| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1184 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 14:57 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pon Lip 07, 2008 7:16 Temat postu: |
|
|
|
kurczę taki krótki ten komentarz ale dobry
mi tylko zabrakło w nim dodania że w tabeli strasznie ciasno się zrobiło a w sumie o 2 oczka chodzi i że do końca jeszcze 12 wyścigów.
to prawda szkoda, że Kubica nie dojechał ale moim zadaniem za bardzo chciał i w końcu się przeliczył.
zamiast jechać spokojnie i dojechać to walczył podczas gdy tor był mokry i w dodatku jego bolid słabo jechał.
ale może psychicznie nie wytrzymał biorąc pod uwagę że jego kolega z zespołu śmigał jak za dobrych czasów i mijał na torze po dwa bolidy gdzie w F1 rzadko się to zdarza - no cóż do zobaczenia za 2 tygodnie  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Dołączył: Jul 06, 2007 Posty: 1184 Skąd: Warszawa (Gocław - Prawa Strona Miasta) |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Wto Lip 08, 2008 6:46 Temat postu: |
|
|
|
dziwna sprawa z tym Kubicą.
dziś trąbią, że przez mechaników mało co nie doszło do tragedii.
po woli wkurza mnie że robią z naszego kierowcy jakiegoś mistrza.
oczywiście zjebfajnie jeździ ale jeszcze przed nim kupa nauki.
wiem że to jest taka Kubicomania ale bez przesady.  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Wysłany: Sro Lip 09, 2008 0:09 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Lip 11, 2008 6:39 Temat postu: |
|
|
|
tak czytam te wszystkie nowinki o tym naszym rodzynku w F1 i stwierdzam że nagonka się na niego zrobiła.
bo zmieni stajnię po tym sezonie , bo będzie miał lepszy bolid, bo on papiery na mistrza tylko nie może się rozwinąc w takim słabym zespole, bo tamto i sramto.
moim zadaniem Kubica już do końca sezony nie wygra wyścigu i ciężko nawet bedzie mu się zmieścić na pudle
będzie oscylował w granicach 4,5 miejsca.
a czemu tak sądzę ? - pozostali zawodnicy którzy liczą się w tej stawce zaczną w końcu normalnie jeździć nie wpadajac na siebie lub z toru a Robcio nasz z takim autkiem będzie mógł tylko wąchać ich opary z rury ich bolidów. _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:07 Temat postu: |
|
|
|
ok My sobie tu gadu gadu a tak na prawdę się okaże w niedzielę jak sobie radzi nasz rodzynek w F1.
nie ma co się zalić nad rozlanym mlekiem
już za kilka dni okaże się na ile jest mocny Robert i jego bolid bo w tym sporcie nie wszystko zależy od człowiek ani jego talentu
jak wiadomo maszyna to maszyna zawsze może się popsuć w najmniej oczekiwanym momencie _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Wysłany: Pią Lip 18, 2008 15:04 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 8:57 Temat postu: |
|
|
|
dziś czytałem dlaczego Kubicy będzie cięzko wygrać lub zając dobre miejsce na pudle w niedzielnym wyścigu i :
- 300 tyś kibiców bedzie za kolegą Kubicy
- pierwszy raz tam stratuje Kubica
- bolidy inne są szybsze
- Kubica po raz pierwszy wystartuje w zawodach po wyleceniu z trasy
pierdu pierdu sobie pomyślałem jak ma pojechac dobrze to pojedzie i tyle
ale o tym dowiemy się jutro około 16.oo jak będzie juz po wszystkim  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 12:30 Temat postu: |
|
|
|
oj trening Robusiowi słabiutko poszedł ostatni w stawce
o 14 bedzie lepiej mam nadzieję
ale znowu napisali że to pewnie wima skrzyni biegów a może półośka poszła
a może ... wiało za mocno i go na wirażu wyrzuciło
plociuchy  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

|
| Powrót do góry |
|
Martusia BEkspert

Wysłany: Nie Lip 20, 2008 14:53 Temat postu: |
|
|
|
prosto po wyścigu:
szczerze mówiąc niespodziewałam się, że Kubica tak nisko będzie po dzisiejszym wyścigu.. 7 miejsce nie jest najlepsze.. choć pierwsze kółko było wręcz rewelacyjne! przeskoczyć trzech przeciwników! początek był wspaniały, ale nie było ciekawie po wypadku biednego T.Glocka.. wyglądało to dość poważnie i martwi mnie fakt, że kierowca trzymał się za plecy po wyjściu z bolidu.. oby mu się nic nie stało!
zadzwiwiła mnie też wielka postawa i strategia stajni Renault. N.Piquet na 2 miejscu na podium  brawo dla niego!
martwi mnie ostatnio coraz bardziej drużyna BMW.. ciągle mają kłopoty z bolidem i Kubuś nie może pokazać czego umie..
komentowała dla Państwa: Marta B.
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pon Lip 28, 2008 16:28 Temat postu: |
|
|
|
| Martusia B napisał: |
martwi mnie ostatnio coraz bardziej drużyna BMW.. ciągle mają kłopoty z bolidem i Kubuś nie może pokazać czego umie..
|
oni po prostu już przygotowują bolid na następny sezon i dlategotak to olewają
pewnie myślą że i tak Kubicy nie utrzymają więc nia ma co się wysilać i coś mu poprawaić w bolidzie w tym sezonie
ech szkoda gadać  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
|