| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
usitiBywalec

|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 17:25 Temat postu: |
|
|
|
przepraszam za zamieszanie,ale mnie jednak nie bedzie |
|
| Powrót do góry |
|
marliNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
megejraBywalec

Dołączył: Aug 24, 2007 Posty: 324 Skąd: z chaosu poczęci... |
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 19:46 Temat postu: |
|
|
|
| kajsa napisał: | | ale jak mnie pamięć nie myli tam nie ma boiska do siatki .... |
tam gdzie są paleniska - to nie ma - tylko sama polana
ale po drugiej stronie drogi, jest cały ośrodek rekreacyjno-sportowy i tam można pograć, mając rezerwację - tym bardziej problemu nie będzie (za niewielką opłatą http://www.parkpowsin.pl/Wypozyczalnia) _________________ dzień po dniu
- otrzepuję myśli z liści...
zapadam w sen
- wypatruję - jeźdźców apokalipsy... |
|
| Powrót do góry |
|
myimmortalBywalec

Wysłany: Sro Sie 27, 2008 19:55 Temat postu: |
|
|
|
| marli napisał: | no i ja ide + Ev to bedzie razem 2  |
a jednak    |
|
| Powrót do góry |
|
marliNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
myimmortalBywalec

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 9:13 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
wojtkowskiWSR Guru

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:03 Temat postu: Czterdzieści i cztery |
|
|
|
| po_prostu_Adam napisał: | ahaaa, i kto bedzie z kadry WSR ?? bo to tez wielka zacheta !! | Wiem o kogo Ci chodzi... Ale spoko - będę.
| marli napisał: | no i ja ide + Ev to bedzie razem 2  | 43 i... 44.
I tym sposobem mamy już komplet uczestników ogniska. Wymyśliliśmy bowiem, że powinna być jakaś mistyczna liczba osób przy ognisku. Przypomnieliśmy sobie w tym kontekście słowa Wieszcza "a imię jego czterdzieści i cztery"... I spójrzcie: zapisane są 44 osoby i tyle dokładnie jest miejsc przy ognisku. A ognisko już pojutrze! _________________ Wszystko będzie dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
kminkowa paniNowy(a)

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:33 Temat postu: |
|
|
|
Ja też będę... mam nadzieje że nie zbyt późno się odzywam:)
ABS +
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
a_ankaBywalec

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:44 Temat postu: Re: Czterdzieści i cztery |
|
|
|
| wojtkowski napisał: | | po_prostu_Adam napisał: | ahaaa, i kto bedzie z kadry WSR ?? bo to tez wielka zacheta !! | Wiem o kogo Ci chodzi... Ale spoko - będę. |
To właśnie uwielbiam i za tym już mi się tęskni Nie mogłeś mnie Sławku zostawić z kilku przedmiotów??????????  |
|
| Powrót do góry |
|
wojtkowskiWSR Guru

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 11:40 Temat postu: Jeszcze z mężem... |
|
|
|
| kminkowa pani napisał: | Ja też będę... mam nadzieje że nie zbyt późno się odzywam:)
ABS +
pozdrawiam | Oooo! To widzę nowożeńcy też nie gardzą ludycznymi rozrywkami. Bo Ty chyba Aniu tym razem jeszcze z mężem... . Macie numerki 45 i 46.
| a_anka napisał: | To właśnie uwielbiam i za tym już mi się tęskni Nie mogłeś mnie Sławku zostawić z kilku przedmiotów??????????  | O tempora, o mores! Kiedyś to ludzie niemalże wszystkimi środkami próbowali zachęcać wykładowców do zaliczania im zajęć... _________________ Wszystko będzie dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
po_prostu_AdamCzasami coś napisze

Dołączył: Oct 07, 2007 Posty: 127 Skąd: Warszawa, SGzI, a co :P nie no, teraz juz SGzII |
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 11:44 Temat postu: Re: Czterdzieści i cztery |
|
|
|
| wojtkowski napisał: | | po_prostu_Adam napisał: | ahaaa, i kto bedzie z kadry WSR ?? bo to tez wielka zacheta !! | Wiem o kogo Ci chodzi... Ale spoko - będę. |
Sławku, nie obraź się, ale chodziło mi raczej o miłe Panie z Sekretariatu Oczywiście Twoja obecność cieszy nas niezmiernie niemniej jednak oczy też byśmy nacieszyć chcieli
| wojtkowski napisał: |
I tym sposobem mamy już komplet uczestników ogniska. Wymyśliliśmy bowiem, że powinna być jakaś mistyczna liczba osób przy ognisku. Przypomnieliśmy sobie w tym kontekście słowa Wieszcza "a imię jego czterdzieści i cztery"... I spójrzcie: zapisane są 44 osoby i tyle dokładnie jest miejsc przy ognisku. A ognisko już pojutrze! |
z tego co pamiętam, to Wieszcz również powiadał, iż "nazywa się milijon" i ta opcja zdecydowanie bardziej nam wszystkim odpowiada  _________________ shut up and drive...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Nie mam pewności co do Wszechświata" - A. Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
megejraBywalec

Dołączył: Aug 24, 2007 Posty: 324 Skąd: z chaosu poczęci... |
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 12:03 Temat postu: |
|
|
|
chciałam dopisać dwie osoby (tym razem z objaśnieniem;)
dorothqbi 1+ [tzn Dorota G. + os. towarzysząca]
(bo koleżanka hasła do loginu zapomniała i nie ma jak się tu wpisać  _________________ dzień po dniu
- otrzepuję myśli z liści...
zapadam w sen
- wypatruję - jeźdźców apokalipsy... |
|
| Powrót do góry |
|
wojtkowskiWSR Guru

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 13:06 Temat postu: 47 & 48 |
|
|
|
| megejra napisał: | chciałam dopisać dwie osoby (tym razem z objaśnieniem;)
dorothqbi 1+ [tzn Dorota G. + os. towarzysząca]
(bo koleżanka hasła do loginu zapomniała i nie ma jak się tu wpisać  | Loginu zapomniała... rozumiem. Ale opis powinien wyglądąć tak:
dorothqbi 1
czyli osoba o nazwie własnej dorothqbi, która jest Słuchaczką lub Słuchaczem obecnego pierwszego roku, czyli tzw. świeżaczkiem (stąd: 1)
dorothqbi+ 1+
czyli osoba o nieznanej nazwie własnej, ale identyfikowalna przez to, że towarzyszyć będzie (stąd: +) osobie o nazwie własnej dorothqbi; która to osoba (czyli dorothqbi) jest Słuchaczką lub Słuchaczem obecnego pierwszego roku (stąd: 1+)
O!
(Numerki 47 i 48.) _________________ Wszystko będzie dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
krzysNowy(a)

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 14:08 Temat postu: |
|
|
|
witam, pewnie firma deadbunny( ja, arek, daniel) tez bedzie. _________________ krzys |
|
| Powrót do góry |
|
wojtkowskiWSR Guru

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 15:35 Temat postu: Mapka do jazdu & dojścia na ognisko WSR |
|
|
|
| krzys napisał: | | witam, pewnie firma deadbunny( ja, arek, daniel) tez bedzie. | A wiecie jak tam dojść & dojechać?
No to patrzcie!
created by meduza-22 _________________ Wszystko będzie dobrze. |
|
| Powrót do góry |
|
|