Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Polska na ME?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Sport
Poprzedni temat::Następny temat 

Polska na Mistrzostwach Świata 2006:
faza grupowa i do domu
35%
 35%  [ 5 ]
najlepsza 16-tka
50%
 50%  [ 7 ]
ćwierćfinał
0%
 0%  [ 0 ]
znowu będzie medal
0%
 0%  [ 0 ]
mistrzostwo świata po prostu
14%
 14%  [ 2 ]
Wszystkich Głosów : 14

Autor Wiadomość
marcin1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 7:40
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

powiem tak... tylko hiper optymisci wierzyli, ze Polacy w tak slabej formie moga cos zrobic Chorwatom... mozna sobie mowic o rezerwowym skladzie, ale to wcale nie znaczy, ze tam grali pol-amatorzy, tylko kazdy (bez wyjatku) pilkaz z tych rezerwowych jest lepszy od ktoregokolwiek z naszych... zreszta wystarczylo popatrzec gdzie graja (i to faktycznie graja a nie siedza na lawce)... dlatego nie rozumiem naglego rozczarowania... juz wieksze szanse mieli Austriacy na zwyciestwo z Niemcami, chociaz im tez sie nie udalo...

podsumowujac bylismy jedna z najslabszych druzyn na ME (obok Austrii i Grecji), ale tego sie trzeba bylo spodziewac, bo to jest 16 najlepszych druzyn Europy... niewiele tu miejsca dla marnych druzyn... dlatego tez mowienie, ze osiagnelismy mniej niz na poprzendich imprezach jest niesprawiedliwe i nieuczciwe, bo nie da sie porownac Ekwadoru i Kostaryki (chocia z Ekwadorem przegralismy) z Chorwacja, Niemcami i Austria...

generalnie nasza druzyna jest zalosnie slaba, ale Pan Kołtoń i Borek oraz "eksperci w studio" (może poza Bońkiem) to jeszcze większa zenada...
Zobacz profil autora

Martusia B
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 11:22
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja wiedziałam o tym od poczatku Mistrzostw.. trzeba być realistą.. gdzie tam Polska by miała wyjść z grupy.. a ten wczorajszy mecz, to porażka.. jedyne co mnie cieszy to DOSKONAŁA forma Artura Boruca! jest On najlepszy!

i zaśpiewam Wam tak:

"już za cztery lata, już za cztery lata.. Polska znów dostanie w gnata" Very Happy Razz

"Nigdy nie wiadomo co zrobi zwierzę.. I to jest fascynujące.." Tim Flach
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Sport
Strona 24 z 24