| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
PatrisPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
HappyWyrocznia WSR

Dołączył: Mar 11, 2005 Posty: 11707 Skąd: Z końca świata i jeszcze dalej! |
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 21:02 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
PaziuEkspert

Dołączył: Oct 03, 2006 Posty: 1230 Skąd: WuWuA / ..::Gocław City::.. |
Wysłany: Czw Cze 26, 2008 22:15 Temat postu: |
|
|
|
| Happy napisał: | | ...Masz bardziej światły umysł od nastolatków i więcej możesz tak naprawdę na tej nauce skorzystać niż oni... |
nie zgodzę się ... pamiętaj że im mniej lat sie ma tym mózg łatwiej przyswaja informacje ...
wszystko zależy od tego czy czujesz sie na siłach
mamy tu i starszych słuchaczy i w Twoim wieku - radzą sobie i zaczynają nowe kariery po WSR
wszystko zależy od tego czy czujesz sie na siłach _________________ k***a ... godzinę pisałem tego posta ... |
|
| Powrót do góry |
|
zielonyszerszenLoża WSR

Wysłany: Pią Cze 27, 2008 6:20 Temat postu: Re: Czy wiek dyskwalifikuje? |
|
|
|
| Patris napisał: | | Ostatnio naszły mnie takie wątpliwości czy mając 30 lat można jeszcze coś zdziałać. |
nu nu nu
jak można tak myśleć
oczywiście i powiem CI, że my mający te 30 i więcej lat mamy lepiej niż Ci co mają 20
spytasz dlaczego ?!
prosta odpowiedź - bo My wiemy już co od życia chcemy a młodsi od nas koledzy jeszcze żyją sobie lekko i nie przejmują się niczym.
więc nie martw się i przybywaj a zobaczysz jak młodo się poczujesz tutaj  _________________ ona zawsze przyjdzie tylko nie wiesz kiedy |
|
| Powrót do góry |
|
PatrisPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 8:44 Temat postu: |
|
|
|
Kochani, przybyć to ja i tak do Was przybędę, bo poprostu chce sie tego nauczyć.
Z tym, ze chciałabym związać z tym swoją nową ścieżkę zyciową, zawodową (jak to się nazywa, przekwalifikowanie, przebranżowienie) , wiec mam takie watpliwosci. |
|
| Powrót do góry |
|
PatrisPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 8:48 Temat postu: Re: Czy wiek dyskwalifikuje? |
|
|
|
| zielonyszerszen napisał: | | Patris napisał: | | Ostatnio naszły mnie takie wątpliwości czy mając 30 lat można jeszcze coś zdziałać. |
nu nu nu
jak można tak myśleć
oczywiście i powiem CI, że my mający te 30 i więcej lat mamy lepiej niż Ci co mają 20
spytasz dlaczego ?!
prosta odpowiedź - bo My wiemy już co od życia chcemy a młodsi od nas koledzy jeszcze żyją sobie lekko i nie przejmują się niczym.
więc nie martw się i przybywaj a zobaczysz jak młodo się poczujesz tutaj  |
Tak to prawda, my wiemy, z tym, ze Ci młodsi mają jeszcze sporo czasu na naukę, dopracowanie warsztatu, a ja sie zastanawiam czy w tym wieku też go mamy. Moze to pytanie do osób które zaistaniały w tym swiecie reklamy, grafiki i wiedza jak to wygląda. |
|
| Powrót do góry |
|
PatrisPoczątkujący(a)

|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 15:37 Temat postu: |
|
|
|
Żebym nie została źle zrozumiana, ja wiem że wszyscy tutaj mają do czynienia z reklama, ale chodzi mi o to czy ktoś tez był w sytuacji, ze zaczynał później. |
|
| Powrót do góry |
|
po_prostu_AdamCzasami coś napisze

Dołączył: Oct 07, 2007 Posty: 127 Skąd: Warszawa, SGzI, a co :P nie no, teraz juz SGzII |
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 10:29 Temat postu: |
|
|
|
| Patris napisał: | | Żebym nie została źle zrozumiana, ja wiem że wszyscy tutaj mają do czynienia z reklama, ale chodzi mi o to czy ktoś tez był w sytuacji, ze zaczynał później. |
poza szkola to ja nie mam do czynienia z reklama nic
zaczalem w wieku 30 lat (wkrotce 31 urodziny:D), zatem wedlug Twojego pozniej cos tam zaczynam dzialac, projekty sie podobaja. pewnie by bylo lepiej, gdybym sie mogl temu w zupelnosci poswiecic nieskromnie rzekne, ze moje wypociny sie ludziskom podobaja (tym, ktorzy je ogladaja), a to motywujace po zakonczeniu szkoly planuje sobie dorabiac weekendowo z jakas agencja reklamy, a potem sie zupelnie przebranzowic skoro ja sie nie martwie (a bede wchodzil jeszcze pozniej) to Ty tez nie powinnas
inna kwestia jest (to juz zasluga szkoly, ze mnie doedukowala), ze rozni ludzie w roznym wieku sa potrzebni latwiej pewnie bedzie Tobie wpasc na pomysl kampanii skierowany do 35-latkow, niz 20-latkowi. po prostu inne potrzeby, inne odbieranie szczegolow, kolorow, etc. nie to, ze mlodszy nie wpadnie na swietny pomysl ale przypomnij sobei jak myslalas kiedys, a jak dzis i jak reklamy odbieralas kiedys, a jak teraz zatem zero zmartwien szansa przed kazdym jest nalezy tylko jak najwiecej ze szkoly wyniesc (jak napisano w opisie niekoniecznie chodzi o sprzet komputerowy i rtv). i tez nieskromnie powiem, ze sie nauczylem duzo i procentuje
porzuc zatem wahania i dawaj nura w wir nauki  _________________ shut up and drive...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Nie mam pewności co do Wszechświata" - A. Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
Kawka03Bywalec

Wysłany: Pią Sie 29, 2008 12:45 Temat postu: |
|
|
|
W branzy wiek (w wiekszosci) nie gra roli, role gra portfolio, Twoje prace i swiezosc w tym co robisz.
Jesli wysylasz aplikacje do firmy to Oni nie patrza na wiek tylko przegladaja prace. Jesli sa fajne to wtedy mozliwe ze zwracaja uwage na inne szczegoly (typu moze i wiek).
Ja wyslalam aplikacje do duzej firmy i dopiero na rozmowie (a wlasciwie pod jej koniec) padlo pytanie o wiek. Mam tych lat 20 - mina szefa byla niesamowita
Osoby starsze i mlodsze maja swoje plusy i minusy. Zalezy czego oczekuje firma. Najlepiej jesli uda Ci sie polaczyc te pozytywy w sobie - dojzalosc i swiezosc w pracy. Wtedy bedziesz "wymiataczem/czką"  _________________ "Dzieło sztuki jest odbiciem świata oglądanym przez temperament." - Emil Zola
SGD1 |
|
| Powrót do góry |
|
PatrisPoczątkujący(a)

|
|
| Powrót do góry |
|
|
|