| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MyshaEkspert

Wysłany: Wto Wrz 07, 2004 16:35 Temat postu: Sidney Polak. Instytut.. |
|
|
|
Fajoooowa płyta. Nie podobała mi się piosenka "otwieram wino" którą pewnie więkshość z was kojarzy, ale "chomiczówka", "ragga-rap" czy "inny wymiar" po prostu mioooodzio :}}}} uwaga płyta jest poświęcona napojom wyskokowym %) heheheh
poza tyyyym juz neidluuugo... bo 24.IX..... Instytut Energetyki :}}}} kto się wybiera? jezu mushe się zadlużyć kasy potrzebuje hallo.. :'}} _________________ <:3 )~ Jestem sobie boska mysza hejjjaaaahooo! |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Sro Wrz 08, 2004 8:51 Temat postu: |
|
|
|
Daj jakis namiar jak mozesz na instytut z jakas agendą co gdzie keidy!! _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
MyshaEkspert

Wysłany: Sro Wrz 08, 2004 9:54 Temat postu: |
|
|
|
ależ proshe http://www.ien.com.pl/
hehheehe a tak serio to tu mash linka :Phttp://instytut.dj.pl/ hehehehe _________________ <:3 )~ Jestem sobie boska mysza hejjjaaaahooo! |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Sro Wrz 08, 2004 10:07 Temat postu: |
|
|
|
Dowcipnis z ciebie:)
THX:) _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
Nicole_aZawsze coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
MyshaEkspert

Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 1:14 Temat postu: |
|
|
|
a widzish to blad bo ja za ta piosenka nie przepadam. odkrylam jeshcze jedna fajna "przemijamy" :}}} sidney polak rzadzi.. trzeba uslyshec texty sa zabojcze co poniektore  jak uslyshysh i sie nie spodoba to rzucic w cholerenajwyzej _________________ <:3 )~ Jestem sobie boska mysza hejjjaaaahooo! |
|
| Powrót do góry |
|
Nicole_aZawsze coś napisze

Wysłany: Pon Wrz 13, 2004 9:36 Temat postu: |
|
|
|
To dam mu szansę i ściagnę z neta "przemijamy" i zobaczymy  W kńcu nei mam nic do stracenia |
|
| Powrót do góry |
|
mesjeCzasami coś napisze

Wysłany: Pią Paź 01, 2004 7:10 Temat postu: a noś |
|
|
|
otwieram wino ze swoja dziewczyną rzeczywiście dosyć śmieszny kawałek , więcej współczucia niż podziwu dla tego utworu,ale skoro mówisz żę ma lepsze .Hmm no trzeba po prostu sprawdzic ale przyznaję że z tym winem to zaszalał na swoją niekorzyść  |
|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Pią Paź 01, 2004 21:34 Temat postu: |
|
|
|
Nie podobal mi sie tylko ostatnio gdzies na vivie widzialem kawalek z nim i jakims hiphopowcem chyba mezo czy jakis tam ....to mi sie nei podobalo!! _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
silnatfardakredkaNowy(a)

|
Wysłany: Czw Paź 07, 2004 21:57 Temat postu: muza sidnejapolaka to nie tylko dla chłopaka a cooo.... |
|
|
|
tak tak sydnejpolak ma wporzo muze..taką skromną cosik ,a tak naprawde rozwala wszystkich..tekst do kawałka otwieram wino....z pezetem to nawet a nawet trafny wybór. |
|
| Powrót do góry |
|
zyrafaEkspert

Wysłany: Pią Paź 08, 2004 18:46 Temat postu: |
|
|
|
a mi sie nawet ten kawałek z winem podoba ... nie wiem dlaczego, ale jest taki troche inny ... dziwny, a ja to lubie. Zresztą ja mam chyba inny gust :] _________________ Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć czasu. |
|
| Powrót do góry |
|
AtoZawsze coś napisze

Wysłany: Sob Paź 09, 2004 1:15 Temat postu: |
|
|
|
ja "otwieram wino" mam dosc, ale tylko dlatego ze calyczas leci to wszedzie. a za to bardzo lubie "www.tekila.pl" i nawet dobry wideoklip do tego zrobili, ktory zreszta jest na oficjalnej tronce polaka. lubie takie reggae-owe kawalki, to takie troche (nawet wiecej niz troche ; ) ) w stylu manu chao _________________ ten kierowca pije od rana - dlatego jest uprzejmy |
|
| Powrót do góry |
|
|