Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » ADRES + TELEFONY / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wydanie własnej książki....
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Książki
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 14:37
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hmm. Wiesz co ale myślę, że to że nie oglądałaś Herosów nie będzie kluczowym argumentem w sądzie w sprawie o plagiat. Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Idea Także weź to pod uwagę. Toż to
Claire Bennet i Sylar prosto jak z serialu. Idea

http://herosi.net.pl/viewpage.php?page_id=11 To może trochę o nich poczytaj jak Ci już ktoś zgłasza, że to może być lekki plagiat...

lamp.art
Nowy(a)

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 19:31
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A ja bym wypróbował jakiś serwis typu Blurb -> http://www.blurb.com/

Jest on nardziej fotograficzny ale siążkę też możesz sobie wydać a na papierze I klasy może zyskać dodatkowy wymiar Smile

lamP.Art
--------------------------
Life is just a dream you know
That's never ending
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

Emil
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Lip 14, 2008 14:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

O tak Happy ma rację faktycznie trąci serialem haha najfajniej było jak Cler zawsze sobie coś robiła, żeby komuś udowodnić swoją moc.

Nie wiem ale jak dla mnie jest coraz trudniej znaleźć książkę czy film, w którym coś się nie powtarza czy po prostu nie domyślę się co się stanie zaraz. I coraz bliżej jestem do zgodzenia się ze zdaniem, że wszystko już zostało napisane czy nagrane Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Faren
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 6:14
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja powiem tak: nie tyle co bardzo podobne do Herosów (jestem wielkim fanem tego serialu) co strasznie mało oryginalne. Teraz co chwila wychodzi jakaś książka lub film o ludziach ze zdolnościami PSI (telekinezia, telepatia itp) 160 stron a4? bo jeśli a5 to sie nie przyjmie. Przepraszam, że tak cie krytykue, jednak kiedyś wysłałen text do NowejFantastyki, a oni przyczepiają się do każdego szczegółu. A teraz poznałem krytyka literackiego, który zawsze, ale to zawsze krytykuje że coś źle powiedizałem, a bardzo to wkurza Evil or Very Mad no ale taka jego praca. Jesli chodzi o wydanie, to prawda, wysyłaj na konkursy, do magazynów itp.

Bardziej mógłbym pochwalić tój pomysł, gdyby było:
- wyjaśnione czemu mają takie moce?
- co łączy głównych bohaterów?
- kim są czarne charaktery?
- jaki wpływ mają te moce na ich świat (środowisko)

Okładka fajna, jednak na pewno wydawca by ją zmienił. Wiecej tutaj ci dopowiem, gdy już ukaże się zbiór "ZWIERZenia" z moim opowiadaniem "Strażnikiem Dusz".
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Książki
Strona 2 z 2