| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KazuriaNowy(a)
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 12:33 Temat postu: termin rozpoczęcia nauki |
|
|
|
Witam,
Zapisałam się do WSR i już nie mogę się doczekać zajęć. Wiele pozytywnych opinii słyszałam o tej szkole i mój znajomy ją ukończył zachwalając kadrę oraz panującą u Was atmosferę. Mam nadzieję, że to prawda hehe
Jestem już po dziennikarstwie na UW ale traktuję to bardziej jako papierek niż przydatne umiejętności. Poza tym jestem nastawiona na reklamę. I tak oto zapisałam się na zaoczny tryb strategii reklamy. Naukę rozpoczynam we wrześniu i powiedziano mi aby wypatrywać na forum terminu rozpoczęcia. W związku z tym chciałabym się zapytać czy już wiadomo co i jak? Ewentualnie kiedy można się spodziewać konkretnych informacji?
Pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 13:53 Temat postu: |
|
|
|
znając życie i panujące tu obyczaje rozpoczęcie roku szkolnego 2008/2009 nastapi dla grup zaocznych 6 września około 9 rano.
proszę barć pod uwagę że i niedziela będzie zajęta chociaż nie będzie jeszcze zajęć dydaktycznych
ale upewnij sie pod koniec lipca  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
KazuriaNowy(a)
|
| Powrót do góry |
|
PatrisPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 11:14 Temat postu: |
|
|
|
Ja również czekam z niecierpliwością na terminy zjazdów dla grafiki zaocznej, wrześniowej i na listę przedmiotów. Bo podobno co semestr są inne. |
|
| Powrót do góry |
|
myimmortalBywalec

Wysłany: Czw Lip 10, 2008 21:45 Temat postu: |
|
|
|
luuudzie, jest dopiero poczatek lipca a Wy sie juz o wrzesien martwicie? planu to Wy wypatrujcie ostatniego dnia sierpnia, ewentualnie na pierwszych zajęciach ;D |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 6:29 Temat postu: |
|
|
|
| Patris napisał: | | Ja również czekam z niecierpliwością na terminy zjazdów dla grafiki zaocznej, wrześniowej i na listę przedmiotów. Bo podobno co semestr są inne. |
Patris wyluzuj trochę są przecież wakacje a Ty już robisz plany co będziesz robić w październiku.
bo we wrześniu wiadomo jakie będą zajęcia  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1205 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
|
| Powrót do góry |
|
PatrisPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |