| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kasia249Nowy(a)
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 20:00 Temat postu: |
|
|
|
Chodzi mi o warsztaty malarstwa, rysunku i fotografii. Rozumiem, że odbywają się w soboty. Czy godziny tych warsztawów się nie pokrywają? Jak to wygląda? |
|
| Powrót do góry |
|
MadeleineCzasami coś napisze

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 6:25 Temat postu: |
|
|
|
ja na prawde nie umiem szukac, niech ktos mi powie z łaski swojej kiedy sa wyniki OKE (chyba ze juz sa) i cos mi przemknelo ze jeszcze nie bylo konca roku...? Co z dyplomem ukonczenia szkoły i takie tam.
Dziekuje z góry i sorry ze mecze tym pytaniem pewnie poraz kolejny, dzieki :* |
|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 522 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 7:18 Temat postu: |
|
|
|
| kasia249 napisał: |
Chodzi mi o warsztaty malarstwa, rysunku i fotografii. Rozumiem, że odbywają się w soboty. Czy godziny tych warsztawów się nie pokrywają? Jak to wygląda? |
hmm... to jest tak, że np. o 12.15 masz do wyboru i mozna pójsć na warsztaty foto albo rys - do wyboru, na nastepnej godzinie masz tak samo - w jednym czasie w 2 miejscach dzieją się różne rodzaje warsztatów, możesz sobie tak ułożyć plan, że pójdziesz na jedne i drugie (np. foto o 12 i rys o 15.)... yyy ale ja nie umiem tłumaczyć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 10:45 Temat postu: |
|
|
|
| kasia249 napisał: |
Generalnie na każdy semestr szkoła proponuje nowy plan zajęć. W sobotę (i w piątki po południu) są przedmioty, które można wybrać sobie z planu. W niedzielę są przedmioty obligatoryjne, które realizują wszyscy słuchacze w zależności od wybranej specjalizacji.
[UWAGA! ta informacja dotyczy nie tylko warsztatów rysunkowych/malarskich/fotograficznych ale również innych przedmiotów odbywających się w soboty]
W sobotę o jednej godzinie może się rozpoczynać do siedmiu różnych zajęć, a więc może zdażyć się tak, że warsztaty rysunkowe i fotograficzne będą odbywać się o jednej godzinie (ale naogół nie są to jedyne grupy danych zajęć) więc można ułożyć sobie plan tak aby np. o 10:15 być na warsztatach rysunkowych a o 12:00 na warsztatach fotograficznych.
Po więcej informacji dotyczących planu zajęć dla grup zaocznych zapraszam do NIEZBĘDNIKA SŁUCHACZA grup zaocznych, czyli TUTAJ
Nie ma obowiązku realizowania warsztatów w jednym semestrze. Owszem są one traktowane jako przedmiot obowiązkowy ale na ich realizację masz cztery semestry, więc np. w pierwszym semestrze wybierasz sobie rysunek a np. w trzecim fotografię (chyba że bardzo lubiszy rysować i fotografować - w takim wypadku nie ma żadnych przeciwskazań aby chodzić sobie na te zajęcia w każdym semestrze  _________________
smile!

Ostatnio zmieniony przez pesca dnia Wto Sie 05, 2008 0:59, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

Wysłany: Pon Sie 04, 2008 10:53 Temat postu: |
|
|
|
| Madeleine napisał: | ja na prawde nie umiem szukac, niech ktos mi powie z łaski swojej kiedy sa wyniki OKE (chyba ze juz sa) i cos mi przemknelo ze jeszcze nie bylo konca roku...? Co z dyplomem ukonczenia szkoły i takie tam.
Dziekuje z góry i sorry ze mecze tym pytaniem pewnie poraz kolejny, dzieki :* |
Wyniki egzaminu zostaną ogłoszone dopiero w momencie odbioru przez p. Dyrektor Waszych dyplomów [termin odbioru, podany przez OKE to ostatnie dni sierpnia] wcześniej nikt nie zna wyników więc, do tego czasu musimy żyć w nieświadomości .
Jest jednak pewne pocieszenie - na forum znajduje sie klucz do części pisemnej egzaminu, więc możesz sprawdzić czy zdałaś a znajduje się on TUTAJ
Pozdrawiam  _________________
smile!
 |
|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 522 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
|
| Powrót do góry |
|
EllieBywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
|
| Powrót do góry |
|
bambiPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
OSHkaBywalec

|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 10:00 Temat postu: |
|
|
|
Sławek wrócił i szaleje po szkole jak dawniej
A p. Dyrektor będzie dopiero 14.08. _________________ !! Pokaż się !!
------- Zabłyśnij ------- |
|
| Powrót do góry |
|
Kawka03Bywalec

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 22:05 Temat postu: |
|
|
|
W sprawie przeniesienia z dziennych na zaoczne rozumiem ze lepiej wiec byc po 14.08 gdy p. Dyrektor wroci, tak? _________________ "Dzieło sztuki jest odbiciem świata oglądanym przez temperament." - Emil Zola
SGD1 |
|
| Powrót do góry |
|
megejraBywalec

Dołączył: Aug 24, 2007 Posty: 324 Skąd: z chaosu poczęci... |
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 8:48 Temat postu: |
|
|
|
A ja mam pytanie do Sławka - Co z tym 30-31 sierpnia?
E-mail'a wysłałam z tym co i jak, teraz jaka zapadła decyzja?
mam czekać na tel.?, sama zadzwonić? czy wpaść do szkoły?
Bo termin się zbliża  _________________ dzień po dniu
- otrzepuję myśli z liści...
zapadam w sen
- wypatruję - jeźdźców apokalipsy... |
|
| Powrót do góry |
|
OSHkaBywalec

|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 10:48 Temat postu: |
|
|
|
| Kawka03 napisał: | | W sprawie przeniesienia z dziennych na zaoczne rozumiem ze lepiej wiec byc po 14.08 gdy p. Dyrektor wroci, tak? |
Na razie wystarczy jak napiszesz podanie i dostarczysz je do sekretariatu. My przekażemy to od razu Pani Dyrektor, jak tylko pojawi się w drzwiach A tak to przyjdziesz, pogadasz, dowiesz się, że podanie trzeba naskrobać, a czas leci A tak, będziesz miała to szybciej z głowy  _________________ !! Pokaż się !!
|
| Powrót do góry |
|
PersjaNowy(a)
|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 14:37 Temat postu: |
|
|
|
Dzień dobry
Ktorego wrzesnia rozpoczynają sie zajecia z technik sprzedazy ?
Dodam iz mialam je pod koniec poprzedniego roku zaliczac ale przenioslam ten obowiązek na wrzesien, bede wdzięczna za prędką odpowiedz;) |
|
| Powrót do góry |
|
OSHkaBywalec

|
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 17:54 Temat postu: |
|
|
|
| Persja napisał: | Dzień dobry
Ktorego wrzesnia rozpoczynają sie zajecia z technik sprzedazy ?
Dodam iz mialam je pod koniec poprzedniego roku zaliczac ale przenioslam ten obowiązek na wrzesien, bede wdzięczna za prędką odpowiedz;) |
Dzienni - 1 września, a zaoczni 13 września
Jeszcze duuuużo czasu  _________________ !! Pokaż się !!
|
| Powrót do góry |
|
|