| Poprzedni temat::Następny temat |
| Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej? |
| RMF |
|
11% |
[ 3 ] |
| Zetka |
|
11% |
[ 3 ] |
| Radiostacja |
|
25% |
[ 7 ] |
| 94 |
|
14% |
[ 4 ] |
| inna |
|
37% |
[ 10 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 27 |
|
| Autor |
Wiadomość |
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Sob Lis 01, 2003 18:31 Temat postu: |
|
|
|
Zeby nie wyszlo ze slucham tylko Radio Biblia albo platformy to moze kilka slow jakich stacji slucham w necie. Glownie slucham stacji ktore graja moja ulubiona muzyke. Sa takie monotematyczne radia czy to wytworni stacji radiowych czy zapalencow ktore graja np samego P.Gabriela albo tylko Genesis czy Tori Amos. Lubie sluchac komediowych stacji ze standupami. Czasem zlapie tam mojego ulubionego komika amerykanskiego czyli Seinfelda. Do tej pory nie moge przebolec ze nie da sie za zadne pieniadze namowic na kontynuacjie serialu w tv. A wracajac do tematu sa tez fajne stacje z muzyka relaksacyjna, rytmami natury, ambientem lubie tez radia z muzyka latynoska, a jest ich troche w sieci. _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
TaurusPoczątkujący(a)

Wysłany: Sob Lis 01, 2003 22:55 Temat postu: |
|
|
|
Gotham Radio
Gothic, black, fantasy metal. Polecam _________________ Taurus
Absolwent
GG 1629934 |
|
| Powrót do góry |
|
BrewaCzasami coś napisze

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

|
| Powrót do góry |
|
WiciuWSR Guru

Wysłany: Sob Lis 08, 2003 21:30 Temat postu: |
|
|
|
Ja przewaznie slucham mp3 i plytek ale oczywiscie zdarza sie ze wlacze radio.. Slucham go przewaznie wieczorkiem i w nocy, bo bez muzyki nie usne(mozna bylo sie o tym przekonac w Zakopcu:-)) A rozglosniami ktorych slucham sa 'kolor', 'pin' i 'radio jazz' ..tych 2ch ostatnich slucham bo leca tam utwory ktorych wczesniej nie slyszalem. |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Wysłany: Pon Lis 10, 2003 13:59 Temat postu: |
|
|
|
Wszystkie cztery radyjka ktore podalem nadaja z Warszawy. No moze Rock Mazowsze troche nie jestem pewien. Na pewno sa slyszalne w miescie albo kablu. Gold FM (104.4) jak sama nazwa wskazuje gra ''zlote przeboje" to troche takie R.Pogoda bis. Ale wyklulo sie to to z Eski. Rock
Mazowsze (95.8- w eterze) jak tez mowi nazwa gra cos mocniejszego czyli rocka. I jak widze z ankiety Astera cieszy sie dosc duza popularnoscia w kablu. Odbior naziemny jest troche utrudniony. Nie wiem gdzie oni maja ten nadajnik.
Zdrowie (98.3) gra taka radiowa kaszanke. Tym bardziej jestem zawiedziony tym ze ze zdrowiem tematyka tego radia ma nie wiele wspolnego. Albo pseudonaukowy belkot, albo poradnik jak z najgorszych pism kobiecych, albo muzyka bynajmniej nie relaksacyjna.
Jutrzenka (chyba 99.5) o ile jeszcze nadaje bo dawno nie slyszalem. Radio znajduje sie niedaleko nas a moze jego nadajnik. Dumnie powiewa tam polska flaga z symbolem Polski Walczacej. Nadawali tylko w srody i soboty. Program glownie patriotyczny. Ksiazki w odcinkach, poezja. Jakis czas temu gdy kilka mlodych osob wspomoglo stacje zaczeli grac muzyke bardziej wspolczesna choc stonowana (Sting, Clapton) _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
Homer_SimpsonPoczątkujący(a)

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Nie Paź 17, 2004 15:50 Temat postu: |
|
|
|
Z racji iz Sinar poruszyl tu swego czasu temat radiostacji internetowych postanowilem swoj post umiescic wlasnie tutaj, gdyz chcialem sie zapytac o sluchane stacje internetowe
Najczesciej sluchane przeze mnie obecnie to:
www.r1live.de
Darkwave, Gothic
www.oemradio.org
Ambient, IDM, Downtempo, Breakbeat, Nu-jazz, Experimental
---
Polskie stacje radiowe SHOUTcast
http://www.em.soft.webpark.pl/shc1.htm _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
KesonexWSR Guru

Wysłany: Pon Paź 18, 2004 14:09 Temat postu: |
|
|
|
www.di.fm  _________________ Kesonex®©
Jestem TU.... |
|
| Powrót do góry |
|
senqEkspert

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pon Paź 18, 2004 18:00 Temat postu: |
|
|
|
| senq napisał: | | Ja od 8 lat codzinnie zasypiam przy radiu. Kiedys słuchałem Trójki ale zmieniła poziom... |
Faktycznie nie jest to ta sama Trojka co dawniej, niestety - ale mimo wszystko noca wlasnie ja zalaczam. Swego czasu bylem wrecz stalym sluchaczem Radiostacji ale... to co dzieje sie z nia obecnie nienadaje sie zbytnio na moje nerwy - bowiem nie tylko nocne audycje autorskie byly ciekawe; w ciagu dnia bylo mozna posluchac muzyki przeroznej - audycje takie jak 'W pelni', "Winda na szafe" i wiele wiele innych pozostana w mojej pamieci. Ale jak uczy mnie zycie z kazdym radiem tak sie dzieje wraz z uplywem czasu i pozostaja tylko jakies 'pamiatki' - takie jak np.: RMF FM - Jw-23, Rylkolak, Wawa - Wieczor Trzech Kroli, Trojka - audycje T. Beksinskiego itd. itp. _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
anusiaNowy(a)

|
Wysłany: Sob Paź 23, 2004 23:56 Temat postu: |
|
|
|
ja tam slucham RMF FM choc chcialabym ESKI ale mi radio stacji nie lapiebo to stary gruchot hehe ale rmf fm TEZ JEST SPOX |
|
| Powrót do góry |
|
|