Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Grafika zaoczna 2008/2009 - kto się wybiera?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 1:04
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zapraszamy pięknych i młodych! (oczywiście starych i brzydkich również Very Happy

Co do terminów dni otwatrych to jeszcze nie mamy oficjalnej informacji, ale sądzę, że będzie to ostatnia środa i sobota czerwca. Jak tylko będzie wiadomo napewno informacja o tym fakcie pojawi się na stronie głównej naszej wspaniałej witryny Wink

P.S. WSR nie jest uczelnią tylko szkołą (to tak żeby jasność była) Smile

Pozdrawiam Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

po_prostu_Adam
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 11:51
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ojoj napisał:
Niesamowite, pierwszy raz spotkałam się ze szkołą, w której od razu uzyskuje się konkretne odpowiedzi Smile Szok! Razz

hahaha Smile bo tu czasu nie ma na sciemnianie Smile

a pesca (znacze Ewa) zawsze chetna do pomocy jest Smile normalnie czasami mam wyrzuty sumienia, ze zadreczam pytaniami :/ ale w razie co wypre sie wszystkiego <hahaha>

Zobacz profil autora

po_prostu_Adam
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 11:59
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

yarq napisał:
Również planuję się przegrupować na ta uczelnie. Czy stary? Ależ skąd, za to piękny i młody ... 25 lat ;>. Kiedy teraz będą dni otwarte?

kazdy mowi ze piekny i mlody, a potem co innego sie okazuje Razz zdjecie wstawic, komisyjnie sie oceni i przyzna status pokrzywdzonego lub releguje ze szkoly <hahaha>

nie no, zarcik Wink u nas wszyscy piekni i mlodzi Smile
niektore szkoly to maja farta, ze takie sztuki do nich ciagna Very Happy

Zobacz profil autora

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 14:13
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No, to ja się zapisałam na grafikę, zaoczną. Tylko doślę dokumenty i jestem Wasza! Ha, ha Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora

markus23ss
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 9:40
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

jestem nowy na forum wiec wszystkim czesc
zaczne od tego ze w przyszlym roku wybieram sie na realizacje tv a co za tym idzie chcialbym wiedziec ile osob znajduje zatrudnienie po tym wlasnie kierunku. owszem interesuje mnie tez inny kierunek i czy mozna uczeszczac dodatkowo na niego w trakcie trwania szkoleniaz zakresu kierunku realizacji tv.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sro Cze 18, 2008 16:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hej. Miałam się dopytywać o dokumenty na forum, więc sie dopytuję Smile . Serdecznie proszę o info kiedy dojdą. AP
Powrót do góry
Zobacz profil autora

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 1:21
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Info będzie jak nic! Jak tylko otworzymy tę piękną kopertę, zweryfikujemy dane w dokumentacji oraz rozszyfrujemy tajemnicze inicjały i porównamy je z nickiem na forum (co zajmie nam jakieś 365 dni) to napewno damy znać! Very Happy Wink Very Happy

a tak poważnie - oczywiscie jak tylko dostaniemy to damy znać że dostaliśmy Smile

Powrót do góry

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 1:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

markus23ss napisał:
jestem nowy na forum wiec wszystkim czesc
zaczne od tego ze w przyszlym roku wybieram sie na realizacje tv a co za tym idzie chcialbym wiedziec ile osob znajduje zatrudnienie po tym wlasnie kierunku. owszem interesuje mnie tez inny kierunek i czy mozna uczeszczac dodatkowo na niego w trakcie trwania szkoleniaz zakresu kierunku realizacji tv.

(Jak to mówi jednen z naszych WykładowcówSmile

Dżem dobry!

co do zatrudnienia po szkole - to musieliby się tutaj wypowiedzieć nasi Wspaniali Absolwenci. Moim zdaniem wszystko zależy od tego jak bardzo przyłożysz się do nauki i ile z WSR wyniesiesz. Sądzę, że każdy kto chce i się stara może pracę znaleźć Very Happy

co do realizowania dwóch kierunków jednocześnie to, niestety w grupach zaocznych nie ma takiej możliwości. Jest to spowodowane faktem, iż zajęcia obowiązkowe (niedzielne) dla wszystkich specjalizacji odbywają się w tych samych godzinach (no chyba że potrafisz być w dwóch miejscach jednocześnie - wtedy nie ma problemu Very Happy. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że w sobotę układasz sobie plan według własnych upodobań - więc możesz wybierać zajęcia z zakresu specjalizacji, która Cię interesuje Very Happy

Powrót do góry

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 7:01
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Patris napisał:
Hej. Miałam się dopytywać o dokumenty na forum, więc sie dopytuję Smile . Serdecznie proszę o info kiedy dojdą. AP
To ja już wiem o kogo chodzi. Takie oryginalne nazwisko! Rolling Eyes Cool Jak dojdą dokumenciki to tu potwierdzę. Laughing

markus23ss
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 9:52
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

tak dzieki za szybka odp.ale ja chce isc na dzienn tv a grafike potraktowac raczej jako doksztalcenie sie wiadomo a noz widelec sie przyda, moze da rade wtedy na zaoczne w trakcie trwania dziennych lub poprostu jako sluchacz czy cos. Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 11:29
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

markus23ss napisał:
tak dzieki za szybka odp.ale ja chce isc na dzienn tv a grafike potraktowac raczej jako doksztalcenie sie wiadomo a noz widelec sie przyda, moze da rade wtedy na zaoczne w trakcie trwania dziennych lub poprostu jako sluchacz czy cos. Cool

a, to zupełnie zmienia postać rzeczy! (napisałeś w topicu dot. grup zaocznych Wink w grupach dziennych możliwe jest łączenie dwóch profili (Strategia reklamy i Studio Grafiki - obowiązkowe zajęcia mają w poniedziałki, fotografia reklamowa i realizacja telewizyjna i filmowa - we wtorki). Więc wybierasz sobie swoją "główną" specjalizację (TV) i przychodzisz na wybrane zajęcia z grupy SG (część przedmiotów jest współnych dla wszystkich profili). Pozostałe dni tygodnia (środa, czwartek, piątek) wybierasz sobie według własnego uzanania (oczywiście jest pewne minimum, które musisz wybrać) ale niezależnie od wybranych profili nauczania minimum jest takie samo Very Happy

Co do łączenia trybów dzienny - zaoczny to musisz mieć na to zgodę p. Dyrektor (są to dwie odrębne szkoły z oddzielną dokumentacją) Very Happy

Powrót do góry

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 12:07
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

pesca napisał:
Info będzie jak nic! Jak tylko otworzymy tę piękną kopertę, zweryfikujemy dane w dokumentacji oraz rozszyfrujemy tajemnicze inicjały i porównamy je z nickiem na forum (co zajmie nam jakieś 365 dni) to napewno damy znać! Very Happy Wink Very Happy

a tak poważnie - oczywiscie jak tylko dostaniemy to damy znać że dostaliśmy Smile

Happy napisał:
To ja już wiem o kogo chodzi. Takie oryginalne nazwisko! Rolling Eyes Cool Jak dojdą dokumenciki to tu potwierdzę. Laughing

Nazwisko rzeczywiscie charakterystyczne, ale często przekręcane, mam nadzieję, ze nie w Waszej szkole, hę Smile

Majac zdjęcie, inicjały i nick na pewno zostanę łatwo przez Was zidentyfikowana ,ha,ha,ha
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Czw Cze 19, 2008 12:17
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Patris napisał:
Majac zdjęcie, inicjały i nick na pewno zostanę łatwo przez Was zidentyfikowana ,ha,ha,ha
Kochana złego czasu użyłaś! Nie "na pewno zostanę" tylko "na pewno zostałam" powinno być. Bo ja już w minutę po zobaczeniu Twojego posta wiedziałam kim jesteś! Laughing Idea

Pozdrów ode mnie Poznań, prawa nóżko, lewa nóżko! Wink Cool

markus23ss
Nowy(a)

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 10:16
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a czy jesli chodzi o platnosci czy sa one uiszczane w tym samym terminie co za glowna specjalizacje ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Pią Cze 20, 2008 10:21
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Sprecyzuj pytanie bo nie za bardzo je rozumiem. Albo inaczej rozumiem je dwojako. Rolling Eyes

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 3 z 6