| Poprzedni temat::Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
bugsZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pią Sty 14, 2005 9:04 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pią Sty 14, 2005 18:25 Temat postu: |
|
|
|
Niby autentyk
Zmarł znany kardiolog i urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb. Podczas ceremonii za trumną ustawione było ogromne serce, całe pokryte kwiatami. Kiedy skończyły się przemówienia i modlitwy, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka. Następnie piękne serce się zamknęło i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze.....
W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem. Wszystkie oczyzwróciły się na niego, więc powiedział: "Bardzo przepraszam, ale wyobraziłem sobie właśnie swój pogrzeb. Jestem ginekologiem". Po słowach ginekologa zemdlał proktolog ... _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Pią Sty 14, 2005 21:25 Temat postu: |
|
|
|
Pewna matka zabrala swoja corke do lekarza i poprosila o zbadanie spuchnietego brzucha swojej pociechy. Po chwili doktor stwierdzil ze corka jest w ciazy. Matka zrobila sie czerwona z gniewu i przez 10 minut klocila sie z lekarzem ze jej corka jest porzadna dziewczyna i nigdy nie popsulaby sobie reputacji przez uprawianie seksu w tak mlodym wieku. W pewnym momencie doktor wstal i zaczal patrzec za okno. Matka zdenerwowala sie jeszcze bardziej:
- Niech sie pan nie gapi za okno! Pan mnie ignoruje!
- Nie, nie - bo wie pani cos takiego juz sie raz zdarzylo, tyle ze wtedy na niebie pojawila sie gwiazda i przybyli trzej krolowie, a ja bym tego za cholerę nie chcial przegapic!
- Dostałem dziś emeryturę i chyba zaszaleję!
- Jak?!
- Włączę światło na pół godziny!
Policjant zatrzymuje kierowcę:
- Jak pan mógł jechać tu 140km/h? Mógł się pan zderzyc z innym samochodem!
- Niby jak? Na chodniku ??
Pewna londyńska firma zamieściła w prasie ogłoszenie o pracę. Odpowiedziały na nie trzy osoby: Niemiec, Francuz i Hindus. Komisja przeprowadzająca rozmowę kwalifikacyjną chcąc sprawdzić poziom znajomości języka angielskiego u kandydatów, poleciła, aby każdy z nich
ułożył zdanie, które zawierać będzie trzy słowa: green, pink i yellow.
Na pierwszy ogień poszedł Niemiec:
- When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that will be wonderful, pink day.
Jako drugi był Francuz:
- When I wake up I put my green pants, yellow socks and pink shirt.
Na koniec Hindus:
- When come back home I hear the telephone green green, so I pink up the phone and say: Yellow!
Jezeli w malzenstwie dzieje sie zle, to winne sa obie strony:
i zona
i tesciowa.
Malzonkowie wpadaja na dworzec kolejowy, co sil biegna na peron, niestety, za pozno. Maz odwraca sie do zony i krzyczy:
- Gdybys sie tak nie guzdrala, to bysmy zdazyli!
- Gdybys mnie tak nie poganial, to bysmy krocej czekali na nastepny!
W II-iej klasie pani zadała dzieciom napisanie wypracowania, które będzie zawierać słowa "zapewne" i "gdyż". Jedna dziewczynka napisała:
- "Zapewne jutro będą goście, gdyż mama ugotowała dużo zupy".
Druga:
-"Zapewne jutro będzie ładna pogoda, gdyż w nocy było dużo gwiazd".
Teraz kolej na Jasia:
- "Idzie droga stara Marysiakowa i niesie pod pacha New York Times"a"...
- A gdzie "zapewne i gdyż?" pyta nauczycielka.
"Zapewne idzie srać, gdyż nie zna angielskiego..." - dokończył Jasio _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f |
|
| Powrót do góry |
|
sinarLoża WSR

Dołączył: Jun 14, 2003 Posty: 7719 Skąd: 3rd Rock from the Sun |
Wysłany: Pią Sty 14, 2005 21:58 Temat postu: |
|
|
|
Synek do tatusia:
- tatusiu, zrób, żeby słoniki biegały.
- syneczku, słoniki są zmęczone.
- tatusiu błagam zrób, żeby słoniki biegały.
- syneczku, słoniki są naprawdę bardzo zmęczone. cały dzień biegały na twoja prośbę.
- tatusiu proszę! proszę ostatni raz.
- no dobra, ale na dzisiaj ostatni raz bo słoniki padną! Kooompaniaaaaa!
maski włóż! 3 okrążenia dookoła poligonu!
Mąż wrócił wcześniej z delegacji. Zobaczył, że spod kołdry ich małżeńskiego łoża wystają cztery nogi.
Zdenerwował się bardzo, chwycił gruby kij i walił w leżących ile wlezie.
Zmęczony poszedł do kuchni, a tam wita go... żona:
- Kochany, przyjechali twoi rodzice, polożyli się w naszym łóżku. Czy już się z nimi przywitałeś?
Idzie dwóch studentów ulicą i widzą kawałek kartki leżącej na chodniku. Jeden się pyta drugiego:
- Co to jest ? A drugi odpowiada:
- Nie wiem, ale kserujemy !
Pewien profesor mówi do studentów:
- Proszę zadawać pytania. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Na to jeden ze studentów:
- Co się stanie jeśli stanę obiema nogami na szynach tramwajowych, a rękoma chwycę się przewodu trakcji. Czy pojadę jak tramwaj ? _________________ www.sinar.posadzdrzewo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

Wysłany: Pią Sty 14, 2005 23:27 Temat postu: |
|
|
|
idzie pijak ulicą zataczając sie od krawężnika do krawężnika. Nagle zauważa strażaka odkręcającego hydrant. Podchodzi więc do niego i mówi:
- Mam cię draniu! To ty tak ulicą kręcisz! _________________ http://www.republika.pl/r_krolikowski/ |
|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

Wysłany: Sob Sty 15, 2005 0:20 Temat postu: |
|
|
|
Żart dość abstrakcyjny:
Uwaga! Uruchom wyobraźnię!
Robi babcia na drutach. Przejechał tramwaj. Spadła. _________________ http://www.republika.pl/r_krolikowski/ |
|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
|
| Powrót do góry |
|
seizeLoża WSR

|
Wysłany: Sob Sty 15, 2005 0:33 Temat postu: |
|
|
|
... lub ewentualnie : Idą mrówki przez pustynie - pierwsza, druga, wpół do trzeciej. _________________ Trudne słowa już nie są trendy, teraz będziemy rzucać 'ku**ami'
|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

Wysłany: Sob Sty 15, 2005 1:27 Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
bugsZadomowił(a) się

Wysłany: Sob Sty 15, 2005 1:37 Temat postu: |
|
|
|
Gdzie kojarzą się dobrane pary?
W akademiku! Przed pierwszym każdego miesiąca studentka jest goła, a student ma długi. _________________ http://www.republika.pl/r_krolikowski/ |
|
| Powrót do góry |
|
|
|