| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
addergeddonPoczątkujący(a)

Wysłany: Pią Lip 18, 2008 17:43 Temat postu: |
|
|
|
A za nieobecność na Technikach Sprzedaży nic?
Zgniję w wyrzutach sumienia.
 _________________ The gods made heavy metal and they saw that it was good - they said to play it louder than hell, we promise that we would. When losers say "it's over with" you know that it's a lie - the gods made heavy metal and it's never gonna die. |
|
| Powrót do góry |
|
EllieBywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
PersjaNowy(a)
|
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:47 Temat postu: |
|
|
|
Czy zaoczniak może przychodzić na (jedne)zajęcia dzienne w ramach wolnego słuchacza ? |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 21:48 Temat postu: |
|
|
|
pamiętaj że dzienni i zaoczni to dwie różne szkoły <dosłownie dwie różne placówki mieszczące sie w tym samym budynku> ... więc ... jeśli byś przychodziła do dziennych na zajęcia to na pewno nie byłabyś na listach / nie miałabyś oceny na koniec / robiłabyś to nielegalnie ...
jeśli nie dasz sie przyłapac / nikt Cie nie wygoni / robisz to tylko dla wyniesienia nauki to spoko ...
ew. pogadaj z sekretariatem / dyrektor szkoły, choc ja wiem że to jest drażliwy temat dla nich bo na początku roku częśc osób ma takie pomysły i każdy z osobna zawraca im głowę
+ pamiętaj że przedmioty obowiązkowe i dodatkowe podlegają rotacji co semestr i to, czego nie masz w tym semestrze, możesz miec w następnym
+ możesz nawet o to dodatkowo zadbac składając podanie do sekretariatu podpisane przez conajmniej 10 - 15 osób w sprawie utworzenia zajęc o danej tematyce w trybie zaocznym ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
OSHkaBywalec

|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 12:37 Temat postu: |
|
|
|
| ds napisał: | Dzień dobry,
Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać
Adam Bielewicz
(ex TV z II)
Dziękuję serdecznie.
P.S.
Przyjadę jak najszybciej. |
Przyjedź z książeczką wojskową i dowodem osobistym. W tygodniu w godzinach 8.00-19.00, a w sobotę 8.00-16.00. _________________ !! Pokaż się !!
------- Zabłyśnij ------- |
|
| Powrót do góry |
|
PersjaNowy(a)
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 12:46 Temat postu: |
|
|
|
| Paziu napisał: | pamiętaj że dzienni i zaoczni to dwie różne szkoły <dosłownie dwie różne placówki mieszczące sie w tym samym budynku> ... więc ... jeśli byś przychodziła do dziennych na zajęcia to na pewno nie byłabyś na listach / nie miałabyś oceny na koniec / robiłabyś to nielegalnie ...
jeśli nie dasz sie przyłapac / nikt Cie nie wygoni / robisz to tylko dla wyniesienia nauki to spoko ...
ew. pogadaj z sekretariatem / dyrektor szkoły, choc ja wiem że to jest drażliwy temat dla nich bo na początku roku częśc osób ma takie pomysły i każdy z osobna zawraca im głowę
+ pamiętaj że przedmioty obowiązkowe i dodatkowe podlegają rotacji co semestr i to, czego nie masz w tym semestrze, możesz miec w następnym
+ możesz nawet o to dodatkowo zadbac składając podanie do sekretariatu podpisane przez conajmniej 10 - 15 osób w sprawie utworzenia zajęc o danej tematyce w trybie zaocznym ... |
No tylko o wyniesienie nauki mi chodzi, zadne tam zaliczenia itp. Dzieki za odpowiedz  |
|
| Powrót do góry |
|
dsCzasami coś napisze

Wysłany: Czw Lip 31, 2008 16:25 Temat postu: |
|
|
|
| zielonyszerszen napisał: | | ds napisał: |
Czy mogę prosić o wypisanie dla mnie zaświadczenia o skończeniu WSR? WKU mnie o to ładnie poprosiło, a nie chcę im odmawiać
Adam Bielewicz
(ex TV z II)
|
sprawa w sumie prosta ale jest jedno ale
aby wypisać takie zaświadczenie potrzebna jest książeczka wojskowa a że zaświadczenie wypisuje się na miejscu więc jak przyjedziesz to je dostaniesz.
i proszę pamiętać że sekretariat w wakacje inaczej pracuje
poniedziałek - piątek 8 - 10
sobota 8 - 15 |
Chyba niezupełnie te godziny w tygodniu. Nieważne - już byłem i załatwiłem, co miałem załatwić. |
|
| Powrót do góry |
|
OSHkaBywalec

|
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 10:12 Temat postu: |
|
|
|
| ds napisał: | Patrz tu:
| zielonyszerszen napisał: | | ds napisał: |
Adam Bielewicz
(ex TV z II)
|
sprawa w sumie prosta ale jest jedno ale
aby wypisać takie zaświadczenie potrzebna jest książeczka wojskowa a że zaświadczenie wypisuje się na miejscu więc jak przyjedziesz to je dostaniesz.
i proszę pamiętać że sekretariat w wakacje inaczej pracuje
poniedziałek - piątek 8 - 10
sobota 8 - 15 |
|
Sekretariat w wakacje pracuje od 8 do 19 od pon do pt, a w sb od 8 do 16, wiem, bo jestem codziennie w szkole, więc lepiej wiem, poza tym uważasz, ze to możliwe by sekretariat na tygodniu był czynny dwie godziny, a w sobotę 5? Poza tym 0 i 9 sąsiaduje na klawiaturze - łatwo o literówkę. W dodatku jeśli będę w danej chwili w sekretariacie, to może nawet ja ci wypisze to zaświadczenie, no ale skoro mi nie wierzysz, to zadzwoń i zapytaj, bo akurat wiem o której godzinie jest otwierana i zamykana szkoła. Ot taki news. _________________ !! Pokaż się !!
|
| Powrót do góry |
|
kasia249Nowy(a)
Wysłany: Pią Sie 01, 2008 11:06 Temat postu: |
|
|
|
Kto mi powie w jakie dni odbywają się warsztaty na zaocznych. |
|
| Powrót do góry |
|
dsCzasami coś napisze

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 13:08 Temat postu: |
|
|
|
| OSHka napisał: | Sekretariat w wakacje pracuje od 8 do 19 od pon do pt, a w sb od 8 do 16, wiem, bo jestem codziennie w szkole, więc lepiej wiem, poza tym uważasz, ze to możliwe by sekretariat na tygodniu był czynny dwie godziny, a w sobotę 5? Poza tym 0 i 9 sąsiaduje na klawiaturze - łatwo o literówkę. W dodatku jeśli będę w danej chwili w sekretariacie, to może nawet ja ci wypisze to zaświadczenie, no ale skoro mi nie wierzysz, to zadzwoń i zapytaj, bo akurat wiem o której godzinie jest otwierana i zamykana szkoła. Ot taki news. |
Nie czytałem Twojego całego postu, bo strasznie się plujesz. Plus oczywiste jest, że Cię nie lubię.
Pozdrawiam serdecznie i nie poć się więcej. |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 22:45 Temat postu: |
|
|
|
| Persja napisał: | | Czy zaoczniak może przychodzić na (jedne)zajęcia dzienne w ramach wolnego słuchacza ? |
Może - wymagana jest jednak zgoda Wykładwocy prowadzącego dane zajęcia. Może uczęszczać nawet na zajęcia nie jako wolny sluchacz ale "pełnoprawny" słuchacz - wtedy jednak wymagana jest zgoda Dyrektora szkoły  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Pią Sie 01, 2008 22:53 Temat postu: |
|
|
|
| kasia249 napisał: | | Kto mi powie w jakie dni odbywają się warsztaty na zaocznych. |
Ja powiem, ja!
Musisz sprecyzować jakie warsztaty masz na myśli Jeżeli chodzi o techniki sprzedaży i warsztaty nagocjacyjne (tzw. przedmioty wakacyjne) to odbywają się one zawsze w dwa kolejne zjazdy (sobota i niedziela) w godzinach (za zwyczaj) 9:00 - 15:00 (terminy na wrzesień 2008 jeszcze nie zostały ogłoszone).
Jeżeli jednak masz na myśli wszelkiego innego rodzaju warsztaty to zwyczajowo zawsze odbywają się one w sobotę zjazdową  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
OSHkaBywalec

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:22 Temat postu: |
|
|
|
| ds napisał: |
Nie czytałem Twojego całego postu, bo strasznie się plujesz. Plus oczywiste jest, że Cię nie lubię.
Pozdrawiam serdecznie i nie poć się więcej. |
W Z A J E M N I E
No, ulżyłam sobie Nie lubię jak ktoś twierdzi, ze ma rację, a jej nie ma, eh.. Faceci.. _________________ !! Pokaż się !!
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 13:19 Temat postu: |
|
|
|
no tak ... najlepiej odbic pojazd z jednego idioty w stronę całej płci ...
ehh ... homo sapiens ... _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
dsCzasami coś napisze

Wysłany: Sob Sie 02, 2008 19:01 Temat postu: |
|
|
|
| Paziu napisał: | no tak ... najlepiej odbic pojazd z jednego idioty w stronę całej płci ...
ehh ... homo sapiens ... |
Idiotów to poszukaj sobie w rodzinie.
[dopisek pesca: na prośbę autora pozostałe posty zostały usunięte. Autor postów przeprasza za zaistniałe zamiesznie wszystkich użytkowników forum] |
|
| Powrót do góry |
|
|