| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dariaNowy(a)

|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 20:10 Temat postu: |
|
|
|
 _________________ Wania |
|
| Powrót do góry |
|
dariaNowy(a)

|
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 20:30 Temat postu: |
|
|
|
A tak na poważnie to ilu/ile z was zaklepało sobie już kącik do kimania po zajęciach... zaczynam się poważnie zastanawiać nad dojazdami do domku wieczorem... _________________ Wania |
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 21:24 Temat postu: |
|
|
|
a ... "po" zajęciach ? ... w soboty są imprezy ... a w niedziele zajęcia się dość wcześnie zaczynają ... ;p _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
dariaNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
Manny CalaveraNowy(a)

|
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 8:10 Temat postu: |
|
|
|
Hmm, zwijanie się w pierwszym lepszym kącie może być całkiem ekonomiczne (biorąc pod uwagę szalone ceny mieszkań w Wawie), tylko w zimie może być nieciekawie (na grudniową pogodę polecam przerzucić się na zwijanie za tzw. zapieckiem)
Jeszcze jestem na etapie poszukiwawczo-zaklepywawczym (nie tak łatwo o kawalerkę w rozsądnej cenie :/ ). _________________ "I Left My Heart in Rubacava" |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
po_prostu_AdamCzasami coś napisze

Dołączył: Oct 07, 2007 Posty: 127 Skąd: Warszawa, SGzI, a co :P nie no, teraz juz SGzII |
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 14:37 Temat postu: |
|
|
|
| zielonyszerszen napisał: | zawsze można liczyć że ktoś przygarnie taką małą praktyczną osobę co siedzi w koncie i czeka na lepsze czasy
to też jakiś sposób na przetrwanie nocy z soboty na niedzielę  |
na koncie to i maly szkodnik sieje spustoszenie  _________________ shut up and drive...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Nie mam pewności co do Wszechświata" - A. Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
dariaNowy(a)

|
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 21:10 Temat postu: |
|
|
|
...Zobaczymy jak to będzie w końcu jesienna perspektywa rozbicia legowiska w postaci kartonu na przeciwko Tesco nie jest taka zła...
Mogę również w efekcie przycupnąć do jakiegoś
bezdomnego śpiącego na ławce .. ;]
a co w grupie raźniej ;> _________________ Wania |
|
| Powrót do góry |
|
Manny CalaveraNowy(a)

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:28 Temat postu: |
|
|
|
| daria napisał: | ...Zobaczymy jak to będzie w końcu jesienna perspektywa rozbicia legowiska w postaci kartonu na przeciwko Tesco nie jest taka zła...
Mogę również w efekcie przycupnąć do jakiegoś
bezdomnego śpiącego na ławce .. ;]
a co w grupie raźniej ;> |
Się-zobaczy-się, mieszkania rozsądnej cenie za metraż i panujące w nim warunki do dnia dzisiejszego nie znalazłem, a wrzesień tuż tuż. Rozwiązanie noclegu/lokum wyjdzie w tzw. praniu, 'ławko-parkowanie' bądź 'kartoning' nie jest co prawda najwygodniejszą opcją  _________________ "I Left My Heart in Rubacava" |
|
| Powrót do góry |
|
betNowy(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
TrafalgarNowy(a)

|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
dariaNowy(a)

|
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 17:14 Temat postu: |
|
|
|
Jeżeli w sobotę mamy rozpoczęcie "roku szkolnego "-  - to czy w niedziele już normalnie zajęcia? _________________ Wania |
|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

|
| Powrót do góry |
|
betNowy(a)

|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 20:07 Temat postu: |
|
|
|
A ja sie tak nieśmiało  spytam: Z tego co widzę to grafika ma zjazdy w inne weekendy niż SR  W związku z tym: czy mogłabym chodzić na zajęcia obowiązkowe dla SR (oczywiście nie na każde  ) Jeżeli tak to jak to zorganizować? Wahałam się między tymi dwoma specjalizacjami i byłoby mi niezmiernie miło, gdybym mogła je jakoś łączyć  |
|
| Powrót do góry |
|
|