| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AdamNowy(a)

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 23:13 Temat postu: |
|
|
|
Witam
WSR interesuje sie od roku. Aktualnie studiuje Zarządzanie dziennie ale chciałbym też zapisać się na zaoczną grafikę. Mam jednak pewne wątpliwości co do tego kierunku.
Czy osoba której umiejętności rysowania są na poziomie 8 latka poradzi sobie na grafice? Grafiką interesuję się od dłuższego czasu ale tak naprawdę potrafię jedynie jako tako posługiwać sie Photoshopem. Boję się że jak trafię do WSR to wyjdę na totalnego świerzaka  Chciałbym iść na grafikę gdyż to mnie interesuje (w przeciwieństwie do tego co studiuje dziennie  )
ale nie jestem do końca pewien czy mój brak obeznania w reszcie programów graficznych nie będzie sprawiał mi kłopotów.
Chętnie wysłucham wszelkich opinii związanych ze studiowaniem zaocznym grafiki  |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 8:37 Temat postu: |
|
|
|
| tiptop napisał: | Ania z Płońska, ufff  | Są. Dotarły do mnie dziś. Bardzo łądnie dołączona karteczka. Profesjonalnie. Witaj w drużynie. I jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji byłych urodzin!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
PatrisPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 14:36 Temat postu: |
|
|
|
| Adam napisał: | Witam WSR interesuje sie od roku. Aktualnie studiuje Zarządzanie dziennie ale chciałbym też zapisać się na zaoczną grafikę. Mam jednak pewne wątpliwości co do tego kierunku.
Czy osoba której umiejętności rysowania są na poziomie 8 latka poradzi sobie na grafice? Grafiką interesuję się od dłuższego czasu ale tak naprawdę potrafię jedynie jako tako posługiwać sie Photoshopem. Boję się że jak trafię do WSR to wyjdę na totalnego świerzaka Chciałbym iść na grafikę gdyż to mnie interesuje (w przeciwieństwie do tego co studiuje dziennie )
ale nie jestem do końca pewien czy mój brak obeznania w reszcie programów graficznych nie będzie sprawiał mi kłopotów.
Chętnie wysłucham wszelkich opinii związanych ze studiowaniem zaocznym grafiki |
Tu masz odpowiedź: http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-6121-days0-orderasc-15.html
ja tez nie potrafię super rysować, ale wiem ze jak sie przyłożę to się uda.
Przyjdź na zaoczna grafikę to będziemy razem się wspierać w nauce rysowania  |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 22:17 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | | tiptop napisał: | Ania z Płońska, ufff  | Są. Dotarły do mnie dziś. Bardzo łądnie dołączona karteczka. Profesjonalnie. Witaj w drużynie. I jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji byłych urodzin!  |
oh, dziękuję Happy za życzenia no to się cieszę, że po długich zmaganiach list trafił tam,gdzie powinien mogę wreszcie spać spokojnie  |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
OjojNowy(a)

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 20:12 Temat postu: |
|
|
|
Kolejna seria pytań:
1. Czy nauczę się tutaj programów takich jak:
a) Adobe Photoshop,
b) Corel
c) Illustrator,
d) Indesign.
e) Quark ?
2. Czy w ogóle istnieje jakaś szansa nauki projektowania stron internetowych (PHP i reszta bajerów  ? |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Czw Cze 19, 2008 20:29 Temat postu: |
|
|
|
O, mój ulubiony 'Pytajnik'
1. Tak, każdego z programów, które wymieniłaś będziesz mogła się u nas nauczyć + kilku innych (Flash, 3D Studio Max, Premiere, Affter Effects etc.)
2. Szansa istnieje, a prawdopodobieństwo jej spełnienia wynosi 99,99 % (HTML, podstawy PHP).
Pozdrawiam  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
OjojNowy(a)

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 21:10 Temat postu: |
|
|
|
O super:) A wszystkie są dostępne dla zaocznych? |
|
| Powrót do góry |
|
OjojNowy(a)

|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 21:25 Temat postu: |
|
|
|
A ile kosztuje robienie pojedynczych przedmiotów (jest w ogóle taka możliwość?)
I wpisowe to 300 zeta tak? Czy jak je wpłacę a okaże się, że będę mogła dopiero za rok zacząć to istnieje taka możliwość? Bo domyślam się, że zwrot raczej w ogóle nie wchodzi w rachubę  |
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |
|
OjojNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 10:48 Temat postu: |
|
|
|
hmmm, nie bardzo rozumiem...o co chodzi z pojedyńczymi płatnymi przedmiotami? mam plan zajęć na tydzień-plan , który układam z całej palety różnych przedmiotów, a te pojedyńcze zajęcia, to jakie? |
|
| Powrót do góry |
|
tiptopPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

|
| Powrót do góry |