co my zrobimy....? A coż mozemy zrobić! Juz wszystko przepadło i zostało postawione na jedna karte mozemy pomyslec tylko o tym co zrobic zebym w koncu znalazła czas i ruszyła tam do was z papierami!!!
Wysłany: Czw Sie 07, 2003 15:17 Temat postu:
No zrob to co ja wsiadłem w busik (zdobywszy SiWi, list motywacyjny i kaske) i pojechalem no jutro jak znajdziesz czas to chyba podczas dnia otwartego mozna sie zapisac...nic prostszego no chyba ze sie nie chce (leń mniam) albo brak czasu...
Wysłany: Sob Sie 30, 2003 5:32 Temat postu: Re: Chce sie tu uczyc więc...
Nadja napisał:
a wiec... dzisiaj dostałam e-maila z adresem tej szkoły, zainteresowało mnie to bardzo gdyz juz od 2 lat ciekwi mnie taki rodzaj szkoly.W tym roku chciałabym w koncu zaczac nauke i wybiore chyba wasza szkołe.Tylko jest pewnien problem nie wiem czy jeszcze sa wolne miejsca i czy mam szanse sie jeszcze załapac.nie mofłam sie tez doczytac czy sa jakies egzaminy wstepne.Bardzo prosiłabym o jakies informacje
Siemka
WiTaM nOwĄ fAjNą KoLeŻaNkĘ w NaSzYcH WsR-oWsKiCh PrOgAcH