze 11, 2008 17:02 Temat postu: |
|
|
|
| broda napisał: | Ja mam jedno pytanko, dotyczące zaświadczenia lekarskiego.
Czy można się z nim troszkę spóźnić, w sensie dostarczyć w terminie późniejszym niż połowa czerwca ? | Ależ oczywiście, że możesz je donieść trochę później! Nie wyrzucimy Cię za kilka dni zwłoki z listy uczniów! Także spokojnie je sobie zdobądź i dostarcz jak najszybciej się da. Pamiętaj, że to ma być takie najzwyklejsze zaświadczenie a nie specjalistyczne badania! Na zwykłej recepcie wystarczy! Także nie wiem dlaczego Twoja pani doktor ma taki z tym problem.
| tiptop napisał: | to na dziennych się spotkamy Happy :O)
juz opłata poszła w obrót, foto też już mam , jesczze tylko lekarz i ślę dokumenty na dniach ) o ile mi ktoś przez ten czas nie zajmnie ostatniej wolnej miejscówki na liście .... | No spotkamy się spotkamy! Nawet będziemy się kilka razy w tygodniu spotykać! Trzymam tę jedną jedyną miejscówkę specjalnie dla Ciebie! Przecież to niemożliwe jest, żeby Cię mogło wśród nas zabraknąć! Tym bardziej, że u mnie plusuje się bardzo mocno za aktywne uczestnictwo na naszym skromnym, szkolnym forum!
| zielonyszerszen napisał: | a w dziennych grupach na pewno spotkasz chcąc nie chcąc Happy
to dobra duszyczka która bierze pod swoje skrzydła zagubione duszyczki  | Ach dziękuję kolego, doprawdy aż się wzruszyłam. Jak to miło jak choć ktoś to jak się starasz docenia... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 18:10 Temat postu: |
|
|
|
i już mam kolejne pytanie... czy ksero świadectwa LO musi być potwierdzone przez notariusza? czy taką pieczątkę za zgodnosć z orginałem po prostu w szkole mi wystawią??? |
|
| Powrót do góry |
|
|