Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak wrażenia po imprezie???
Idź do strony 1, 2, 3 ... 96, 97, 98  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Spotkania, imprezy
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
Havoc
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 0:54
Temat postu: Jak wrażenia po imprezie???
Odpowiedz z cytatem

Jeeeest!! jestem pierwszy:D ktory ma zaszczyt rozpoczac ten temat Wink . Tematyka postu nie wymaga chyba jakichkolwiek wyjasnien. Prosze tu wszystkich o wrazenia po imprezie wienczacej semestr zimowy WSR. Nie che tu nawet wspominac ze obowiazkowo maja wypowiedziec sie w pierwszej kolejnosci damy czyli Neema i Mieze a w dalszej Sinar, Seize( i tak obiecales skrobnac Mr. Green soczyste podsumowanie na forum tej imprezy Mr. Green ) Yarlan, Andy, Sławek(kupon's master Smile)))) ) i wszyscy Ci z ktorymi mialem przyjemnosc bawic sie osobiscie i nie tylko Smile) Impreza byla boska Very Happy !!! Zreszta moje zdanie i tak juz znacie Mr. Green Wiec zaczynamy! Glos nalezy do Ciebie !!
Powrót do góry
Zobacz profil autora

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 2:12
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Duzo ludzi przybylo?
Powrót do góry
Zobacz profil autora

aw
szkolareklamy.pl
szkolareklamy.pl

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 2:33
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Niestety nie było RafMaka - i od tego się cała zaczęła draka, potem jeszcze chyłkiem aw sie wziął i odwrócił tyłkiem ot i cała historyja pod tytułem "wielka chryja".
Zobacz profil autora

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 2:36
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No ja niestety nie moglem bo mieszkam na drugim koncu warszawy, ale w sumie i tak mam co robic :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 8:20
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cholewcia to co ja mam czekac az sie odezwa Neema i Mieze? Wink Az sie obudza? No czekam od 6.10 czyli juz ponad 2 godziny a tu nic Very Happy Ok to jeszcze poczekam...

Jak oceniam impreze? Powiem tak z poetycka beczka miodu i lyzka dziegciu Wink Mysle ze ta nagla zmiana miejsca wyszla w sumie na dobre. Przede wszystkim blisko szkoly to duzy plus byl wczoraj. Poza tym swietny klimat. Fajnie ze mozna bylo gdzie usiasc i pogadac. Foteliki bardzo wygodne. Chociaz nie mozna bylo na nich spac za bardzo. Wiem bo sprawdzalem Smile Milo tez bylo zobaczyc kilka znajomych twarzy z absolwentow. Nie mowie juz o kadrze bo wyjatkowo dopisala tym razem (szkoda tylko ze nie bylo aw). Muzyka swietnie dobrana chyba nawet lepsza niz w Shado, szkoda ze danceflor mniejszy. Mozna bylo niezle odreagowac sesje.

Dobra ladnie pieknie teraz troche dziegciu. Swietnie ze impreza sie odbyla ale... termin byl lekko zabojczy. Przynajmniej dla zaocznych. Wszyscy byli padnieci. Przyszla tylko garstka i szybko wybyla. Wiadomo niedziela po calym weekendzie sesji a w perspektywie poniedzialek rano w pracy Smile Sporo osob chcialo nawet przyjsc ale musieli wracac do domow na 2 koniec Polski. Pewnie gdyby to byla sobota szczegolnie na poczatku semestru byloby inaczej. Ale moze nic straconego. Zreszta warto by powtorzyc bo jak na pisalem mimo dziegciu miod z tej beczki calkiem pysznie smakowal Smile

PS. Havok a moze zrobimy jakas mala ankiete?

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Skąd: Wszechświat--> Ziemia--> Europa--> Polska--> Warszawa--> Ursynów

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 9:36
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Wiedze że jednak nie wytrzymałeś z tym czekaniem Sitarku
Tak ja też uważam ze imprezka była bardzo udana i hmm... bardzo integracyjna szczególnie, jeśli chodzi o damsko-męska integracje. Bardzo fajnie że było gdzie potańczyć, bo już myśleliśmy że to będzie tylko taka posiaduwa z piwkiem i do domu, a tu imprezka się bardzo ładnie rozkręciła Very Happy
Normalnie to jeszcze bym spała, ale musze pojechać pomóc przyjaciółce ona też ma ostatnie terminy w sesji, biedactwo... Sad

Więc nie opieraj się gdy będziesz czuł

Że możesz dać
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email Odwiedź stronę autora

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 9:47
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Widze ze czesc osob juz wstala Very Happy Co do pomyslu ankiety to jestem jak najbardziej za. Opracowanie do niej fajnych pytan pozostawiam Tobie Sinar Cool "Pewnie gdyby to byla sobota szczegolnie na poczatku semestru byloby inaczej."- czyzby za dwa tygodnie swiecila sie nastepna impreza?? Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 11:35
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Oto wersja pierwotna opisu imprezy jaka powstala - byc moze ma ona niedociagniecia co do jakiejs poprawnosci czy tez powtarzalnosci wyrazow... ale co tam postanowilem ją tu umiescic zwlaszcza ze po odbytych 3h snu nie chce mi sie jej obecnie poprawiac Wink

- - - - - - - -
Hasło 'Impreza kończąca semestr' pewnego razu pojawiło się na Forum. Jej dokładne usytuowanie uległo zmianie, lecz jedno jest pewne: gdzie by się miała nie odbyć warta będzie odbycia. Jej idea zdała się pląsać miedzy pomysłami zjazdu absolwentów i podsumowaniem semestru. Opcja druga zdecydowanie wysunęła się na prowadzenie, lecz wraz z upływem czasu, na miejscu poczęła przybierać z lekka inny kształt. Sadze iż śmiało można ją dziś nazwać: Imprezą kończącą semestr [second_codename: Impreza Walentykowa]. Jednak o tym może coś trochę potniej ...
Jakoż iż w każdym wypadku musza być jakieś elementy do 'narzekania' tak i tutaj można było coś znaleźć. Ja osobiście pozwolę sobie powiedzieć w tym miejscu o 'części oficjalnej'. Początkowo zakładałem iż w ogóle nie będę jej świadkiem; ale w końcu, cóż ona znaczy w porównaniu z doświadczeniem stanu Łaski WinkWink - bądź co bądź byłem w sumie tzw. '+1' Smile/ Początkowo osobistym mankamentem była trudność z ulokowaniem. Tu z pomocą przyszły jednak oparcia foteli Smile /
Stało się tak iż wystąpienie Sławka z odczytem i wręczaniem dowodów uznania odbyło się nieco później. I tu problemem było to iż do miejsca w którym zasiadłem docierały tylko lekkie znamiona sków, przez co tylko o pojawiających się brawach można było wnosić co dzieje się na dancefloor'ze.
Wraz z egzystującymi gdzie nie gdzie indeksami było przejawem oficjalnej nazwy spotkania. Jednak okiem obserwatora łatwo można było zauważyć iż cały klimat mocno przepełniony jest integracja. Choć niektórzy w obawie przed 'zdjęciami rozwodowymi' starali się unikać obiektywów co i tak nie zawsze się udawało. Cóż zresztą byłem obok i wszystko widziałem i nawet wręczenie na odchodne kuponu żywnościowego nie wpłynęło na moja pamięć Wink Zwłaszcza iż jego termin ważności skończył się po subiektywnej chwili.
Pomieszczenie w którym odbywała się całość była wręcz całkowicie wypełniona co również dało się odczuć podczas uprawianych tańców. Tu jednak można wspomnieć iż DJ w porównaniu z tańczącymi zbytnio się nie zmęczył Smile
Całość jednak na tyle przyjemnie wypadła iż spora część osób z niechęcią spoglądała co jakiś czas na zegarek. Duża ilość zdarzeń i elementów zdała się być ujęta w iście teledyskowej postaci - działo się dużo jednak zakres czasu był objęty ograniczeniem (z naciskiem na ograniczenia komunikacyjne).
Ciężko tu jednak o sprecyzowanie jakichś ogólnych elementów imprezy, co zresztą jest niczym niezwykłym gdyż zawsze ich zawartość jest zawsze indywidualnie doświadczana. W końcu chociażby ile osób doświadczyło 'bicia się' o dostęp do ciepłego powietrza z suszarki Wink
Ja, jako w pewien sposób 'samozwańczy kronikarz' postanowiłem zostać do momentu kiedy zostanie obwieszczone wszem i wobec iż należy juz ... udać się w swoją drogę. Z racji tego musze stanowczo zaprzeczyć pojawiającym się doniesieniom jakoby fotele nie nadawały się do spania. Być może nie doświadczyłem tego w pełni osobiście ale stwierdzam : nadawały się Smile
W końcowych fazach całości można było wręcz zasmakować przyjemności jakie niosła ze sobą kanapa. Zatem sadze ze na brak komfortu aż tak narzekać nie można Smile
Całość moim zdaniem można określić jako udana i wartą zagoszczenia na niej. Po jej zakończeniu okupujący lokal zbłąkani rycerze udali w towarzystwie białogłowych nieco niechętnie udali się w kierunku postoju by tam, dbając o nie wyziębienie ciał, zaczekać na mający pojawić się transportowy zaprzęg ...

Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 12:05
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No zgodnie z tym co obiecywales opis iscie godny samego slawetnego Volo (Volotham Geddarm) Smile
seize napisał:
Choć niektórzy w obawie przed 'zdjęciami rozwodowymi' starali się unikać obiektywów co i tak nie zawsze się udawało. Cóż zresztą byłem obok i wszystko widziałem i nawet wręczenie na odchodne kuponu żywnościowego nie wpłynęło na moja pamięć Wink Zwłaszcza iż jego termin ważności skończył się po subiektywnej chwili.
Czyzby to byla jakas (z)aluzja Wink ? Poza tym to fakt "ktos" grzecznie poinformowal kogo trzeba i takowe smsy zdazylem juz otrzymac Cool Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 12:18
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Staralem sie calosc jakos w miare niezbyt rozwlekle opisac... zostawiajac moze pewien niedosyt... pomijajac rozne szczegoly... starajac sie by calosc trzymaja sie kupy... oraz nadajac nieco bajkowe zakonczenie hri hri Smile

Jeśli ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca jest mało profesjonalna przypomnij mu, że Arka Noego była dziełem amatorskim a Titanic dziełem profesjonalistów[/b:e91f74f
Powrót do góry
Zobacz profil autora

zyrafa
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 13:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

O JEZU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniale było. Przybyłam na 20.00 i zostałam do 2.00. Spotkałam wielu swoich znajomych z dziennych, z zaocznych i absolwentow. Poza tym miałam okazje zapoznać się z wsrowcami, ktrych jeszcze nie miałam okazji poznać. Z niektórymi uskuteczniłam integracje Wink.
Na początku bałam sie parkietu ... jak potem zaczęłam tańczyć ... ciężko było mnie z niego wygonić :]. Nawet z naszym Andym potańczyłam chwile ... hehehe.
Było cudownie Very Happy. Dziekuję wszystkim tym, ktorzy przyczynili sie do tego, ze bardzo milo wspominam dzisiejszy wieczor .... dal WAS CIUM :*.

ps.mam nadzieje, ze ja nie mam zrobionego zadnego zdjecia rozwodowego Twisted Evil
a działo sie , działo

pragne jeszcze podziekowac 3 wybawicielom z zaocznych - 1 rok. Dzielnie odprowadzili mnie na dworzec śródmieśie. Szczegolne podziekowania kieruje do 2. ktorzy mimop zmeczenia czekali ze mna ponad 1 h na pierwszy pociag do 4.22 Smile . dziekuje chlopaki- jestescie cudowni ... :*:*:*:*:*:*:* .... ( Dominik i Michał, Grześ- mam nadzieje, z enie przekreciłam imion ;P )

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 13:17
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

zyrafa napisał:
ps.mam nadzieje, ze ja nie mam zrobionego zadnego zdjecia rozwodowego

To ciezko wykluczyc... Wink
Zreszta mozna sie bylo zalapac np. niekoniecznie na pierwszy plan ale rowniez zmiescic sie w kadrze - zreszta momentami mam wrazenie wystarczylo wyciagnac aparat zrobic zdjecie na oslep a i tak bylaby pewnosc ze wyjdzie z tego eksperymentu 'zdjecie rozwodowe' Wink Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora

sinar
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 14:18
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No dobra to ankiete juz zrobilem. Hehe sam jestem ciekaw wynikow. Strategia jest swiezo po badaniach reklamy. Kto sie zajmie raportem, a kto slupkami i wykresami? Wink

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 14:24
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dziekuje Sinarku za ankiete Smile Jest swietna. Moj pierwszy glos juz oddalem i nawet nie chce krecic ze zaznaczylem cos innego jak tylko Zajedwabista Very Happy Jejku ja swoj raporcik na badania reklamy juz odwalilem i nawet wisial na imprezie (ale skromnosc Mr. Green ) Jedyne na co mam ochote to brac udzial w tej naszej imprezowej ankietce. Chociaz jesli wyniki beda "jednolite" to pokusze sie o napisanie wnioskow koncowych jak rasowy SR-owiec Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora

seize
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Pon Lut 14, 2005 14:51
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hehe zobaczymy tylko czy jakies zdjecia z imprezy przejda 'cenzure' czy tez sa same rozwodowe Wink Laughing

Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony 1, 2, 3 ... 96, 97, 98  Następny
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Spotkania, imprezy
Strona 1 z 98