Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Grafika zaoczna 2008/2009 - kto się wybiera?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Burzasty
Nowy(a)

PostWysłany: Pon Sie 04, 2008 0:11
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja również przybywam z odsieczą!
Zgłoszenie już posłane, jeszcze tylko dokumenty...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

po_prostu_Adam
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 14:33
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Paziu napisał:
integruj się już teraz Razz ... TV nadal kręci ... Foto nadal foci ... grafika pewnie jak zwykle sie opieprza i udaje że przygotowuje teczkę na ASP ... strategia pewnie pracuje ...

a wszystko i tak w WSRowym gronie Razz

Paziu! no jak możesz takie kalumnie opowiadać! Grafika się nigdy nie opieprza Smile My musimy wiedzieć wszystko Razz praca wykonywana strategicznie, fotograficznie i graficznie. A grup TV trzeba pilnwać, żeby ładnie nam nasze projekty wykręciły Razz

Zobacz profil autora

po_prostu_Adam
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 14:37
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Manny Calavera napisał:
Patris napisał:
A zapisal się ktoś na grafikę zaoczną od września? Widzę, ze wszyscy zaczynają od października. Nie chcę byc sama Confused jak tak dalej pójdzie to przepiszę sie na grupe październikową Laughing

Zasilam szeregi zaocznej SG we wrześniu; mam nadzieję, że nie rozczaruję się poziomem zajęć/zapleczem technicznym Wink

nie no, taka wpadka jeszcze przed rozpoczęciem zajęć!
mamy nadzieję, że wykładowcy się tobą nie rozczarują Razz bo tu nie ekskluzywna szkoła, tylko trzeba się naza******lać Smile i nie ma, że boli, hehe Smile proponuję obejrzeć oceny z egzaminów Smile

Zobacz profil autora

Manny Calavera
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Sie 06, 2008 20:15
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

po_prostu_Adam napisał:
Manny Calavera napisał:
Patris napisał:
A zapisal się ktoś na grafikę zaoczną od września? Widzę, ze wszyscy zaczynają od października. Nie chcę byc sama Confused jak tak dalej pójdzie to przepiszę sie na grupe październikową Laughing

Zasilam szeregi zaocznej SG we wrześniu; mam nadzieję, że nie rozczaruję się poziomem zajęć/zapleczem technicznym Wink

nie no, taka wpadka jeszcze przed rozpoczęciem zajęć!
mamy nadzieję, że wykładowcy się tobą nie rozczarują Razz bo tu nie ekskluzywna szkoła, tylko trzeba się naza******lać Smile i nie ma, że boli, hehe Smile proponuję obejrzeć oceny z egzaminów Smile

Mam różne (skrajne Wink ) doświadczenia z pewnej uczelni wyższej z kierunku grafika i z AŚPaków - niby wszystko pięknie, a praktyce bywa często inaczej.
Wpadki w posiadaniu nadziei nie zawiedzenia się szkołą (głównie kadrą i jej podejściem do realizowania programu) jakoś nie widzę Wink Proszę mnie wyprowadzić z ewentualnego błędu.

po_prostu_Adam
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 10:21
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

oj, no każdy ma jakieś oczekiwania osobowościowe wobec kadry. niektórym pasują jedni ludzie, niektórym inni. generalnie kadra jest bardzo sympatyczna, młoda, wesoła, rzetelnie przygotowująca do pracy. jak coś za mało zawsze można poprosić o wytłumaczenie, dodatkowe ćwiczenia, etc. kwestia podejścia Smile z doświadczenia wynika, że kadra się stara, by ludzie wychodzili z zajęć zadowoleni i z rzetelną wiedzą.
co do zawodzenia się szkołą... jedyną rzeczą, która może to sprawić są pierwsze zajęcia z każdego przedmiotu. niestety panuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". ale jeśli uda ci się zapisać na zajęcia, na które chcesz - innych powodów raczej nie będzie do niezadowolenia Smile zawsze też można w pierwszym semestrze wybrać warsztaty i jeden przedmiot informatyczny. na drugim semestrze jest już zdecydowanie spokojniej Smile
co do zajęć: na początku niektóre mogą wydawać się zbędne na wybranej specjalizacji. ale jednak okazuje się, że nie są tak bez sensu ułożone Smile na niektórych będzie się siedziało spokojnie, na niektórych będzie się wybuchało salwami śmiechu Smile jak wszędzie Smile
a sprzęt... kompy działają, PC i Mac. oprogramowanie do zajęć jest Smile możesz wziąć laptopa, jeśli masz... generalnie da się prawie wszystko załatwić Smile

ja jestem mocno wymagający i jak coś nie po mojemu idzie, to się wkurzam. a ze szkoły zadowolony jestem Smile doświadczenia poprzednie zostaw za sobą i odetchnij pełną piersią nowego powietrza WSR-u Very Happy będzie dobrze Smile
Zobacz profil autora

Manny Calavera
Nowy(a)

PostWysłany: Czw Sie 07, 2008 15:41
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

"...rzetelnie przygotowująca do pracy" - zostałem uspokojony, jak robią więcej niż podanie tematu zajęć/ćwiczeń i picie kawy, to już będzie progres (ktoś kiedyś miał uczucie, że przyszedł na ćwiczenia a w praktyce jest asystentem profesora?) Wink
Cenna informacja - zabukować interesujące mnie zajęcia (nie jest mi jeszcze znany system panujący w szkołach policealnych).

Paziu
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pią Sie 08, 2008 10:59
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

WSR pewnie nie będzie sie mieścił w normalnym pojęciu szkoły policealnej pod tym względem Razz

masz chyba ze 2 zjazdy czasu na to żeby pójśc na próbę na zajęcia które Ci sie podobają (chodzi mi o zajęcia dodatkowe) i zapisac sie na nie - jak sie zapiszesz to będą traktowane dla Ciebie jako obowiązkowe i będziesz musiał je zaliczyc ...

po_prostu_Adam
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 14:40
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no i co taka cisza

nikt z nowych sie nie chce integrowac na ognisku?
Zobacz profil autora

Avallar
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Wrz 17, 2008 20:09
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tak ku pewności, 20-21.IX mamy techniki sprzedaży od 9-15 w oba dni weekendu, żadnych innych zajęć niet, pozostałe sobie wypróbujemy jak się grupa październikowa pojawi?
Jeśli dobrze mi się wydaje to może by po zajęciach wybrać się powiedzmy na bilard/piwo/obiadek?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

pesca
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Sro Wrz 17, 2008 22:11
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Avallar napisał:
Tak ku pewności, 20-21.IX mamy techniki sprzedaży od 9-15 w oba dni weekendu, żadnych innych zajęć niet, pozostałe sobie wypróbujemy jak się grupa październikowa pojawi?
Jeśli dobrze mi się wydaje to może by po zajęciach wybrać się powiedzmy na bilard/piwo/obiadek?

dobrze się wydaje dobrze Very Happy [widać że osoba dobrze poinformowana Wink ] nie wiem tylko jak z tą integracją ale znając grupy zaoczne to napewno jakaś grupa się zbierze Wink

P.S. w woli przypomnienia: 27 i 28 IX również macie techniki sprzedaży [a 28 to nawet egzamin z nich będziecie pisać Shocked Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Rekrutacja
Strona 6 z 6