Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Słucham tylko mamy i radia ...
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Muzyka
Poprzedni temat::Następny temat 

Jakiej stacji radiowej słuchasz najczęściej?
RMF
11%
 11%  [ 3 ]
Zetka
11%
 11%  [ 3 ]
Radiostacja
25%
 25%  [ 7 ]
94
14%
 14%  [ 4 ]
inna
37%
 37%  [ 10 ]
Wszystkich Głosów : 27

Autor Wiadomość
sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sob Lis 01, 2003 18:31
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zeby nie wyszlo ze slucham tylko Radio Biblia albo platformy to moze kilka slow jakich stacji slucham w necie. Glownie slucham stacji ktore graja moja ulubiona muzyke. Sa takie monotematyczne radia czy to wytworni stacji radiowych czy zapalencow ktore graja np samego P.Gabriela albo tylko Genesis czy Tori Amos. Lubie sluchac komediowych stacji ze standupami. Czasem zlapie tam mojego ulubionego komika amerykanskiego czyli Seinfelda. Do tej pory nie moge przebolec ze nie da sie za zadne pieniadze namowic na kontynuacjie serialu w tv. A wracajac do tematu sa tez fajne stacje z muzyka relaksacyjna, rytmami natury, ambientem lubie tez radia z muzyka latynoska, a jest ich troche w sieci.

Taurus
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Sob Lis 01, 2003 22:55
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Gotham Radio

Gothic, black, fantasy metal. Polecam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

Brewa
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

PostWysłany: Nie Lis 02, 2003 12:15
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

She zdrówko u mnie jusz w porządku, jeszcze sobie kaszle, ale w pon jestem w szkole... po tym waszym poście zaczłem słuchać PIN-u, radio jazz jusz wcześniej sobie słuchałem ale byłem tak przywiązany do radiostacji że... dawno dawno temu słuchałem tasz RMF FM, jak puścili kawałek Wu-Tang-u Triumph bodajże od tego momentu je polubiłem Very Happy obecnie słucham tylko swojej, dosłownie, swojej muzyki...
STARY?!?! GDZIE JEST TWOJA STARA?!?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Czw Lis 06, 2003 12:27
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A slyszeliscie o takich radiostacjach jak Radio Zdrowie, Gold FM, Radio Rock Mazowsze, Jutrzenka. Wiecie skad one sa, gdzie nadaja? Smile

Wiciu
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Sob Lis 08, 2003 21:30
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja przewaznie slucham mp3 i plytek ale oczywiscie zdarza sie ze wlacze radio.. Slucham go przewaznie wieczorkiem i w nocy, bo bez muzyki nie usne(mozna bylo sie o tym przekonac w Zakopcu:-)) A rozglosniami ktorych slucham sa 'kolor', 'pin' i 'radio jazz' ..tych 2ch ostatnich slucham bo leca tam utwory ktorych wczesniej nie slyszalem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lis 10, 2003 13:59
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Wszystkie cztery radyjka ktore podalem nadaja z Warszawy. No moze Rock Mazowsze troche nie jestem pewien. Na pewno sa slyszalne w miescie albo kablu. Gold FM (104.4) jak sama nazwa wskazuje gra ''zlote przeboje" to troche takie R.Pogoda bis. Ale wyklulo sie to to z Eski. Rock

Mazowsze (95.8- w eterze) jak tez mowi nazwa gra cos mocniejszego czyli rocka. I jak widze z ankiety Astera cieszy sie dosc duza popularnoscia w kablu. Odbior naziemny jest troche utrudniony. Nie wiem gdzie oni maja ten nadajnik.

Zdrowie (98.3) gra taka radiowa kaszanke. Tym bardziej jestem zawiedziony tym ze ze zdrowiem tematyka tego radia ma nie wiele wspolnego. Albo pseudonaukowy belkot, albo poradnik jak z najgorszych pism kobiecych, albo muzyka bynajmniej nie relaksacyjna.

Jutrzenka (chyba 99.5) o ile jeszcze nadaje bo dawno nie slyszalem. Radio znajduje sie niedaleko nas a moze jego nadajnik. Dumnie powiewa tam polska flaga z symbolem Polski Walczacej. Nadawali tylko w srody i soboty. Program glownie patriotyczny. Ksiazki w odcinkach, poezja. Jakis czas temu gdy kilka mlodych osob wspomoglo stacje zaczeli grac muzyke bardziej wspolczesna choc stonowana (Sting, Clapton)

Homer_Simpson
Początkujący(a)
Początkujący(a)

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2004 22:17
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Taaaak...Radiostacja to było kiedyś COŚ...ale teraz to aż szkoda gadać o tym co się z nią stało...Znałem ramówkę Radiostacji od 4 rano do 1 w nocy - od poniedziałku do niedzieli a i tak słuchałem cały dzień ;+) Nawet audycji z muzyką za którą nie przepadałem ale dlatego, że prowadzący gadali o niej całkiem ciekawie i z sensem. Zawsze warto było posłuchać tego, żeby wiedzieć co się dzieje na rynku muzycznym. A teraz leci densior i r'n'b. Co najlepsze ostatnio Radiostacja wydała płytę w rodzaju "Top Hity 2oo4" a na płycie m.in. Britney Spears Sad Confused
Teraz Radio Jazz...i PiN od czasu do czasu...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Odwiedź stronę autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Nie Paź 17, 2004 15:50
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Z racji iz Sinar poruszyl tu swego czasu temat radiostacji internetowych postanowilem swoj post umiescic wlasnie tutaj, gdyz chcialem sie zapytac o sluchane stacje internetowe Smile

Najczesciej sluchane przeze mnie obecnie to:
www.r1live.de
Darkwave, Gothic

www.oemradio.org
Ambient, IDM, Downtempo, Breakbeat, Nu-jazz, Experimental

---

Polskie stacje radiowe SHOUTcast
http://www.em.soft.webpark.pl/shc1.htm

Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 14:09
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

www.di.fm Twisted Evil

Jestem TU....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

senq
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 17:01
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja od 8 lat codzinnie zasypiam przy radiu. Kiedys słuchałem Trójki ale zmieniła poziom i przesiadłem, sie na Jedynkę. Od czasu do czasu zapodaje sobie Radio Maryja.

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Paź 18, 2004 18:00
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

senq napisał:
Ja od 8 lat codzinnie zasypiam przy radiu. Kiedys słuchałem Trójki ale zmieniła poziom...

Faktycznie nie jest to ta sama Trojka co dawniej, niestety - ale mimo wszystko noca wlasnie ja zalaczam. Swego czasu bylem wrecz stalym sluchaczem Radiostacji ale... to co dzieje sie z nia obecnie nienadaje sie zbytnio na moje nerwy - bowiem nie tylko nocne audycje autorskie byly ciekawe; w ciagu dnia bylo mozna posluchac muzyki przeroznej - audycje takie jak 'W pelni', "Winda na szafe" i wiele wiele innych pozostana w mojej pamieci. Ale jak uczy mnie zycie z kazdym radiem tak sie dzieje wraz z uplywem czasu i pozostaja tylko jakies 'pamiatki' - takie jak np.: RMF FM - Jw-23, Rylkolak, Wawa - Wieczor Trzech Kroli, Trojka - audycje T. Beksinskiego itd. itp.

Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f
Powrót do góry
Zobacz profil autora

anusia
Nowy(a)

PostWysłany: Sob Paź 23, 2004 23:56
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja tam slucham RMF FM choc chcialabym ESKI ale mi radio stacji nie lapiebo to stary gruchot hehe ale rmf fm TEZ JEST SPOX
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Muzyka
Strona 2 z 2