| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
FolenCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 522 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 12:56 Temat postu: |
|
|
|
| marcin1978wawa napisał: | | a co zaocznymi, kurza flaczek ?? u mnie w pracy już skaczą po mnie. Jak mnie udupią z grafikiem , to se nie przyjdę na zajęcia wrześniowe. Wszystko przez to ze plan zajęć wrześniowych , dostanę 1 wrześnią (sic). PROSZĘ O OFICJALNĄ INFORMACJE KIEDY ROZPOCZYNAJĄ SIĘ ZAJĘCIA GRUP WRZEŚNIOWYCH 2 ROKU W TRYBIE ZAOCZNYM !!! |
tak! ja tez musze wiedziec koniecznie!!!!!!!!!!! czy ktos moze odpowiedziec????????????  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
marcin1978wawaBywalec

|
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 13:17 Temat postu: |
|
|
|
wiem że dzienne są ważniejsze, ale oni do pracy nie chodzą , i u nich jest sprawa dużo prostsza. My zaoczniacy jeszcze pracujemy i to dzięki temu mamy dochody na szkołę. Z całym szacunkiem, ale to właśnie my Zaoczni , powinniśmy być brani pod uwagę w pierwszej kolejności !!!!!!!!!! _________________ Może właśnie dziś patrzy w mroczną mgłę
I modlitwą prosi Boga, by zachował cię.
Deszcz, jesienny deszcz, bębni w hełmu stal,
idziesz młody żołnierzyku, gdzieś w nieznaną dal. |
|
| Powrót do góry |
|
stokrotkaCzasami coś napisze

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 17:00 Temat postu: |
|
|
|
Dzień dobry.
A ja mam takie pytanko malutkie.
Czy w poniedziałek będę mogła odebrać prace, które zostawiłam pod koniec zeszłego semestru?
Kiedy i gdzie powinnam się zgłosić? :> |
|
| Powrót do góry |
|
myimmortalBywalec

Wysłany: Czw Sie 28, 2008 23:44 Temat postu: |
|
|
|
| marcin1978wawa napisał: | | wiem że dzienne są ważniejsze, ale oni do pracy nie chodzą i u nich sprawa jest dużo prostsza (...) |
tak Wam się tylko wydaje...  |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 6:25 Temat postu: |
|
|
|
| Folen napisał: | | A ja znowu mam pytanie, bo widzę, ze już wiadomo kiedy będą nasze dyplomy...a jeśli ja nie będę mogła przybyć osobiście, to oczywiście będę mogła je odebrać jakoś później? |
oczywiście będziesz mogła odebrać w późniejszym terminie
będzie czekał na CIebie i czekał i czekał  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 6:30 Temat postu: |
|
|
|
| stokrotka napisał: | Dzień dobry.
A ja mam takie pytanko malutkie.
Czy w poniedziałek będę mogła odebrać prace, które zostawiłam pod koniec zeszłego semestru?
Kiedy i gdzie powinnam się zgłosić? :> |
jeżeli chcesz odebrać jakieś prace to po pierwsze zadzwoń do sekretariatu i dowiedz się czy one są i podaj komu dałaś je.
to nie takie proste
były wakacje przeprowadzki remonty
ale nie martw się powinno się udać odzyskać je  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 6:37 Temat postu: |
|
|
|
| marcin1978wawa napisał: | | wiem że dzienne są ważniejsze, ale oni do pracy nie chodzą , i u nich jest sprawa dużo prostsza. My zaoczniacy jeszcze pracujemy i to dzięki temu mamy dochody na szkołę. Z całym szacunkiem, ale to właśnie my Zaoczni , powinniśmy być brani pod uwagę w pierwszej kolejności !!!!!!!!!! |
wiesz marcin jesteś trochę smolubem
myślisz że wszyscy co chodzą do szkoły w systemie dziennym to nic nie robią, rodzice płacą im za szkołę i przychodzą sobie tylko po to aby z kimś pogadać bo nie mają już co robić w domu lub nudzi im się
trochę powagi kolego
jeżeli będzie wiadomo na 100% co i jak z zajęciami zaocznych to na pewno ktoś to umieści na stronie szkoły
na razie macie rozpoczęcie 13 września i tego się trzymaj _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 6:39 Temat postu: |
|
|
|
| majaga napisał: |
tak! ja tez musze wiedziec koniecznie!!!!!!!!!!! czy ktos moze odpowiedziec????????????  |
jak nie możesz wytrzymać i doczekać się na umieszczenie tego na forum szkoły uderzaj do źródła czyli SW
możesz też go spotkać na ognisku więc już jutro i osobiście go o to zapytać _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
majagaZadomowił(a) się

Dołączył: Jul 11, 2007 Posty: 522 Skąd: z nicości i całości, z końca i początku, ze słońca i mroku... - oto jestem ;) |
|
| Powrót do góry |
|
bartek_fCzasami coś napisze

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 19:21 Temat postu: |
|
|
|
ej kurde, nie podoba mi się to.
rozpoczęcie październikowych we wrześniu? ja już w te dni pracuję i nie mam jak się z kim zamienić :<
czy w te dni będą już zajęcia czy jakieś oficjalne powitania i te pe?
kurde  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
megejraBywalec

Dołączył: Aug 24, 2007 Posty: 324 Skąd: z chaosu poczęci... |
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 19:34 Temat postu: |
|
|
|
sądzę, że na rozpoczęcie ludzi z drugiego roku tłumnie nie przybywa
chyba, że po drugiej stronie;)
a jak zobaczysz w tym dniu 2 rok - to raczej - wrześniowych  bo my już będziem się już twardo uczyć i egzaminować w tenże weekend
a zajęcia dwa tyg. albo tydzień później są dla wszystkich grup (IX i X) _________________ dzień po dniu
- otrzepuję myśli z liści...
zapadam w sen
- wypatruję - jeźdźców apokalipsy... |
|
| Powrót do góry |
|

|
| Powrót do góry |
|
pescaEkspert

|
| Powrót do góry |
|

Wysłany: Nie Sie 31, 2008 21:42 Temat postu: |
|
|
|
spoko, jutro i tak muszę wpaść do szkoły po zaświadczenie dla Złodziei Urzędujących Sobie, więc i ten i nie tylko ten temat zostanie przeze mnie poruszony  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
|