Witamy w Szkola Reklamy, WSR
  » Strona główna / » KONTAKT / » REKRUTACJA / » Forum / » Artykuły / » Kursy Foto / » Szkoła Wizażu
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

BEZNADZIEJNE FORUM

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    WSR Strona Główna
->Pomoc dla
Poprzedni temat::Następny temat 
Autor Wiadomość
manola
Nowy(a)

PostWysłany: Wto Mar 08, 2005 14:50
Temat postu: BEZNADZIEJNE FORUM
Odpowiedz z cytatem

Czy doczekam się reklam o które prosiłam 2 TYGODNIE TEMU i ktoś mi je obiecywał ???????????
Powrót do góry
Zobacz profil autora

andy
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Wto Mar 08, 2005 16:21
Temat postu: reklamy
Odpowiedz z cytatem

Take it eassy Wink Jeśli ktoś obiecywał, a nie przesłał, to zapewne przez zapomnienie itp. Daj znać kto, albo przypomnij i sądzę, że wszystko będzie OK Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

PostWysłany: Wto Mar 08, 2005 23:40
Temat postu: Re: BEZNADZIEJNE FORUM
Odpowiedz z cytatem

manola napisał:
Czy doczekam się reklam o które prosiłam 2 TYGODNIE TEMU i ktoś mi je obiecywał ???????????

Czyzby terminy gonily?? Wink
Z tego co wiem to w tv taki fajny byl blok reklamowy i przerwali go filmem wystarczy zrobic pstryk i nawet na pieciu podstawowych z eteru kanalach co 15 minut jest wysmienita wspaniala i wszechobecna paleta reklam od proszku do prania do podpasek oraz Ewą Minge:)

Zapraszam i polecam tanio szybko cala dobe nic tylko ogladac:)

Jestem TU....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij email

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

PostWysłany: Sro Mar 09, 2005 0:06
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jak ktos lubi reklamy i cche sie z nia wiazac w przyszlosci to niech sie nauczy korzystac z netu zeby wyszukac adresy agencji reklamowych. Na ich stronach sa neiraz reklamowki Smile Albo lepiej polecam pojscie na latwizne magnetowid + czysta kaseta VHS + czas i checi przede wszystkim. Bo to ze ktos obiecuje to nei znaczy ze bedzie za Ciebie latal za reklamami, bo niby z jakiej parafi???
Powrót do góry
Zobacz profil autora

GoSuPiCaSsO
Nowy(a)

PostWysłany: Sro Mar 09, 2005 17:48
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zal mi jej ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora

andy
Ekspert
Ekspert

PostWysłany: Sro Mar 09, 2005 18:41
Temat postu: pomoc dla maturzystów
Odpowiedz z cytatem

Byłbym wdzięczny za wyciszenie emocji Very Happy Istonie niektóre prośby mogą budzić odruchowy sprzeciw moralny Wink ba! święte oburzenie itp.
Ja także pochodzę z czasów, kiedy wymagania edukacyjne były na niesłychanie wysokim poziomie. Moje magisterium "kosztowało" mnie ok. półtora roku samodzielnej pracy nad gromadzeniem i analizowaniem materiałów, ale dało mi to bardzo wiele, w tym taką po prostu satysfakcję, że to i pierwsza w PL praca mgr o filmie reklamowym w telewizji polskiej, i w UJ napisana, obroniona, i długo jeszcze potem czytywana.
I pod kierunkiem najlepszego speca od mediów przygotowywana.

Niemniej jednak ideą tego forum jest niesienie pomocy edukacyjnej, że tak to ujmę.

Miło nam będzie, jeśli zwracający się o pomoc wykażą się pewną już zdobytą wiedzą, a także pewną wyobraźnią w sposobie formułowania pytań / próśb.

Z drugiej strony nic nie poradzimy na takie przypadki, kiedy ktoś zachowuje się arogancko, jest irytujący / - a. Proszę pamiętać, że to także i signum tempora.

I może bardzo pouczająca "lekcja socjologii" / szansa na ciekawe obserwacje kulturowe Wink

Żyjemy w kraju, w którym od lat panuje niemal zdziczenie obyczajów: polityka, niektóre media, niektóre mocno propagowane style życia itp.
Czyż to nie miłościwie nam panujący Prezydent RP chyba jako pierwszy dał sygnał, że wyższe wykształcenia nie musi wiązać się z napisaniem i obroną pracy mgr? Mamy zatem ciągle aktualne powiedzenie wyższe prezydenckie. A plagiaty i poziom wykształcenia naszych posłów i posłanek?

Niedofinasowana edukacja, od lat prawie zastój w studiach doktoranckich, bowiem nie ma już na to środków. Niedouczenie pedagodzy z szkół różnych, kuriozalne reformy oświatowe, dziwaczne często podręczniki z gimnazjów i liceów, jakieś testy kompetencyjne itd. MEN i nasze kuratoria. Czy kto kiedy był tam? Przypominają skanseny PRL.

Nie miejmy tak wiele pretensji do tych ludzi młodych, często bardzo młodych. Sądzę, że im często brakuje dobrych wzorców wyniesionych ze szkoły. I to jest często, tak sądzę, prawdziwa przyczyna.
Powrót do góry
Zobacz profil autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
WSR Strona Główna
->Pomoc dla
Strona 1 z 1

Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach