Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Grafika dziennie od września?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 20:22
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ooo,thanks Happy,więc czas się zarejestrowaćSmile a czy jak juz wpłacę wpisowe to mam pewnosc ,ze bedę przyjęta??i mogę słać dokumenty?bo w końcu to dość spora kwota jak dla mnie.... Confused
i jeszcze jedno pytanie...czy jak juz bedę przyjęta:)to dostaję legitymację studencką itp. żeby miec jakies zniżki na bilety?? Cool dzięki za ewentualne odpowiedzi:)!
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 21:46
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jak wpłacisz wpisowe to Cię przygarnę na pewno! Wink A legitymację dostajesz uczniowską a nie studencką. Zniżki na koleje do24 roku życia a na komunikacje miejską do 21 roku życia. Idea

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Cze 05, 2008 21:59
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

to formularz juz wypełniłam i wysłałam... Smile ehhh, zniżka na koleje przyda się w wakacje Smile ale juz na komunikację to się wiekowo nie załapię Rolling Eyes
i przepraszam za upierdliwość, ale przezorny ubezpieczony-czy oprócz cv i listu mot., to trzeba jeszcze jakis formularz osobowy wypełnić, czy to jest jedno i to samo??? dzięki, i mam nadzieję do zobaczenia we wrześniu graficiarze Cool !
Powrót do góry
Zobacz profil autora

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 8:29
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

jesli byłby ktos taki dobry i wyjasnił mi, o co chodzi z wybieraniem sobie przedmiotów, czy dobrze zrozumiałam,ze zajęcia odbywają się od 8 do 17 50 przez cały tydzień, prócz poniedziałku gdzie przedmioty są obowiązkowe, i ten czas mam wypełnić sobie wybranymi zajęciami??? czy ktos podpowiada jakie przedmioty najlepiej wybrać na danej specjalizacji, bo się obawiam,ze źle wybiorę i potem będę zmuszona na co niektórych się nudzić, albo po prostu nie dam rady Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora

po_prostu_Adam
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 11:13
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

hahaha Smile pytanie baaardzo dobre Very Happy pamietam, jaki byl zawrot z przedmiotami do wyboru.
niestety nie wiem, jak to sie odbywa na dziennych, zatem rada nie posluze. ale nie taki diabel straszny, jak go maluja Wink mile Panie z Sekretariatu pomoga Smile ja zawsze im zawracam glowe, haha Smile jeszcze mnie nie pogonily Razz
Zobacz profil autora

dorothqbi
Nowy(a)

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 12:56
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a kiedy sie wybiera te przedmioty? chyba we wrzesniu dopiero wiec spokojnie...... ta?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 14:07
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

hehe, widac nie taki diabeł straszny jak go malują Smile Evil or Very Mad zresztą...przeciez nie będę jedyna z takim dylematem-no ale jednak stres jest...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

ice
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 8:02
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Happy napisał:
A legitymację dostajesz uczniowską a nie studencką. Zniżki na koleje do24 roku życia a na komunikacje miejską do 21 roku życia. Idea

A ja myślałem że legitki będą do 26 roku życia na komunikacje miejską miały zniżki. A taki układ mi nie jest przydatny bo już się nie załapię Crying or Very sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 19:09
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

mam nadzieję , że moje dokumenty juz doszły, a jesli nie to może jutro juz dojdą do WSR. no to ja już po mału się przymierzam do powrotu na warszawskie polany, choć nie tęskniłam za bardzo ;p i mam nadzieję, że sobie z kompem poradzę na tej grafice, albo on ze mną Very Happy i może ktoś dla ,,raźności" się odezwie z tegorocznych graficiarzy, co?? Cool Shocked Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora

dorothqbi
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 19:20
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

odzywam sie Wink i o dane spotkania integracyjnego jeszcze raz pytam ;p
Powrót do góry

podunia
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 20:19
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

odzywam sie dwojeczka i rowniez pytam o to samo co dorothqbi Wink.

alusiow
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Cze 17, 2008 20:51
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

tez jestem zainteresowana! Smile
jakies pomysly?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 22:11
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ohoho,ja tez zainteresowana ale mi pasuje dopiero koniec sierpnia...więc pewnie się zintegruję z Wami we wrześniu Smile Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora

dorothqbi
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 6:36
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja właściwie też myślałam o sierpniu bo w wakacje to wiadomo ..ludzie się porozjeżdżają etc. ja osobiście mam w planach 2 mies. nad morzem;) poza tym pewno wiecej ludzi sie odezwie do sierpnia.czy źle myślę?
Powrót do góry

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 15:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no to co? szykujemy się na sierpień? oby wypaliło -ale to zależy tylko od naszej inicjatywy Smile
też bym sobie poleżała nad morzem, ale czeka mnie szkoła życia na saksach , mam nadzieję, ze na początek sierpnia wrócę... zazdroszczę Ci dorothqbi Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 4 z 7