Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

"Pytajnik" - czyli miejsce gdzie można pytać ;-)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 125, 126, 127  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
addergeddon
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Pią Lip 18, 2008 17:43
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A za nieobecność na Technikach Sprzedaży nic?
Zgniję w wyrzutach sumienia.

Smile
The gods made heavy metal and they saw that it was good - they said to play it louder than hell, we promise that we would. When losers say "it's over with" you know that it's a lie - the gods made heavy metal and it's never gonna die.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

Ellie
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pią Lip 18, 2008 19:39
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

To się liczy chyba razem, z tego co mi wiadomo. Wink

Persja
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Lip 30, 2008 19:47
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Czy zaoczniak może przychodzić na (jedne)zajęcia dzienne w ramach wolnego słuchacza ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Paziu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Sro Lip 30, 2008 21:48
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

pamiętaj że dzienni i zaoczni to dwie różne szkoły <dosłownie dwie różne placówki mieszczące sie w tym samym budynku> ... więc ... jeśli byś przychodziła do dziennych na zajęcia to na pewno nie byłabyś na listach / nie miałabyś oceny na koniec / robiłabyś to nielegalnie ...

jeśli nie dasz sie przyłapac / nikt Cie nie wygoni / robisz to tylko dla wyniesienia nauki to spoko ...

ew. pogadaj z sekretariatem / dyrektor szkoły, choc ja wiem że to jest drażliwy temat dla nich bo na początku roku częśc osób ma takie pomysły i każdy z osobna zawraca im głowę Razz

+ pamiętaj że przedmioty obowiązkowe i dodatkowe podlegają rotacji co semestr i to, czego nie masz w tym semestrze, możesz miec w następnym
+ możesz nawet o to dodatkowo zadbac składając podanie do sekretariatu podpisane przez conajmniej 10 - 15 osób w sprawie utworzenia zajęc o danej tematyce w trybie zaocznym ...

OSHka
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 12:37
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ds napisał:
Dzień dobry,

Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać Smile

Adam Bielewicz
(ex TV z II)

Dziękuję serdecznie.

P.S.
Przyjadę jak najszybciej.

Przyjedź z książeczką wojskową i dowodem osobistym. W tygodniu w godzinach 8.00-19.00, a w sobotę 8.00-16.00.

Zobacz profil autora

Persja
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 12:46
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Paziu napisał:
pamiętaj że dzienni i zaoczni to dwie różne szkoły <dosłownie dwie różne placówki mieszczące sie w tym samym budynku> ... więc ... jeśli byś przychodziła do dziennych na zajęcia to na pewno nie byłabyś na listach / nie miałabyś oceny na koniec / robiłabyś to nielegalnie ...

jeśli nie dasz sie przyłapac / nikt Cie nie wygoni / robisz to tylko dla wyniesienia nauki to spoko ...

ew. pogadaj z sekretariatem / dyrektor szkoły, choc ja wiem że to jest drażliwy temat dla nich bo na początku roku częśc osób ma takie pomysły i każdy z osobna zawraca im głowę Razz

+ pamiętaj że przedmioty obowiązkowe i dodatkowe podlegają rotacji co semestr i to, czego nie masz w tym semestrze, możesz miec w następnym
+ możesz nawet o to dodatkowo zadbac składając podanie do sekretariatu podpisane przez conajmniej 10 - 15 osób w sprawie utworzenia zajęc o danej tematyce w trybie zaocznym ...

No tylko o wyniesienie nauki mi chodzi, zadne tam zaliczenia itp. Dzieki za odpowiedz Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Czw Lip 31, 2008 16:25
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

zielonyszerszen napisał:
ds napisał:

Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać Smile
Adam Bielewicz
(ex TV z II)

sprawa w sumie prosta ale jest jedno ale
aby wypisać takie zaświadczenie potrzebna jest książeczka wojskowa a że zaświadczenie wypisuje się na miejscu więc jak przyjedziesz to je dostaniesz.
i proszę pamiętać że sekretariat w wakacje inaczej pracuje
poniedziałek - piątek 8 - 10
sobota 8 - 15

Chyba niezupełnie te godziny w tygodniu. Nieważne - już byłem i załatwiłem, co miałem załatwić.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

OSHka
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 10:12
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ds napisał:
Patrz tu:
zielonyszerszen napisał:
ds napisał:

Adam Bielewicz
(ex TV z II)

sprawa w sumie prosta ale jest jedno ale
aby wypisać takie zaświadczenie potrzebna jest książeczka wojskowa a że zaświadczenie wypisuje się na miejscu więc jak przyjedziesz to je dostaniesz.
i proszę pamiętać że sekretariat w wakacje inaczej pracuje
poniedziałek - piątek 8 - 10
sobota 8 - 15

Sekretariat w wakacje pracuje od 8 do 19 od pon do pt, a w sb od 8 do 16, wiem, bo jestem codziennie w szkole, więc lepiej wiem, poza tym uważasz, ze to możliwe by sekretariat na tygodniu był czynny dwie godziny, a w sobotę 5? Confused Poza tym 0 i 9 sąsiaduje na klawiaturze - łatwo o literówkę. W dodatku jeśli będę w danej chwili w sekretariacie, to może nawet ja ci wypisze to zaświadczenie, no ale skoro mi nie wierzysz, to zadzwoń i zapytaj, bo akurat wiem o której godzinie jest otwierana i zamykana szkoła. Ot taki news.

Zobacz profil autora

kasia249
Nowy(a)

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 11:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Kto mi powie w jakie dni odbywają się warsztaty na zaocznych.
Powrót do góry

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 13:08
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

OSHka napisał:
Sekretariat w wakacje pracuje od 8 do 19 od pon do pt, a w sb od 8 do 16, wiem, bo jestem codziennie w szkole, więc lepiej wiem, poza tym uważasz, ze to możliwe by sekretariat na tygodniu był czynny dwie godziny, a w sobotę 5? Confused Poza tym 0 i 9 sąsiaduje na klawiaturze - łatwo o literówkę. W dodatku jeśli będę w danej chwili w sekretariacie, to może nawet ja ci wypisze to zaświadczenie, no ale skoro mi nie wierzysz, to zadzwoń i zapytaj, bo akurat wiem o której godzinie jest otwierana i zamykana szkoła. Ot taki news.

Nie czytałem Twojego całego postu, bo strasznie się plujesz. Plus oczywiste jest, że Cię nie lubię.
Pozdrawiam serdecznie i nie poć się więcej.
Powrót do góry

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 22:45
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Persja napisał:
Czy zaoczniak może przychodzić na (jedne)zajęcia dzienne w ramach wolnego słuchacza ?

Może Smile - wymagana jest jednak zgoda Wykładwocy prowadzącego dane zajęcia. Może uczęszczać nawet na zajęcia nie jako wolny sluchacz ale "pełnoprawny" słuchacz - wtedy jednak wymagana jest zgoda Dyrektora szkoły Smile

Powrót do góry

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pią Sie 01, 2008 22:53
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

kasia249 napisał:
Kto mi powie w jakie dni odbywają się warsztaty na zaocznych.

Ja powiem, ja! Wink Very Happy
Musisz sprecyzować jakie warsztaty masz na myśli Smile Jeżeli chodzi o techniki sprzedaży i warsztaty nagocjacyjne (tzw. przedmioty wakacyjne) to odbywają się one zawsze w dwa kolejne zjazdy (sobota i niedziela) w godzinach (za zwyczaj) 9:00 - 15:00 (terminy na wrzesień 2008 jeszcze nie zostały ogłoszone).

Jeżeli jednak masz na myśli wszelkiego innego rodzaju warsztaty to zwyczajowo zawsze odbywają się one w sobotę zjazdową Very Happy

Powrót do góry

OSHka
Bywalec
Bywalec

PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 10:22
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ds napisał:

Nie czytałem Twojego całego postu, bo strasznie się plujesz. Plus oczywiste jest, że Cię nie lubię.
Pozdrawiam serdecznie i nie poć się więcej.

W Z A J E M N I E Laughing

No, ulżyłam sobie Cool Nie lubię jak ktoś twierdzi, ze ma rację, a jej nie ma, eh.. Faceci..

Zobacz profil autora

Paziu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 13:19
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no tak ... najlepiej odbic pojazd z jednego idioty w stronę całej płci ...

ehh ... homo sapiens ...

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 19:01
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Paziu napisał:
no tak ... najlepiej odbic pojazd z jednego idioty w stronę całej płci ...

ehh ... homo sapiens ...

Idiotów to poszukaj sobie w rodzinie.

[dopisek pesca: na prośbę autora pozostałe posty zostały usunięte. Autor postów przeprasza za zaistniałe zamiesznie wszystkich użytkowników forum]
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 125, 126, 127  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Ogłoszenia / Prośby...
Strona 93 z 127