Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Tanie noclegi na weekendy dla grup zaocznych
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 19:20
Temat postu: Tanie noclegi
Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś sie orientuje czy są jakieś tanie noclegi nieopodal szkoły, nie wiem hotelik, motel, pensjonat, może jakiś akademik, cokolwiek. Nie jestem z Wa-wy i do kosztów studiowania będę musiała doliczyć koszty podróży no i noclegi. Niestety.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Nie Cze 08, 2008 16:38
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

a będziesz na dziennych czy zaocznych??niedaleko WSR-u jest akademik sggw,moze tam udałoby się cos załatwic, jest jeszcze w ,,pobliżu" jakis akademik, chyba na Tanecznej, prowadzony przez siostry zakonne-o ile odpowaiada Ci brak koedukacji:), poza tym popatrz w necie na jakies ogłoszenia, na pewno juz ktos szuka lokatorów/współlokatorów do mieszkania.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 15:14
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zapisałam sie na zaoczne, wiec chodzi o pojedyncze noclegi. Dzięki za info, jak ktoś ma jeszcze jakieś informacje to poproszę.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

tiptop
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 16:07
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

to jesli chodzi o zaoczne w sekretariacie mi owiedzieli o panie Sławku,który pomaga załatwic noclegi na weekend,wiec moze zadzwon na sekretariat, tam mozesz sie umówic z tym panem,bynajmniej mi tak poradzili Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Cze 10, 2008 17:34
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dzięki tiptop. Zadzwonie i zobaczymy co tam z Panem Sławkiem , ale z tego co sprawdzałam akademik SGGW na ul. Nowoursynowskiej jest w miarę najbliżej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 14:15
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

W SGGW nie ma takiej możliwości. Pan Sławek jest chyba trudny do uchwycenia Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Paziu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 14:53
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

hah ... "Pan Sławek" Very Happy ... zapamiętajcie sobie te posty i wejdźcie tu za pół roku Razz

marcin1
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 16:04
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

SW jest chyba jeszcze na urlopie...
co do akademików przy uczelniach to moze byc problem, bo oni maja zwykle za malo miejsc dla "swoich", a co dopiero jeszcze dla ludzi z zewnatrz...
Zobacz profil autora

halag
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Lip 24, 2008 18:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tak się składa, że studiuje na SGGW i mieszkam w akademiku, i potwierdzam, kiepsko tu jest z otrzymaniem pokoju, ludzie z sggw stoją w kolejkach do miejsc, które się zwalniają...
Chyba, że zaczynasz naukę od września, wtedy możesz spokojnie sobie coś na miesiąc wynająć (a w między czasie szukać czegoś innego), wtedy akademiki świecą pustkami, i pewnie by ci przydzielili tzw. pokój dla gości..Wink/chyba 30zeta za nocleg Confused
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 9:49
Temat postu: Miejsce dla zaocznych
Odpowiedz z cytatem

Kochani zaoczniacy a jak Wy zamierzacie przetrwać te noce podczas zjazdów?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Paziu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 10:24
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

2KC oczywiście ...

tomzdul
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 11:12
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

o klinie nie wspominajac:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Paziu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 11:19
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

w japonii taniej jest spędzić noc w kafejce internetowej na przemega fotelu, gdzie w łazience są nawet jednorazowe szczoteczki do zębów i prysznice ... niż w najsłabszym hoteliku nawet ...

w takiej kafejce nawet budzenie można sobie zamówić ... no i oczywiście transfer bez ograniczeń Razz

Patris
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 12:38
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Oj Paziu, Paziu chodziło mi o noclegi ofkors, a Ty jak zwykle o imprezach Laughing , które a propo mam nadzieję będą liczne i ciekawe. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora

wojtkowski
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Wto Sie 26, 2008 17:04
Temat postu: Tanie noclegi na weekendy dla grup zaocznych
Odpowiedz z cytatem

Wiem, wiem, to dla niektórych bardzo ważne, żeby znaleźć niedrogi*, ale w miarę sensowny** nocleg w Warszawie na wrześniowe, październikowe, listopadowe itd. weekendy. Większość bowiem osób uczących się w WSR w trybie zaocznym dojeżdża - najczęściej z daleka***.

Niektórzy mają w Warszawie rodzinę lub dobrych znajomych, inni liczą na pośrednictwo nowo poznanych kolegów i koleżanek ze szkoły, jeszcze inni idą na tzw. żywioł i kombinują coś w ostatniej chwili****.

Ten temat jest przeznaczony po troszę dla nich wszystkich (bo różnie w życiu bywa), ale przede wszystkim dla tych, którzy lubią mieć najważniejsze rzeczy zaplanowane racjonalnie i z wyprzedzeniem.

Wkrótce podam tu adresy, telefony, ceny i być może nawet krótką charakterystykę niedrogich miejsc do spania w Warszawie. Kto wie, może jacyś spece (lub pseudospece) od marketingu szeptanego***** dołączą tu jakieś informacje kryptopromocyjne...

Chodzi o to, żebyście to przede wszystkim Wy dołączyli tutaj informacje, którymi w tym zakresie dysponujecie. Proszę o to przede wszystkim Absolwentów i Słuchaczy drugiego roku (ale przecież nie tylko) - dołączajcie swoje adresy, dzielcie sie doświadczeniami, polecajcie, zniechęcajcie do poszczególnych miejsc. Wpisujcie recenzje. Dla dobra naszej społeczności.

To powinno być takie miejsce, że jesli ktoś w sekretariacie WSR zapyta o pomoc szkoły z załatwieniu niedrogich noclegów lub choćby jakieś informacje w tym zakresie - to wystarczy, żeby dziewczyny podały link do tego miejsca.

* co to znaczy tanio? od 30 zł za łóżko za noc; a naprawdę tanio? mniej niż 30 zł za łóżko za noc; interesuje nas jedno i drugie; bo o drogich noclegach chyba nie ma co pisać; łatwo można je znaleźć, bo hotele w Warszawie są przez większą część roku w miarę puste; choć oczywiście można coś i tu polecić (lub wręcz przeciwnie)

** schludny, czysty, estetyczny, bezpieczny, nieodległy, miły etc.
*** osoby mieszkające na Mazowszu czasem wracają na noc z soboty na niedzielę do domu; ale większość dojeżdżających mieszka poza Mazowszem, a więc co najmniej 100 km od siedziby WSR (a sa też tacy, co dojeżdżają, o pardon, dolatują z dalekiej zagranicy)

**** najczęściej w tzw. hippie style Wink

***** tzw. buzz marketing - (marketing plotki, marketing szeptany) - pojęcie używane w dziedzinie marketingu i reklamy do opisania działań, jakie podejmują firmy w celu wywołania u swoich klientów pozytywnych rekomendacji odnośnie produktu, marki czy usług; jest to dawanie ludziom powodów do rozmawiania o marce, produktach i usługach, oraz ułatwianie im nawiązania tej konwersacji; marketing szeptany jest cenioną formą promocji, ze względu na dużą wiarygodność komunikatów przekazywanych przez konsumentów; ludzie są bardziej skłonni wierzyć pozytywnym opiniom swoich znajomych na temat produktu, którego używali, niż np. reklamom telewizyjnym; oprócz kontaktu twarzą w twarz, doskonałym medium do rozprzestrzeniania się marketingu buzz jest Internet; ekspansja serwisów Web 2.0, na których to użytkownicy są odpowiedzialni za tworzenie treści, bardzo ułatwia wymianę opinii i rekomendacji odnośnie dóbr konsumpcyjnych (za wikipedią)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Strona 1 z 2